תקווה

FishBone

New member
הפזמון נשמע כמו תעמולה של מפלגת

ימין קיצונית "תקווה" - א-י-מ-א-ל-ה

שאלה

על מה היית בזמן שהקשבת לשיר? כי אין שם שום מקהלת ילדים. ואם אתה קורא להפקה הזאת מפלצתית אז... חוסר טעם? כן משהו כזה.

RunNGun

New member
תקשיבו לגאנר

לטעמי, השיר הוא אחת ההפקות היותר טובות בדיסק (יש בערך 15 כאלה...), המילים פשוט אחת אחת במקומה וחודרות ללב באמת. וחוץ מזה, מה אמרו בפזמון? "בואו נמשיך, החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז הושיטו יד לאהבה" להיפך, יש פה מסר של פיוס, של אהבה, של תקווה. מה ימני קיצוני פה? זה לא שהפזמון הלך "מוות לערבים, מוות לערבים", אלא הוא פונה לעם שלנו - שנתאחד ונבין מה הולך פה. לא יודע מה אתכם, אני די התחברתי לשיר הזה. אה, והמקהלת הילדים זה בכלל ב"החגיגה נגמרת", לא שמעתי שום מקהלת ילדים בשיר הזה. אבישי

מה קשור????

בואנה איזה מרגיז!! איזה סצינה מושפעת, מישהו אמר שזה דומה לג´ינגל בחירות. פתאום התחילו להגיד שזה תעמולה של מפלגת ימין קיצונית, מה קשור תגיד לי?? פזמון שמשדר אופטימיות ופיוס, בגלל כל הקטע ששרה את זה מקהלה אז זה נשמע קצת כמו הג´ינגלים של הבחירות בשנות ה90 המוקדמות, אבל תעמולה??? איזה תעמולה יש בשיר הזה?? בקשר לסופרים, טעמך זה טעמך - אתה לא צודק. והלוואי הלוואי שהשיר הזה יצא לרדיו כי הוא יהיה יותר מצליח מחי ליום ביום בגלל סגנון ההפקה הקליל שלו והפזמון (המצויין מצויין מצויין!) וגם כי המסר בו חריף אבל מועבר בצורה יחסית קלילה בסגנון The Coup. יופי של שיר.

DJ$upreme

New member
אלקס, אני שמח שטעמך השתנה

וממליץ לך על האמנים הבאים: ג´וני לוגאן (הענק!!) לולו אבבא סנדרה קים האחים אולסן גילי וגלית סלין דיון וכמובן שרית חדד ודנה אינטרנשיונל כבוד!!!

תקווה

אחרי כמה שמיעות טובות של השיר אני פשוט חייב להגיד שזה שיר פשוט מעולה, מבריק הן מבחינת ההפקה הן מבחינת הליריקס. שיר מרגש אופטימי שמעביר מסר? מי צריך יותר. הפזמון שרבים אמרו עליו שנשמע כמו ג´ינגל בחירות לדעתי רק מוסיף רגש ואופטימיות לשיר. גם הבית של הצל די יפה בשיר הזה מה שמעניק ערך מוסף לשיר - כשהצל במיטבו הוא בהחלט תורם את אותו הערך המוסף לשיר כמו למשל בחי מיום ליום, הפרד ומשול אדריכלים וגם פה בשיר תקווה. הבעיה לדעתי דווקא שהוא שקע בבינוניות ובבנאליות ברוב השירים את הבתים הטובים שלו בדיסק אפשר לספור על כף יד אחת, וחבל. מה אתם חושבים?

ראםJarasMan

New member
הלואי שהוא לא יצא בתור סינגל!

מהסיבה היחידה שיש לאורך כל השיר צילצולים מעצבנים!!! כאילו מדליקים שעון מעורר ומכבים אותו כל שניה!!! וזה מרגיז!!! אם הצילצולים האלו לא היו- אז זה היה שיר טוב אולי

זה לא הארדקורררררר

קשה לך להתרכז במשהו שיש בו גם כינורות וגם דראם בייס במקביל אה?

תשובה

כי זה כבר מובן מאליו שסאבלימינל רמה אחת מעל כל הראפרים בארץ. ובדיסק הזה הוא ממש השתפר הפלואו שלו פשוט מושלם (סאב השתפרת, כי אני מתאמן), ואני מתכנן לכתוב ביקורת קצת יותר מושקעת על הדיסק בקרוב שתפרט על כל סגולותיו של סאבלימינל =).

היית מדבר אחרת

אם סאבלימינל היה שר על זה שאנחנו צריכים לחבק את הפלשתינים לליבנו.

BIGO-G

New member
אני לא חושב שלירון מעוניין בכך

נהפוכו לירון רוצה הפרדה (לא?) , כלומר מדינה לפלשתינאים כלומר ל-א לחבק אותם, לא לכבוש אותם, ואז יהיה מדינת היהודים תמשיך כתיכנון המקורי בלי ההתקעות של אחרי 67´. אז מי פה הציוני?

אני לא רוצה לפתוח דיון פוליטי

כי אנשים פה יתחילו לבכות על בלי פוליטיקה ושטויות, אני בכוונה הקצנתי אני יודע מה עמדותיו ההזויות של השמאל הישראלי וזה לא חדש לי. אני ואתה יודעים למה התכוונתי =) למה להיות קטנוניים.

וואי אלקס איך עיצבנת אותי

ממש לא. רק מה עוד אפשר להגיד על האלבום הזה שעוד לא נאמר כאן ב700 צורות שונות ? תבלה,העם מחכה לדעתך המיוחדת והמלומדת,הקדימונים לקראת הביקורת שלך כבר משודרים בערוץ 2 האוווו

תראה לי

ביקורת אחת מנומקת מלאה ויפה שבאמת ממצה את האלבום כי אני לא ראיתי אחת כזאת. אה ויש לי שאלה אליך, אתה בנאדם שטוען שאתה צוחק על כולם - אבל משום מה לא שמעתי אותך צוחק על הדג נחש או על סגול 59. תודה שיותר קל לך לצחוק על סאבלימינל והצל בגלל שהשקפת העולם שלהם מנוגדת לשלך.

לך עשרה עמודים אחורה ואחד עשר

ושניים עשר לשלושה עשר. מי צחק על סאבלימינל ? מי נתן לו ספיישל של שעה וחצי פעמיים ברדיו ? מי הוזה ללא שימוש בחומרים מסוכנים ? האווו

תגובה

אחת הביקורות קצרה ומאוד כללית. הביקורת השניה היא כללית במובן אחר - שורה על כל שיר לא באמת יכולה לתאר מהות של דיסק (בגלל זה אני אישית לא אוהב ביקורות כאלה).

למעלה