תקווה

נו באמת

גם אתה לא יכול להתכחש לכך שהוא אחד הראפרים המובילים כרגע בארץ אם לא הכי מוביל, אבל כל מי שמקשיב לעסק שחור או להודעות שלך בפורום יכול להרגיש שאתה מזלזל בדעותיו ובהשקפת העולם שלו. חוץ מזה, קראתי הרבה הודעות על הדיסק של סאבלימינל, אבל ביקורת אמיתית וארוכה כמו שביקורת צריכה להיות עוד לא קראתי. וחוץ מזה אם אני רוצה להוסיף את ה2 פני שלי? מה אכפת לך? זה פורום ציבורי.

נו באמת

"קראתי הרבה הודעות על הדיסק של סאבלימינל, אבל ביקורת אמיתית וארוכה כמו שביקורת צריכה להיות עוד לא קראתי" -גם פרס פוליצר וגם פרס על צניעות. תעשה מה שאתה רוצה העיקר שתהיה מאושר.

מה?????

אני טענתי שאני אכתוב ביקורת כזאת?? רק טענתי שבגלל שאין ביקורת שממצה את הנושא יש מקום לביקורות נוספות! הרבה פעמים יש ביקורות שמרגישים שאין מה להגיד עליהם מילה נוספת, במקרה של סאבלימינל עדיין לא ראיתי כזאת. קבל פרס נובל על הוצאה מההקשר.

ניצחת אלקס !!! בוא נקרא לפורום

הזה פורום "ביקורת על סאבלימינל" ודי (טוב ?) צ´יל אאוט בייבי או שבסוף תקבל טחורים בגיל 19 (כמוני)

צודק

די כבר לדבר על הדיסק הרי הוא כבר יצא כל כך מזמן כבר עברו כמה ימים שלמים!. הרי יוצאים כל כך הרבה דיסקים של אומנים ישראליים, ממש כל שבועיים ובמיוחד סאבלימינל שמוציא כל יומיים דיסק, די די כבר מיצינו את כל הקטע של ההיפהופ הישראלי הזה. בואו נתחיל לשמוע ראפ צ´רקסי או משהו.

tomoshe

New member
לא נכון!! אני עשיתי!

אתמול השתנתי נגד כיוון הרוח וככה היה לי גשם באמצע הקיץ.

ng גבאי

New member
לירון לירון נשמה תן לאנשים לטחון את

הקמח עכשיו יצא הדיסק של סאב לאנשים יש זמן לשבת לכתוב עליו ולהקדיש לו כמה דקות של מחשבה גם עלייך יכתבו כשתוצאי דיסק סינגל או מה שזה לא יהייה אל תדאג גם אתה תקבל צומת לב

ng גבאי

New member
../images/Emo163.gif וחוץ מזה אתה יודע מה אומרים

You know what they say: opinions are like assholes...everybody´s got one.

or001

New member
האמת היא, שהקדימונים של אלקס

משודרים בערוץ 10. "אתה החולייה החלשה! שלום!!!!!!!!!!!"

Da Judge

New member
חחחחחחחחח

נראה לי גבר הקפצנו ללירון את הפיוזים פה...

B-BALL

New member
מה אתה לחוץ לירון?

כותבים על סאב בכל העיתונים ובכל האתרים באינטרנט, אז לא יזיק אם פה יכתבו קצת גם על הצל או על ראפרים ישראלים אחרים. חוץ מזה שכמה אנשים פה כבר אמרו שלדעתם הצל נשמע יותר טוב (ואפילו הרבה יותר טוב) מסאבלימינל בדיסק הזה, אז מן הסתם מובן שהם ידברו עליו יותר. חבל שלצערי המאוד מאוד מאוד מאוד רב, אין ביכולתי הכלכלית לרכוש את הדיסק הזה כרגע ואני לא יכול להביע דיעה בעצמי, כי לא שמעתי כמעט אף שיר ממנו, אבל אני מאמין בצל ואני בטוח שאם אנשים פה כותבים עליו בהקשר של הדיסק הזה יותר מאשר על סאב, יש לזה סיבה.

אני לחוץ כי מאחר לי המחזור

מי אמר שאני לחוץ ? אני מפהק...האאאאאאאאאאאאהההההה (סאונד פיהוק) האווווו

ועוד משהו בי בול

אתה מוזמן ליצור קשר במסרים האישיים ולקבל את העותק שלי (אני לא צוחק)

למעלה