תקופה קשה

ZAHAV1975

New member
תקופה קשה

שלום לכולם,
אני כרגע בתקופה של חיפוש עבודה...וזה בפעם המיליון!
אני נשואה,בת 37 +ילד בן 4 כמעט,ובמשך שנים,אני לא מצליחה להתמיד בעבודה אחת. מצד אחד אני יודעת שיש לי בעיה מסויימת עם מרות של בוסים,ולכן זה לא כל כך הלך,וגם המקומות שהייתי בהם (רואה חשבון,עו"ד,וכל מיני מקומות משעממים כאלו) שיעממו אותי עד מוות,ולכן זה לא החזיק מעמד!
אני בחורה יצירתית מאוד,ויש לי המון מה לתת,והתחושה היא שכל פעם נפלתי במקומות שלא התאימו לאופי שלי,ואני לא מבינה למה היקום שם אותי במקומות האלה,פעם אחר פעם?
למדתי בעברי עיצוב פנים,אך לא סיימתי את הלימודים מסיבות מסויימות,ולמדתי אילוף כלבים,אך לא עסקתי בזה מעולם.
אני מרגישה שאני נוסעת בנתיב הלא נכון בחיים,מבחינה מקצועית! והשנים בינתיים חולפות להן...והכל אותו דבר..כמו סרט רע שחוזר על עצמו...שמישהו לחץ על הכפתור : PLAY עוד פעם ועוד פעם.
אני אדם עם המון מודעות עצמית ואני כל הזמן מנסה לשפר ומחפשת פתרונות איך לעשות שחיי יהיו טובים,אבל לא ממש מצליחה! משהו לא עובד. מרגישה שאין לי את כל הכלים להתמודדות.לשינוי.
הבעיה בכל החוסר יציבות הזו,שזה גורם נזק ממשי למצב הכלכלי של המשפחה. אנחנו נכנסים לחובות גדולים,ולבור עמוק יותר ויותר. והתחושה היא שהכל על כתפיי,כי אני אחראית למצב הזה.
בעלי כל הזמן אומר לי שעליי להתפשר עם העבודות,ולא לחפש כרגע את משרת חלומותיי כי צריך כסף,אבל אני במשך שנים מתפשרת ומתפשרת,ולא הולכת באמת על מה שמתאים לי לאופיי ולייעוד שלי!(אני יודעת בתוך תוכי שאני צריכה להיות עצמאית ולעסוק במשהו יצירתי/טיפולי)ואני מרגישה כמו פרח שנובל ונובל,וזה מכניס אותי לדיכאון אמיתי ולתסכולים נוראיים! כי אני מרגישה שהחיים שלי חסרי טעם,כי אני לא מביאה את עצמי לידי ביטוי ולמימוש אמיתי בעולם הזה! ואני לא נעשית צעירה יותר!
אחת הסיבות גם שאני רוצה יציבות בחיי,היא בגלל שאני מאוד רוצה ילד שני,והגיל שלי כבר לא צעיר ביותר,וכל עוד אין עבודה יציבה,איך אוכל להיכנס להריון,ולהבטיח יציבות כלכלית???
אני רוצה לפנות לאיש מקצוע בתחום הייעוץ האסטרולוגי/גרפולוגי/נומרולוגי,ולדעת מה קורה איתי עכשיו? לאן פניי מועדות? אבל כל פעם חוזרים לנקודה שאין כסף,שצריך לעבוד ואי אפשר לבזבז!

איך יוצאים ממעגל הקסמים הזה? איך ???

קראתי את מה שכתבת ואני רואה את עצמי...

סיפור שלך כל כך מזכיר לי את סיפור חיי.
בשונה ממני נראה שרכשת לפחות מקצועה ואולי משכורתך סבירה...
ועדיין כל מה שאת מספרת כל כך דומה.

