תקועה במקום

sharonriki

New member
תקועה במקום

שלום, שמי ריקי בת 28 נשואה, מעצבת גרפית במקצועי. לפני קצת פחות משנה עזבתי בית דפוס שעבדתי בו על מנת לעבוד בעסק עצמאי עם שותפים. מאז לא הצלחתי להכנס לעסק כשותפה והעסק לא "מתרומם" מספיק ואין לי הכנסה. השותפים רוצים שאני אביא לקוחות , אבל אני חסרת ביטחון וניסיון וזה פשוט לא הולך. אני לא אשת שיווק ומכירות. גם כל אחד עובד מהבית בצורה לא מסודרת ומאורגנת וקשה לי עם זה, אבל אין לי יותר מידי מילה כי אני לא שותפה מלאה בעסק. יש לי המון תחומי עיניין ובזמן האחרון הראש שלי מלא במחשבות על פתיחת עסק משלי, אבל אין לי מושג לאיזה כיוון ללכת (תכשיטנות, אמנות, קונדיטוריה, צילום וכו'...), ואם בכלל, או פשוט להישאר בעסק של העיצוב הגרפי. אני מרגישה שאני לא יודעת כרגע מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי ולאיזה כיוון לפנות ולכן מרגישה אבודה ותקועה במקום יותר מידי זמן. אני צריכה לדעת מה אני עושה עם החיים שלי... מישהו יכול לעזור לי? לתת עצות? תודה.

lyor5

New member
בנית עסק דורש ביטחון עצמי, שיווק

השקעה כספית מתאימה ,יעוץ ,נקיטת החלטות לגביי סוג העסק ,מיקום,בדיקה של סיכוים של הכנסות מול עלויות,השקעה לא מעטה של שעות. אני מציע שתנסי מידי ערב לעשות עם עצמך הליכה בטילת או משהו כזה ,בלי להקשיב לשירים. תנסי להקשיב ללב הפנימי שלך האם את רוצה להיות שכירה או עצמאית או בד ובד(לעשות עבודות קטנות מבית ולשווק אותם). את יכולה לעיין באינטרנט ודרך אלימינציה להחליט לאיזה תחום את הולכת.

לנושנוש

New member
אני מציעה שתעזרי במטפל......

אימון אישי או אחד כמוני בדמיון מודרך ונ.ל.פ.. לברר אם את בנויה להיות עצמעית ואם כן אז באיזה תחום. תמיד יש משהו שאוהבים יותר, משהו שחלמנו עליו. בהצלחה

תודה ששיתפת אותנו וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני חושבת כמו המגיבים האחרים בשרשור. לדעתי, הפתרון הוא לנסות להבין מה הדרך הנכונה עבורך, מכל הבחינות. אולי תנסי לשלב את התחומים שמעניינים אותך ביחד עם העיצוב הגרפי? יש לי מעין הרגשה כזאת, שמה שמפריע לך אולי זה חוסר השילוב שלך בתור שותפה בעסק, ואולי שווה לעבוד על זה? ממליצה בחום על אימון אישי עסקי שיעזור לך.

tailka

New member
..

יש את מ.ת.י שזה משהו כמו טיפוח יזמות עסקית הם עוזרים שם ביעוץ בכל מה שנוגע לפתיחת עסק אולי שווה לך להתייעץ איתם

למעלה