תצילו אותי!!!!!!!!!!

Jelly Beans

New member
תצילו אותי!!!!!!!!!! ../images/Emo60.gif

אני.. אני .. אני.. התמכרתי לשירים מטומטמים!!!! הצילווווווווווו הורדתי שירים מהקומדי סטור!!! את שיר הלפלף חם ויפת (כמובן!!!) שיר הטרטע ו.. center of town שזה "היר איז אה לפה, דיס אי מיי כפה, יו האב אה לפה טווווווו" הורדתי שירים משידורי המהפכה! את משה- אתה לא קיפוד איך את מסננת אותי וברגע שאני אפתח את הקאזה אני יוריד גם את, פקח אני פורק סחורה הורדתי את הטרנס של הדרדסים!!! אבל זה טרנס יפה.. את טרנס מומינים! טרנס אלכס חולה אהבה! טרנס החולייה החלשה!!!! הורדתי 2 שירים ביפנית!! אחד מהשירים אני יודעת לשיר את חלקו
ואת השיר השני.. רב המילים שלו הם באקה באקה=אדיוט.. שיר חמוד דווקא הורדתי.. את.. אמ... אהההה! אתם מכירים את השיר "אני אצבע את השלכת בירוק" של יורם ארבל.. אז הורדתי גרסא שכאילו יורדת עליו או משהו שקוראים לשיר "יורם ארבל הוא מחבל" זה חביב ביותר! אהה.. ומה שמצחיק הורדתי את באקה סונג (השיר ביפנית שבאקה אומר *אדיוט*) את טמבלללללל ואת הדפוק הזה באותו זמן.. חי חי, אדיוט טמבל ודפוק אם לא הבנתם טמבל זה כזה שיר מפגר!!!! טמבללללללללל טמבללללללללללללללללללללל תגמלו אותי!!!! הצילו!!!!!!

manga girl

New member
יא באקה אני פורק סחורה יורם

ארבל אתה מחבל זה סופי זה סופי? דרדסבא דרדסבא דרדסבא תניי תניי תניי גם אני השגעתי ודפקתי ת ראש בהודו את מסננת אותי

actress

New member
אני כמוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני מהמורידים../images/Emo70.gif

ויש לי דיסקים פה גם הורדתי גם טפטים ובעעעעע...... די הרבה.

Jelly Beans

New member
כל עוד אני בהתקף.. ../images/Emo60.gif

תנו לי עוד שמות של שירים מפגרים להוריד..

שירים מפגרים להורדה

כל שירי בריטני ספירס למיניהם שירים מסדרות טלוויזיה שאפילו בערוץ הראשון כבר לא משדרים, כגון: נילס הולגרסון, בימבה, מרקו, נעלולי פלא (אני מצאתי!!) וכיוצ"ב שירים של ווירד אל Napoleon XIV - They´re Coming to take me away ושיר ההמשך שלו I´m Happy They Took You Away וכל מיני פאנק קאברס פשוט לעשות חיפוש Punk Cover ומשם תורידי שמות של שירים שאת מכירה אמממ... The Roof is on Fire מאוד מפגר רגע בעצם זה פורום אופטופיק אפשר לדחוף לפה את כל הרשימה שלי אז הנה... כל אחד ישים רשימת שירים שלו ואת תבחרי מי הכי מפגר מבחינה מוזיקלית, כמובן... מה עוד רציתי להגיד... אה סידור גבות בעזרת שעווה לא מומלץ בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן
|שועל|

../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif

Lifehouse - Everything Pink - Like A Pill Five For Fighting - Superman מה עוד? Time After Time שכחתי איך קוראים ללהקה... זהו, שירים מעולים! חובה להוריד!

man in heaven

New member
אבל בקאזזה

יש רק את גירסת ה"רמיקס" לפקח אני פורק סחורה. למישהו יש את הרגיל ?..

Snitch

New member
אהההההה ../images/Emo79.gif../images/Emo88.gif

באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה באקה הדבקת אותי

Jelly Beans

New member
באקה!!!! ../images/Emo60.gif ../images/Emo13.gif

אמ.. יש לי שירים של תוכניות שלא קיימות יותר.. יש לי כמה בריטני ספירס
יש לי את דייר כומינג טו טייק מי אוואי וגם את ההמשך.. חברה שלי מיכרה אותי לשיר הזה והיא נסתה למכר אחרים אבל זה הצליח לה עם בודדים.. את שאר השירים אני יוריד
תודה

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gifשימו לב../images/Emo36.gif

הורדת שירים וסרטים וכל דבר אחר המוגן בזכויות יוצרים, מתוכנות שיתוף קבצים כגון קאזהה ודומיה, הינה פעולה לא חוקית. אם אתה רוצים לספר איך אתם עברתם על החוק, אין לי בעיה עם זה, אבל הודעות שיכללו המלצה על תוכנת שיתוף קבצים או קישור להורדה של שירים, יימחקו.

למעלה