תציצו רגע!!

קרוואלה

New member
תציצו רגע!!

יש לי שאלה שמסקרנת אותי ! תענו עליה! אחר כך תקבלו הסבר למה שאלתי! נניח שגבר בן30 פלוס מתאהב בנערה בת 15 או 16 מערכת היחסים ביניהם מתבססת על שיחות באינטרנט ובפון בלבד!! ונניח שהגבר הנ"ל היה מגיע לפה ושואל אותכם מה עושים ? מה הלאה? מה הייתם עונים לו?...קחו בחשבון שהגבר הרבה יותר מנוסה מהנערה! תזכרו שמדובר בנערה בגיל ההתבגרות!.בקיצר תחשבו טוב לפני שאתם עונים. תנסו שניה לדמיין שזו הבת שלכם בתוך מערכת היחסים הזו!

הייתי אומר לו שיסביר לה שזה לא קשר

בריא לא לו ולא לה ושיפרדו מיד. ואם זו היתה הבת שלי הייתי אני מסביר לה ומשכנע אותה להפסיק מיד את הקשר. ואחר כך הייתי מבקש ממנו גם

פמלית

New member
אני חושבת

אני חושבת שגבר הזה מנצל אותה נטו והיתי נותנת לבת שלי סטירה על הקשר הזה

עם הגבר פחות בעיה לדבר..כלומר לנסות

לפנות להגיון ולהסביר כמה לא בריא הקשר.. אבל לגבי הבת.. זאת בעיה בגיל ההתבגרות..היא לא תקשיב ותחשוב שאני מנסה לנהל לה את החיים ולכן לדעתי המפתח לסיום הקשר נמצא אצל בן ה30.. הייתי מנסה דרכו לסיים את הקשר ותומכת בבת עד כמה שניתן בשיברון לב ...אם בכלל תשתף אותי..

קרוואלה

New member
" לפנות להיגיון"....

הבחור חסר היגיון!! הרי הוא מנהל קשר עם ילדה! אז כנראה שההיגיון ממנו והלאה! סביר להניח שהוא לא זקוק לך שתסבירי לו שהקשר הזה לא בריא!

אבל הןא הסיכויי היחדי שיש לי

להפסיק את הקשר.. הרי בינינו הוא לא מעניין אותי..ואיתו אני יכולה לריב להסתכסך להביא משטרה בקיצור לנקוט בכל מיני אמצעים... הבעיה היא עם הבת.. איך היא תתמודד איתי? אני לא אומרת את זה מתוך פחד.. אני אומרת את זה מתוך זיכרון כואב של "היום אין צופים,אין טלביזיה עד שאת..."

כתבת בשאלה שהוא היה מגיע לפה ושואל

מה עושים מה הלאה. אז אם הוא שואל כנראה שהוא מעונין בתשובה. אם מדובר באדם שבא רק לקבל אישור לפשעיו שיפנה לפורום פושעים/עבריינים.

קרוואלה

New member
תתפלא זודי.....

לא כול מי שפונה לפה באמת מחפש תשובות!! טבע האדם לשתפ אחרים בדברים אישיים שלו! ומה יותר קל מאשר לבוא לפה לשפוך מה שעל הלב לרוקן את המצפון וזהו! ברור שיש כאלה שיקחו מפה את ההצעות ויישמו אותם! אבל באותה מידה יש את אלה שבאים לרוקן מצברים ולהמשיך הלאה.

אם כך אז לא השאלה מה הייתם עונים

לו אלא איך הייתם מצילים אותה. ואם זו הבת כבר כתבתי שהייתי מדבר איתה קודם. ולגביו אולי משטרה תעזור. אבל שוב לא זו היתה השאלה.

זודי... זוכר את השאלה של אנשים

רעים שדיברנו עליה לפני כמה לילות? יש אנשים ששואלים בשביל הצומי וזהו.. יש ששואלים בשביל לפרוק מהמצפון.. ויש שבאמת ובתמים שואלים נשביל לעשות עם זה משהו.. כשגבר בן 30 שואל כזו שאלה זה יותר פריקה ממצפון כי הוא יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות... אז שיחפש תשובות אצל פסיכולוג....

