תציצו רגע!!

מותק..את לא היחידה...

ואם את צריכה עזרה.. בכייף... עם המשקל המדהים שלי עכשיו אני בקלות מועכת כל פרעוש סורר... אדרבה זאת דרך נפלאה לפרוק מרץ מבחינתי...

קרוואלה

New member
תודה....

אבל השאלה לא נשאלה בגלל מקרה אישי שלי!! אני מאלה שקמות בבוקר מודות לאל על הנחת שיש לי מהבת שלי!

קרוואלה

New member
ממש ככה!!

אני מכשפה במשרה של אמא!! כשהילדים שלי מחליטים להתמרד פעם בכמה זמן אני עונה להם.... בעוד כמה שנים אתם תודו לי!

אני מקווה שגם אצלי יום אחד הוא יבין

בנתיים מבחינת הבן שלי אני האמא הכי רעה בשכונה שלא נרשה לו להתחבר עם בנות "מקסימות ונחמדות" או בנים שרק "קצת" אלימים ושובבים שאף פעם לא מתכוונים להרביץ באמת...

קרוואלה

New member
קיים משפט שאומר....

עדיף שתבכה אתה עכשו מאשר אני אחר כך!! במרוקאית זה נשמע יותר טוב! ולא אני לא מרוקאית.

רק לא רע? לברנש שכזה שעוד בא לנקות

את המצפון לא מגיע לו מיתה נוחה כל כך. לפני כן צריך היה להוציא לו את המצפון. ואחר כך לשלוח אותו למעיכה אצל אחת. ורק אז מגיע הסכין

טאקילה...

אין לה אפשרות להתחבר דרך קפה נט?חברות? לרכוש ליצמה עוד מכשיר סלולסי? באמת מה אני אכלה אותה בחדר עד גיל 18????????

קרוואלה

New member
אחת!!!

שימי לב!! כנראה כשהקלדת המוח שלך רצ במחשבה על איך את היית מגיבה במקרה והיית בסיטואציה כזו!<זה ההסבר שלי לשגיאות שלך> הבטן מתהפכת כשחושבים על זה כשזה קרוב אלייך!!

טאKילה

New member
יש כל מיני דרכים,

ולנו נותר לחסום כל פירצה אפשרית, בתקווה שזה יעבוד.

אם זה בוגר/ת וקטין/ה זה חייב להפסק

אם לא אז זה תלוי בהרגשה אם פערי הגילים לא מפריעים.

א. עניתי על שאלתה של אחת. על שאלתך

עניתי למעלה. ב. כתבתי שאם זה בוגר/ת וקטין/ה זה חייב להפסק. היא כתבה שאלה בכלל על פער גילים ולכן הוספתי שאם לא מדובר בקטין/ה...

למעלה