אני לצערי לא רכשתי מקצועה ומסתפקת בעבודה ממש פשוטה.
נפלטתי מכל המקומות שדרשו עבודת צוות ובעיקר מפגש יומיומי עם מנהלים למינהם. לא סיימתי לימודי בתחום אומנות ולא מצליחה לעבוד בתחום טיפולי אחרי שלמדתי שלוש(!) שנים.
פשוט לא מצליחה לממש את עצמי.
מרגישה כמוך כמו פרח שנובל ולא פורח.
בן זוגי רומז לכך שזאת רק תבוסתנות מסוימת ושאם ארצה ואתמיד, אצליח. יש אמת מסויימת בדבריו ועדיין מרגישה כמו בסרט השרדות טיפשי שאני לא מצליחה לכתוב תסרית יותר מוצלח כבר שנים.

כרגע אני די בטוחה לגביי שמדובר בהפרעות כשב (בודקת את הכיוון). זה כנראה מה שמונעה ממני להתמיד במסלול שאני רוצה בחיי. מעלץ אותי לחזור כל פעם למסלול של השרדות הכי פשטנית שאפשר. להרגיש חלשה ופחות טובה גם ביחס לבן זוגי.
ממש לאחרונה אימי ביקשה ללכת לאיבחון אחרי ששנים היא נמצאת במסלול דומה וצברה חובות גדולים כי לא מצליחה להשטלת על אספקטים כלכליים של החיים שלה ומסתפקת כרגע בעבודה בשכר מינימום למרות שיש לה כישורים רבים לדעתי, אבל בגילה נראה כבר קצת אבוד. כל כך מקווה שאני טועה.
יקירה, אני אסכם ואומר שאין תשובה פשוטה לשאלתך. אני כרגע יכולה להמליץ לבדוק כיוון של הפרעות כשב. בשנה אחרונה דיבורים על העניין הזהחוזרים ומופיעים אצלי שוב ושוב.הסיפור שלך דומה מדי למה שאני חווה אצלי וכנראה שהפרעות כשב וריכוז הם חלק גדול בעניין.
אבל גם אם תחליטי לא ללכת בכיוון הזה אני מציעה פחות רחמים עצמיים ויותר להמשיך לחפש את מקומך. אף אחד לא יבנה במקומינו את החיים גם אם זה יצריך מאמץ הרבה יותר גדול מאנשים "כמונו", אבל בטח כבר אמרו לך את זה הרבה פעמים.אני חושבת שמקומך בתחומים יותר יצירתיים שהם יותר קשים בארץ לכל אחד מבחינת מימוש ובמיוחד לאנשים כמונו שלא יודעים להתמיד ולסיים דברים.
אני שוקלת לחפש מטפלת רב תחומים מסוג "מאמן לחיים" שמשלבת תחומי רפוא אלטרנטיבית ודמיון מודרך, תיקשור, אימון.
על חלום צריכים להלחם ולהתעקש להגשים אותו.
אני מקווה לעשות את זה בשנים הקרובות.
אולי גם פה בפורום.

סופ"ש נעים.

נ.ב. יצא ארוך כי נגעת ב
. מקווה שעזרתי.

ZAHAV1975

New member
שלום לך

מעניין למה חשבת שזה קשור להפרעות קשב וריכוז...?
אף פעם לא העליתי בדעתי שיש לי בעיה כזו.
איך בודקים את זה בכלל?
האמת שיש לי חברה שיש לה ילד כזה.אולי אשאל אותה.
לגבי מאמן אישי,זה חכם מאוד שלקחת! אני גם מאוד רוצה,אבל כסף כסף כסף! אני לא עובדת כיום. ואנחנו בחובות!
את צודקת שבשביל חלום צריך להילחם!
בקיצור,שיהיה בהצלחה לשתינו ושנממש את עצמנו,אמן!!!
סופשבוע נפלא לך!

היי זהב,(סליחה על העיברות) עונה לך...

היה לי הרבה שנים לחשוב ולחפש סיבות לפער הגדול בין כמות הכישרונות שלי למציאות חיי שיש בה דגש ענק על חוסר מימוש עצמי. הפרעות קשב זאת אחת הסיבות שעולה שוב ושוב באחרונה ומבקשת להיבדק.
יכולה רק להמליץ.

