מה אתה מקשקש טוב מי אני בכלל שיחלוק על פסיכולוג ממוחה לגלישה בתפוז.
מ מוקד בירורים New member 20/9/11 #24 מה אתה מקשקש טוב מי אני בכלל שיחלוק על פסיכולוג ממוחה לגלישה בתפוז.
מ מתמחה8 New member 21/9/11 #25 אוקיי אני מוכן לנסיון אתה ואני כל אחד לוקח ילד אתה תתן לו מכות אני יתן לו יחס כמה חודשים ונראה מי מהם יצא יותר גבר. הולך?
אוקיי אני מוכן לנסיון אתה ואני כל אחד לוקח ילד אתה תתן לו מכות אני יתן לו יחס כמה חודשים ונראה מי מהם יצא יותר גבר. הולך?
ס ספiרטkית בנשמה New member 20/9/11 #18 סטירות זה לא רלוונטי מכמה סיבות והעיקרית אסור!!! להכות תלמידות שנית זאת לא דרך ולא שיטה וכמובן לא יוסיף כלום רק יגרע...
סטירות זה לא רלוונטי מכמה סיבות והעיקרית אסור!!! להכות תלמידות שנית זאת לא דרך ולא שיטה וכמובן לא יוסיף כלום רק יגרע...
ל לא יודע למה1 New member 21/9/11 #26 איזה דיון יפה למופת פשוט נהנתי ודעתי את צריכה לקחת אותה לסיבו של חצי שעה עדיף בטבע לקנות לה משו טעים להיןת ידדותית ואוהבת אך אם זאת שיחה בשילוב עם רצינות לא סתם יציאה וצומי. וחס ושלום מכות הי לו למי שכתב ככה לילה נפלא לכולם
איזה דיון יפה למופת פשוט נהנתי ודעתי את צריכה לקחת אותה לסיבו של חצי שעה עדיף בטבע לקנות לה משו טעים להיןת ידדותית ואוהבת אך אם זאת שיחה בשילוב עם רצינות לא סתם יציאה וצומי. וחס ושלום מכות הי לו למי שכתב ככה לילה נפלא לכולם