תקדישו לזה 10 דקות...

תקדישו לזה 10 דקות...

בבקשה תכתבו לי איך אתם (כל אחד ואחד... כן... גם אתה! חחחח...) מבצעים כישוף.... מהרגע של ההחלטה לבצע ועד הביצוע... נפטיס כבר כתבה לי את דרכה... אבל אני רוצה לדעת על עוד דרכים כל המרבה (בפרטים)ארי זה משובח...

white-raven

New member
אני עובד כך

אני לרוב בונה כישוף בשעות הלילה המאוחרות שאז הראש שקט והמיקוד שלי מקסימלי אני מתחיל במדיטציה שבמהלכה אני מגדיר את מטרת הכישוף המלאה (כולל דברים שנראים מובנים מאליהם) ומתכנן שלבי עבודה שיעשו בזמן הטלת הכישוף לאחר המדיטציה אני רושם את כל מה שחשבתי עליו, קורא את הכתוב ומתקן אם אני מרגיש שצריך לאחר מכן אני קורא בטבלאת קריסטלים אילו סוגים יגבירו את כוחו של הכישוף וימקדו אותו להשפעה מקסימלית אם צריך בוחר נרות מתאימים למטרה (לפי ההרגשה) ואם אני עדיין מרגיש שמשהו חסר אני פתח ספר על השפעותיהם של צמחים על הגוף ומכין תמצית תה מהצמחים שתואמים את המטרה. אני גם מבצע את השלבים תוך כדי הבניה אם מדובר בכישוף שאמור להביא לשינוי בעולם החומרי דבר שמאפשר לי אחר כך לבדוק אם הכישוף שווה משהו במידה ופועל אני מוסיף לספר הצללים במידה ולא אני מבצע פעמיים נוספות (את המוגמר) ואם לא עובד שורף את הכתב ומתחיל מהתחלה מובן שאם במהלך לפני ההטלה אני מרגיש צורך לשנות משהו אני משנה מייד בלי לחשוב פעמיים אבל כמו שאמרתי בעבר זה רק אני ולכל אדם יש את דרך העבודה שלו ואם תשקיע מספיק זמן אני בטוח שתפתח דרך עבודה משלך שתתאים לך בצורה מקסימלית שלך WHITE-RAVEN

למעלה