תצילו תילדה שלי...

תצילו תילדה שלי...

איך הנושא נישמע רעע.. קיצר יש לי תלמידה שלא מפסיקה להתחצף אלי ולהמריד בנות נגדי לא שהולך לה אבל בכל אופן היום החלטתי לעשות לזה סוף לגשת אני והיא למנהלת השאלה שלי כזאת האם זה שאני יגש למנהלת זה יראה סוג של חולשה מצידי? או שמה התלמידה שלי תיראה שאני רצינית איתה ועושה סוף מהר לדברים כגון אלו ?? שאלה שניה האם יש משהו אחר שאפשר לעשות נגד התחצפויות חוץ מלגשת למנהלת ? כי אם אני יגש למנהלת היא תיעניש אותה מאוד שהילדה שלי תהייה סוג של מסכנה ואני רוצה לחסוך לה את זה .. אמממ מקווה שהבנתם תשאלה..

שםאנילא

New member
איך זה הגיע למצב כזה? ילד לא סתם מתחצף להורה

או למורה במיוחד אם את מדברת על תופעה יחידה בכיתה שלך... תבדקי לשורש הענין מתי זה התחיל אולי בטעות הוא נפגעה ממך או קבלה רושם מוטעה... גששי דרך חברותיה...

שםאנילא

New member
יש אמרה בין מנהלי בתי ספר שאומרת שאם הגעת

למצב שבו אין לך ברירה אלא להוציא תלמיד מכיתה אז עדיף שאת כבר תצאי ולא התלמיד...

ילד לא מחפש להרע

הוא מחפש רק תשומת לב , תנסי לתת לה קצת אבל לא להתחנף זה הכי גרוע, לדבר איתה גם לא יזיק, לשאול אותה מה קרה למה קשה לה ללמוד, עונש רק בלית ברירה כמוצא אחרון, תנסי אמש זה
אינשאללה ותצליחי

ניסיתי הכל אבל שכחתי לציין פרט מאוד חשוב...

הילדה הזאת יתומה מגיל 0 אבא שלה התחתן שנית והיא תמיד לא מסתדרת עם האמא וכל המשפחה הישנה והחדשה שלה כמו כן היא אצל משפחה מאמצת וגם שם לא הכי מסתדרת... עכשיו מה לעשות איתה?? דיברתי איתה אני לוקחת אותה לשיחות נפש מחזקת מעודדת אתמול עשיתי להם משחק חברה אני מקריאה להם משהוא ופתאום היא ניזכרת לדבר עם כל העולם ואישתו.. ושם אני לא..אני מודעת לזה שאם ילד מתחצף או מתנהג בצורה שלילית זה מראה על קושי שלו להתמודד עם בעיות מסויימות כמו כן חוצפה =תגובה מהירה הנובעת שוב מקושי.. לפעמים אני חושבת שאני סך הכל קטנה סך הכל בת 20 ומתמודדת עם בעיות של בני 40..

זה באמת בעיה

אני לא מבין גדול בחינוך אבל דבר אחד אני בטוח כל הנסיונות שלך ישתלמו לך לבסוף, ואם אין לה משפחה תנסי את להיות לה משפחה

מתמחה8

New member
דודו צודק - הילדה צריכה כמה טונות של חום ...

והרבה אהבה. חצי שעה של טיול איתה והקשבה ולעשות איתה משהו נעים יורידו חלק מהמטען הרגשי הכבד שיש לה. היא ר ע ב ה לחום!! זה צועק מהסיפור. מי שיתן לה את זה ירוויח. בהצלחה

shlomiff

New member
צודק

אני מזה מבין בחינוך [אפילו תהורים שלי לא הצלחתי לחנך} אבל דודו צודק תבואי בנועם..

בתור אחת מהצד השני

הניהולי אומר לך את דעתי גשי למנהלת שתפי אותה במה שאת עוברת היא יודעת! ואני מאמינה שאת לא היחידה שסובלת מהבת הזאת. ואני שמגיעה מהצד הניהולי אומרת לך בברור שאנחנו יודעות רק אין לנו אפשרות לעזור אם את לא פונה לכן תפני אל תחששי זה לא אומר שאינך מצליחה או שאינך משתלטת יש בכל כיתה את המפריעות התורניות הידועות ורצוי ללכת לשתף אם קשה לך לגשת למנהלת גשי לסגנית אבל את חייבת לתת לתלמידה את התחושה שאת המורה ועל פיך ישק דבר ולא לתת לה להפוך את השעור לקירקס פעם אחת שתעמידי אותה במקום תעזור לך ששעורים הבאים יהיו רגועים בהצלחה

קליט

New member
תשלחי אותה לבד למנהלת

תסכמי עם המנהלת שהיא לא נותנת לה עונש אלא הסבר ואזהרה . אם את תהיה איתה אצל המנהלת זה ישמע מוזר שאת כאילו מבקשת מהמנהלת שתציל אותך מהבת הזאת .

מתמחה8

New member
יפה מאד שתי סטירות וזהו

מצויין! עוד 2 סטירות כתוספת לכל המטען הכבד של הילדה הזאת עם ההורים הבעייתיים והצעקות שבטח כבר חטפה בשנים הכי יקרות ובונות באישיות של החיים של הילדה. ובטח מריבות אין ספור בכל הזדמנות עם אחים חברות ומה לא... כך אנו משקיטים לרגע את הלב של הסערה אך אחרי זמן קצר זה יתפרץ מחדש, והפעם הרבה הרבה יותר חזק. אנשים!!!! אנחנו בני אדם!! עם לב! ועם הרבה רגש!!! סטירות, עונשים, אפליות. עוד מה שיכול לבנות דור חדש של נפגעי נפש. כל הכבוד

כשזה יחזור שוב

אפשר לתת ארבע סטירות ובא לציון גואל. וכן על זה הדרך עד שתגדל ולא יהיה לה זמן לצומי.

למעלה