כבר כתבתי למעלה לקרו שעניתי על שאלתה

ולפני כן כתבתי שאם הוא בא לקבל אישור שיפנה לפורום המתאים. ולדעתי המקום המתאים לו הוא בית הכלא אגף בעלי המצפון. רק בלי קטינות ונט

טאKילה

New member
נושא חשוב, וטוב למחזר אותו שוב ...

זה קשר מוזר מאוד, מה כבר גבר בן 30 מחפש אצל נערה צעירה? הוא גוזל ממנה את הנעורים את החברים בני גילה. בשבילו היא צריכה להתבגר בטרם עת? בגיל נעורים ילדות מתלהבות מכל חיזור. הייתי מצפה מגבר כזה לא ינצל מצב לתועלתו, שיסביר לה שהקשר בלתי אפשרי. יש לי ילדה בת כמעט 15 לא הייתי מוכנה שיהיה לה קשר כזה, הייתי מנסה בכל דרך אפשרית לגדוע את החברות הזו. מהוירטואל עוברים לטלפון, אחרי הטלפון הסקרנות גדלה, אי אפשר לדעת לאן זה ירחיק לכת, חובה לעצור את זה רגע אחד קודם.. מקווה שדברים כאלה יפסקו בנט, [אני תמימה עם התקווה שלי]

שאלה בכללי...

ובכלל מה עם קשר בפערי גילאים ככ גדולים? הרי כל קשר שבו מעורב אדם מבוגר עם קטין יש בעיה.. יש כאן ניצול של תמימות בילבול רצון של הנער/ה לחום והבנה מבוגר... לצערי.. שותפה לתמימותך לגבי התיקווה...

קרוואלה

New member
טופ ...טופפפפפפפ

יפה לכם כול המילים ככה מגבוהה!! תספרו לסבתא שלי שאם הבת שלכם הייתה בסיטואציה כזו זו הייתה התגובה שלכם! השאלה לא נשאלה סתם!! ורציתי תשובות מהבטן!! מהבפנים שלכם! גבר בן 30 מתעסק עם הבת שלכם

לכן עניתי מה שעיניתי..

הבעיה היא בקשר עם הבת... לו אני אזמין משטרה.. איתה אין לי מושג מה לעשות...

טאKילה

New member
בצורה קיצונית...קחי!!

שלב ראשון הייתי מנתקת את האינטרנט, מפשפשת בחפצים של ביתי למצוא את מספר הטלפון שלו וקורעת אותו לגזרים. משנה לה את מספר הטלפון למספר אחר וחסוי. באש ובמים לא אתן לקשר כזה להתקיים!!!!

תאמיני לי כשאני רו היום הבן 5 שלי..

נגרר אחרי בנות 10 שמנצלות את התמימות שלו בשביל לקבל את הקרטיב שלו וכדומה.. הבטן הענקית שלי כמעט מעכה אותן....

קרוואלה

New member
"מעכה אותן"

נו טופ לאט לאט אני אגיע למטרה של השאלה!! זה יוצא ממכם לאט אומנם אבל יוצא!!

תראי...

בשבת תפסתי אחת מהן באוזן (ממש פיזית באוזן) ואחרי שקרעתי לה את עור התוף בצעקות גררתי אותה לאמא שלה וסיפרתי לאמא היקרה על הכנופיה הקטנה שהבת שלה מנהלת בשכונה.. אבל באמת זה משהו קטן לעומת בן 30 עם בת 15.. אני אומרת לך בו אין לי בעיה חטפל מלפרק אותו פיזית לגורמים ועד למשטרה דרך ניצול כל אמצעי תיקשורת להזהיר ולמעוך אותו.. אבל איתה אחרי כל הניתוקים שאני אעשה לה.. איתה זה בעיה...ומי מבטיח לי שבעוד חצי שנה היא לא מכנס לכזה קשר שוב?????

למעלה