לדעתי רעיון של מטפלת/ מאמנת רב תחומית הוא מאוד נכון. זה קל לתפוס פה ושם בפורומים כמה רעיונות טובים ולהרגיש שהנה מצאת כיוון ואולי ילך לך ותצליחי לפרוץ דרך חדשה.הלוואי

לי זה לא קרה בנתיים וכל פעם אחרי שסיימתי קורס או מצאתי כיוון מעניין גלשתי חזרה לשיגרה משעממת.
יש לי איזה חוסר יכולת בסיסית להטוות לי תוכנית מסודרת לעתיד ולבצעה אותה. דברים פשוט מתבלגנים, אני משתעממת מהר ומרימה ידיים.
הפרעות קשב במבוגרים מתבטעים לדעתי בזה בדיוק(לא רק). לא מוצאים את הרגליים וידיים ונאלצים לשרוד איך שאפשר.
את כמובן יכולה ללמוד להסתפק במה שיש לך ויש לך לא מעט לדעתי. גם אני לומדת כל הזמן את היכולת הזאת להנות מהמציאות כמו שהיא.

Irina777

New member
אירינה - אימון אישי זוגי ומשפחתי

אימון אישי - זו תיהיה החלטה הטובה במקרה שלך. קודם כל את צריכה להבין : מה את רוצה בחיים שלך, לאן את רוצה להגיע. וברגע שתקבלי תמונה ברורה קודם כל בשבילך - תפרצי קדימה בכל הכוחות .
לי כלמאמנת ישנם כלים שיעמידו אותך על הקרקה.
כי לי נרא (סליחה על הביטוי, אני לא רוצה לפגוע בך) שאת כמו נוצה באויר. אימון בהחלט יעזור לך להשתרש.
אם את רוצה - [email protected]
בהצלחה מכל הלב

Irina777

New member
אימון אישי

אימון אישי - זו תיהיה החלטה הטובה במקרה שלך. קודם כל את צריכה להבין : מה את רוצה בחיים שלך, לאן את רוצה להגיע. וברגע שתקבלי תמונה ברורה קודם כל בשבילך - תפרצי קדימה בכל הכוחות .
לי כלמאמנת ישנם כלים שיעמידו אותך על הקרקה.
כי לי נרא (סליחה על הביטוי, אני לא רוצה לפגוע בך) שאת כמו נוצה באויר. אימון בהחלט יעזור לך להשתרש.
אם את רוצה - [email protected]
בהצלחה מכל הלב

מנסים למצוא מה מעניין אותך, מה כן נוגע בך

ומנסים למצוא דרך להתעסק בזה וגם להרוויח מזה כסף.

לדוגמא אם מעניין אותך משהו יצירתי/טיפולי-מה לגבי האילוף כלבים? אולי לעבוד אצל וטרינר בתור סייעת ולעבוד על הנושא של אילוף כלבים והפיכתו למקצוע? מה לגבי עבודה כמדריכה בחוג חיות בגני ילדים-יש לזה ביקוש וזו אחלה עבודה ואת בבית כבר בצהריים.

ZAHAV1975

New member
לגבי חוג החיות

איך אני מגיעה לעבוד בזה?
זה באמת נשמע מעניין!

תודה מראש

תבדקי את חברת "חי גן"-אין לי את הטלפונים שלהם

אבל אולי יש להם אתר ותבדקי אם מחפשים עובדים. אני יודעת שיש להם בכל הארץ חוגי חיות.

seeyou

New member
עם יש בעיה של מרות עם בוסים ואת יצירתית

למה לא להתחיל בפרויקט קטן שלא דורש השקעה גדולה בהתחלה
להיות עצמאית(למרות שאת רוצה גם יציבות בחיים)

תחשבי על תחום שיאפשר לך אתגר וכייף וגם להביא לעולם עוד ילד(ים)

להיות עצמאי זה לא קל ולא מתאים לכולם

בהצלחה

יוסי

למעלה