תציצו רגע!!

קרוואלה

New member
"למחזר"....

הלוואי וזה היה מיחזור!! תזכירי לי שאני חייבת לך תשובה על ה" מיחזור" פשוט אם אני עונה לך על זה עכשו הרסתי את מטרת השאלה שלי!

טאKילה

New member
חומד כשאמרתי למחזר התכוונתי...

לחסוייה בת ה13 שנקשרה לבחור בן 28, ולפשטידת תירס שמתנהלת עם נער בן 16 . היו שם תגובות רבות ומגוונות, וטוב שהנושא הזה עולה לדיון.

L M A E

New member
קרואלה יקירתי...אני למדתי...

משו חשוב מאוד במהלך חיי..מניסיון שלי...בכוח..שום דבר לא עוזר.. בכוח...שום דבר טוב לא יצא מזה..ההפך..זה גורם לתוצאות קשות אחכ.. תאמיני לי! מניסיון שלי! אגב ..בוקר טוב לך יקירתי}{

קרוואלה

New member
בוקר טוב ...../images/Emo24.gif

פצלוחה יקירתי על מי את עובדת??. תדמייני את ..... עם מישו בגיל 30 "בכוח שום דבר לא הולך"..תזכירי לי להזכיר לך את זה!! ולא הייתה לי כוונה לכוח פיזי!!

L M A E

New member
גמני לא התכוונתי לכוח פיזי!...

ואם כבר מדברים על פיזי ...יש חוק...תלוי איך הקשר שלהם...אם יש קשר מיני ...זה בעילת קטינה..! וקרואלה..לי את רוצה להזכיר בכוח שום דבר לא הולך? לי?? יש לי תזכרות כל יום .. "M" זוכרת אותה?...אני מרגישה אותה!

קרוואלה

New member
ואם אין קשר מיני?.

זה בסדר מבחינתך שהילדה תנהל מערכת יחסים שמושתת על שיחות באינטרנט ובפון? עם גבר בן 30.

L M A E

New member
כמובן שלא...אבל ...

הדור של היום...קשה יותר ...מחפשים להתבגר יותר מהר..אגב הגבר הזה ..בשבילי הוא מניאק! ואם כלכך אכפת לו ממנה..שיתרחק ממנה.. והדרך היחידה לסיים את הקשר הזה...זה צריך לבוא ממנו! כי לו צריך להיות הגיון יותר מאשר לילדה בת 15 או 16 ...ויש עוד בעיה...יש בכלל היגיון לגבר כזה שמתעסק עם ילדה בת 15?

קרוואלה

New member
הכול טוב ויפה....

עכשו תעני לי.... מה את היית עושה במצב כזה?. ותעני בכנות!!

L M A E

New member
בכנות...זה מצב קשה

אם זאת הייתה הבת שלי...אני הייתי עושה הכל לעצור אותה מלעשות טעות כזאת...הייתי מסבירה לה את החסרונות בקשר הזה..כי יתרונות אין! ולגבי הגבר הזה..... קרואלה..זו פעם ראשונה שאני שמחה שיש את M! והמבין יבין קרואלה:)

קרוואלה

New member
רגע אני אענה במקומה....

אני מכירה את פצלוחה!! תאמינו לי היא הייתה מפרקת לגבר הזה את הצורה!!!

L M A E

New member
קרואלה...בשביל זה יש את M:))

אבל לא מפרקת אותו..גם מסרסת אותו

L M A E

New member
קרואלה..

כמה שהמצב שלי דפוק <ואת יודעת מה מצבי> ...אני עדיין עם הגיון בריא...אני מקווה שאני אמשיך להיות עם הגיון בריא..<סתם נזכרתי ב..> שיהיה לכם יום נפלא

קרוואלה

New member
פצלוחה....

את עם היגיון בריא בלי ספק!!! אבל אם תעקבי רגע אחרי השירשור תיראי שלקח קצת זמן עד שכול אחד הוציא מהבטן מה ואיך הוא או היא היו מגיבים.. ככה שכולם פה עם היגיון בריא!! רק צריך ללחוצ עליהם כדי שידברו מהבטן!!!

L M A E

New member
אם כך...בכל אדם..

קיים חלק רע!...אחת שאוהבת.. קיבלתי תשובה לשאלתי..והשאלה לא הייתה מתוך צומי! }{

L M A E

New member
מה שבעצם...

רציתי להגיד זה ...שאני מאוד מקווה שנותר אצל הגבר הזה הגיון..ושיתרחק ממנה!

L M A E

New member
הלו הלו מעצבנת

טעות מותק..כמו שאמרתי לך אני תמיד נמצאת! ואני חושבת שהתשובה שלי תיהיה ברורה מאוד! במיוחד אם זה מדובר בילדה שלי! הגבר הזה...אם אפשר לקרוא לו גבר בכלל..עצבן לי אני הייתי מועכת אותו מסרסת אותו חונקת אותו והוא היה מצטער על הרגע הזה שהוא חיי בכלל! מקווה שעניתי לשאלתך מעצבנת חוץ מזה הכל בסדר איתך?

למעלה