תקופה שכזו...

דוויץ

New member
תקופה שכזו...

אתם מכירים את התקופה הזו שאתם מרגישים שלא משנה מה תעשו הכל אותו הדבר? כאילו אתם עושים הכל כרגיל אבל אין לכם מטרה כלשהי בחיים? אני רכזת כוח אדם בתפקידי בצה"ל. כל יום אותו הדבר כל יום לריב עם אנשים, מפקדים, חיילים, אזרחים ומי לא. כל יום להיות מול המחשב תשע שעות זה משגע ועד שאתה חוזר הביתה אתה מותש מעייפות וחסר סבלנות. בנוסף לכך, גם עברתי עיר מגורים ואני לא מכירה אף אחד, אחת בעיר הזאת זה קשה מאוד. אז כל הזמן אני לא בבית. יתר על כן, אני גם בשיקום של המערכת יחסים שלי ושל אמי מכיוון שאנו לא מסתדרות ועברנו הרבה משקעים. אנחנו הולכות לטיפול מכיוון שאנו רוצות אחת השנייה אבל זה מאוד קשה, צריך הרבה סבלנות. בקיצור צריך בכל מקום סבלנות בצבא, בבית, בעבודה, עם אנשים. אני פשוט רוצה להתפוצץ ולהוריד את כל העצבים שלי על מישהו לכן אני רבה עם כל אחד שמעיר לי רק הערה לא במקום. ניפרדתי גם מהחבר שלי כאילו נפרדנו אחרי 4 שנים שזה עוד יותר מתסכל מכיוון שההורים לא תמכו. אז פתאום אני לבד. ואני יוצאת כל יום אבל כולם מעוניינים רק בגוף שלי ולא בי ובנשמה שלי. הטלפון שלי מצלצל כל הזמן וזה מה שרציתי כשניפרדתי מחבר שלי אבל פתאום זה כל כך מעצבן ובא לי להעלם ולהתנתק מכולם. לפעמים אני אומרת לעצמי בואי נעבור תאונה ואז ניראה מי יבוא לבקר אותי בבית חולים ולמי יהיה חשובה בחיים?!?!?! אני מתוסכלת, עצובה, עצבנית, חסרת סבלנות, מרגישה שעוד שנייה אני פשוט מתפוצצת מעצבים ומחוסר סבלנות. מרוב עצבים בגוף הגדלתי את כמות המלח שאני אוכלת והתחלתי לעשן סיגריות ואני לא רוצה. לא רוצה בכך. אבל זה איכשהו מרגיע למרות שעומדות לי דמעות בעיניים מכל דבר שמישהו אומר והוא פוגע. זאת אומרת שאני גם עצובה, מדוכאת ומתוסכלת בנוסף לכל. אנא תנו את ייעוצכם ודעתכם מה אני יעשה עם עצמי.

tailka

New member
צבא זו

תקופה באמת מאתגרת .. וכשאת בתוך זה נראה כאילו ... וואי נצח .. ושאת יושבת וסופרת כמה נשאר לך עוד יותר נצח .. (תקני אותי אם אני טועה) קודם כל קחי אוויר ודבר שני תביני שאנשים לא כועסים עלייך בתור בנאדם .. אלא שזו המסגרת הזאת שמרמרת .. את שואלת איך זה יביא לך את הישועה ?? משהי אמרה לי פעם שמחשבה בוראת מציאות .. ושאולי המחשבה הזאת תהפוך את המריבות לפחות אישיות השתחררתי לפני כמה שנים .. ובדיעבד אני חושבת שהמריבות האילו אם המפקדת שלי .. והצרחות .. היו סוג של בדיקת גבולות .. ומשהו שבנה בי את היכולת להציב לאנשים גבולות בנעימות ובנחת רוח .. תתיחסי למריבות האילו כאימון לחיים .. כאתגר .. יצא לך מזה משהו .. זה ידרוש השקעה אבל זה ממש שווה את זה ...

תמצאי לך פורקן בריא יותר

זה נכון שבכל דבר צריך סבלנות, וזה נכון שזה קשה. לריב עם אנשים זה לא פתרון מוצלח (את רואה עם אמא שלך כמה קשה לשקם יחסים אח"כ), וגם סיגריות ומלח זה לא ממש בריא. העצה שלי, שהיא פשוטה ומעשית, היא זו: אחרי העבודה לכי לעשות ספורט. חדר כושר, קיקבוקסינג, מה שמתאים לך, גם אם את עייפה בסוף היום. יכול להיות שחלק מהעייפות זה מהעצבים, ודווקא אחרי שתפרקי את המתח הגופני תרגישי רעננה יותר.

Maurey

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהמקלדת :)

דוויץ, אני ממש מזדהה איתך, כשהייתי בצבא עשיתי תפקיד דומה לשלך, הכי חשוב זה לראות את הדברים הטובים בכל מצב, גם אם העבודה מאוד שוחקת, למשל יצא לי הרבה פעמים להתווכח עם חיילי מילואים וזה היה מעצבן ומתסכל, אבל חלק מהם היו ממש נחמדים, אז ניסיתי להתרכז בזה. גם בבסיס אני בטוחה שיש גם אנשים שהם יותר נעימים מאחרים, תנסי להיות איתם כמה שיותר, תמיד יש תקופות יותר לחוצות, אני מקווה שיעבור לך מהר.

למעלה