תקווה

B-BALL

New member
אל תלכלך....

אתה הרי לא באמת מתכוון לזה....למה שתרצה לתת למישהו חינם את העותק היחידי (?) שיש לך מהדיסק הזה? עד כדי כך התאכזבת ממנו? משום מה זה לא נראה לי הגיוני שאפשר להתאכזב עד כדי כך מדיסק של סאבלימינל והצל, למרות שלא שמעתי את הדיסק הספציפי הזה עד היום. הם פשוט מוכשרים מדי בשביל שאפשר יהיה להתאכזב מדיסק שהם מוציאים. זה מה שהם הוכיחו לי עד היום לפחות. באמת התאכזבת ממנו עד כדי כך? וואו....

בחיי שאין לי בעיה כפרה עלייך

יש לי את הסינגלים ולקוואם יש את האלבום שאותו אנחנו משמיעים בתוכנית,במקרה הכי רע(אם אני אזדקק לו) אני אבקש עוד אחד. ומי אמר שהתאכזבתי ? אחלה דיסק !

tomoshe

New member
מה זאת אומרת אין ביכולתך הכלכלית??

לך לעבוד! בגללך הסצינה תיפול!! מצטער, לא יכולתי להתאפק. תומאס.

B-BALL

New member
ששששששששקט

קראת איפשהו שאמרתי שאני לא מתכוון לקנות את הדיסק בכלל? אפילו אם ההודעה שלך הייתה בציניות, היא צריכה להתבסס על משהו הגיוני קצת. אני אמרתי שכרגע אין ביכולתי הכלכלית לרכוש את הדיסק. כרגע. אז עכשיו אני סתם יושב לי בבית ומתבאס שלכולם יש את הדיסק הזה ורק לי לא, וכשיהיה לי כסף, הדבר הראשון שאני עושה בלי לחשוב פעמיים בכלל, זה לרוץ לטאוור ולקנות את הדיסק. בגללי הסצינה תיפול? אני לא חושב.

B-BALL

New member
לצחוק איתי אפשר, וכדאי (שאל אנשים)

אבל לצחוק עליי אי אפשר.

tomoshe

New member
אתה חייב להודות

שבמקרה הספציפי הזה זה גם הגיע לך וגם הזמנת את זה... ןלמה לך מותר לצחוק על כל העולם ולרדת על כולם ולהיכנס באמא שלהם אבל לאף אחד אסור לצחוק עלייך? נהיינו רגישים? או שפשוט עד עכשיו אף אחד לא נכנס בך כמו שצריך ועכשיו שזה קצת כואב אתה מבין כמה אתה פוגע באנשים? נקודה למחשבה + הפסקת אש. תומאס.

B-BALL

New member
האמת שלא

אני לא חושב שזה הגיע לי ואני גם לא חושב שהזמנתי את זה, בגלל שציינתי שרק כרגע אני לא יכול לקנות את הדיסק. כרגע. לכן לא הגיע לי כלום ולא הזמנתי כלום. זה דבר ראשון. דבר שני, בקטע של "אסור לצחוק עליי", התכוונתי שמבחינתי אני לא מוכן שיצחקו עליי, לא מבחינת כולם. אם אתה רוצה לצחוק עליי, לך זה נראה לגמרי בסדר וזה מקובל עליי, אבל מבחינתי זה לא בא בחשבון ולכן הגבתי, מבין? יכולתי פשוט לא להגיב אבל זה היה נוגד את הטבע שלי לא לתת לאנשים לרדת עליי בלי תגובה. ואל תחמיא לעצמך. עד עכשיו באמת אף אחד לא "נכנס בי כמו שצריך", וגם אתה לא, בטח לא עכשיו....

ראםJarasMan

New member
אממממ טוב

סתום ת´פה יא אפס, יא הומו!!! סתום כבר ת´פה עם הכדורסל והזיוניי שכל שלך!!! חלאס! התלהבת! אז נגעת בקרסול של אפיק ניסים, למי אכפת מזה??? אה גם תלך לאזימוט תלקדם את הסצינה, יא אפס, יא הומו, יא זבל, שתוק, סתום, שב בשקט, נמאס לשמוע אותך! סע מהפורום! יאלה ביי מספיק חזק? :)

למעלה