תקועים באפילה

תקועים באפילה ../images/Emo223.gif

לפעמים מרגישים קצת תקועים בחיים- אולי המצב הוא שגרה, אולי המצב הוא שיש משהו שחסר וזה לא משתנה אלא רק הרצון מתגבר: באילו תחומים בחיים אתם מרגישים או הרגשתם לאחרונה תקועים ואיך יוצאים ממצב של תקיעות כזאת

לא, אני לא מרגישה תקועה בחיים שלי

בהחלט לעתים אני חשה את השגרה אבל מבחינתי למדתי לקבל את השגרה כברכה ולא כקללה. אני לא מרגישה תקועה כיוון שאני בעשיה תמידית.... תמיד משנה, משפרת, עושה, יוזמת. איך יוצאים ממצב של תקיעות ? זוכרים ששום דבר לא דופק בדלת ומזמין את עצמו לחיינו, אנו אלו שצריכים לזמן את מה שאנו מבקשים לעצמנו. איך יוצאים ? עושים, יוזמים, פועלים. היכן את מרגישה תקיעות מלאכי יקרה ?

א י ו ש י

New member
לא חשה תקועה כרגע בכלל../images/Emo57.gif

להיפך, אני מרגישה שהכל זורם והולך לי יופי כמו שאני רוצה ומסתדר
מה עושים? פשוט מאוד
עושים שינוי!!!!! כל שינוי מביא צמיחה אני יודעת שכל שינוי טוען בחובו פחדים, חששות מהלא נודע, פחד שלא נצליח וכד'.... אבל אם אני צריכה לבחור בין לשנות או להאר "תקועה" אני בוחרת בשינוי! הכי שונאת להרגיש תקועה ולא מוכנה להיות יום אחד ככה לכן במצב כזה כמו שאמרתי אעשה כמה שיותר מהר שינוי (לעיתים חד למשל לעזוב עבודה לא טובה/פרידה/מעבר למקום אחד....)

עונה....

לא מרגישה תקועה כרגע אבל בדרך כלל שכן מרגישה תקועה חושבת למה אני מרגישה ככה ? מה מקבע אותי במקום ? מה אני אוכל לשנות ? איך אני יכולה להמשיך הלאה ? וכמובן להיכן רוצה להגיע ? ואם נח לי במצב הזה או שאני באמת רוצה לזוז ? כמו כן בד"כ שמרגישה תקועה מנסה ללמוד משהו חדש , להתעניין במשהו חדש לשבת עם עצמי ולשנות העיקר לא להרגיש שאני דורכת במקום .

למעלה