תקופת ההרשמה

תקופת ההרשמה

היי, מישהו יודע מתי מתחילה תקופת ההרשמה לתואר שני במנהל עסקים? כל מידע נוסף על התוכנית יכול לעזור... ואיך זה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה? הכול לומדים מרחוק? איך זה הולך? המלצות, הערות, מידע, לינקים , הכול יתקבל בתודה.... אור

connex

Active member
תקופת ההרשמה כבר התחילה (לסמסטר 2008א)

לגבי שאר הדברים אני לא יכול לענות כי גם אני מתחיל באוקטובר (אלא אם את מתכוונת ל2008ב ואז הפירוט נמצא באתר בהצלחה

Philosopher

New member
תקופת ההרשמה הרגילה הסתיימה אולם ניתן עדיין

להרשם במסגרת הרשמה מאוחרת עד ה20 בספטמבר, בעלות נוספת של 300 שקלים אם אני זוכרת נכון.

vinney

Well-known member
אם את סטודנטית חדשה

אז לפני ההרשמה לקורסים, צריך קודם להתקבל לאוניברסיטה. להגיש מועמדות אפשר כל הזמן (לאורך כל השנה), ורק אחרי שהתקבל, אפשר להרשם לקורסים לסמסטר הקרוב שיפתח.

יש לי כבר תואר ראשון עם ציונים טובים ככה ש

להתקבל זו לא הבעיה. אבל את התואר הראשון לא עשיתי בפתוחה. אם מישהו לומד/למד תואר שני במנהל עסקים בפתוחה אני אשמח לשמוע חוות דעת על תוכנית הלימודים.

vinney

Well-known member
אבל זה משהו שצריך לעשות, גם אם זה

לא בעיה. את לא יכולה להרשם לקורסים לפני שהתקבלת ללימודים, ולהתקבל זה תהליך שאורך כמה שבועות.

connex

Active member
במקרה שכזה ההרשמה תתבצע רק ל2008ב

קפה לא הפוך-מילאת כבר טופס מועמדות לתואר שני? לדעתי כדאי שתעשי זאת בהקדם האפשרי (אפשר לבקש בכל מרכז לימוד) לי לקח 3 שבועות מהרגע שמסרתי את הטופס ועד קבלת התשובה ואז מילאתי את טופס ההרשמה לסטודנט חדש

למעלה