Jelly Beans
New member
תצילו אותי!!!!!!!!!! ../images/Emo60.gif
אני.. אני .. אני.. התמכרתי לשירים מטומטמים!!!! הצילווווווווווו הורדתי שירים מהקומדי סטור!!! את שיר הלפלף חם ויפת (כמובן!!!) שיר הטרטע ו.. center of town שזה "היר איז אה לפה, דיס אי מיי כפה, יו האב אה לפה טווווווו" הורדתי שירים משידורי המהפכה! את משה- אתה לא קיפוד איך את מסננת אותי וברגע שאני אפתח את הקאזה אני יוריד גם את, פקח אני פורק סחורה הורדתי את הטרנס של הדרדסים!!! אבל זה טרנס יפה.. את טרנס מומינים! טרנס אלכס חולה אהבה! טרנס החולייה החלשה!!!! הורדתי 2 שירים ביפנית!! אחד מהשירים אני יודעת לשיר את חלקו
ואת השיר השני.. רב המילים שלו הם באקה באקה=אדיוט.. שיר חמוד דווקא הורדתי.. את.. אמ... אהההה! אתם מכירים את השיר "אני אצבע את השלכת בירוק" של יורם ארבל.. אז הורדתי גרסא שכאילו יורדת עליו או משהו שקוראים לשיר "יורם ארבל הוא מחבל" זה חביב ביותר! אהה.. ומה שמצחיק הורדתי את באקה סונג (השיר ביפנית שבאקה אומר *אדיוט*) את טמבלללללל ואת הדפוק הזה באותו זמן.. חי חי, אדיוט טמבל ודפוק אם לא הבנתם טמבל זה כזה שיר מפגר!!!! טמבללללללללל טמבללללללללללללללללללללל תגמלו אותי!!!! הצילו!!!!!!
אני.. אני .. אני.. התמכרתי לשירים מטומטמים!!!! הצילווווווווווו הורדתי שירים מהקומדי סטור!!! את שיר הלפלף חם ויפת (כמובן!!!) שיר הטרטע ו.. center of town שזה "היר איז אה לפה, דיס אי מיי כפה, יו האב אה לפה טווווווו" הורדתי שירים משידורי המהפכה! את משה- אתה לא קיפוד איך את מסננת אותי וברגע שאני אפתח את הקאזה אני יוריד גם את, פקח אני פורק סחורה הורדתי את הטרנס של הדרדסים!!! אבל זה טרנס יפה.. את טרנס מומינים! טרנס אלכס חולה אהבה! טרנס החולייה החלשה!!!! הורדתי 2 שירים ביפנית!! אחד מהשירים אני יודעת לשיר את חלקו