תצוגות אופנה

ehofi1

New member
תצוגות אופנה

מישהו יודע אם אנשים כאילו סתם רגילים יכולים ללכת לתצוגות אופנה או שזה רק סלבס וכאלה מעצבים וזה. ואם כן אז איך יודעים מתי הם מתקיימות.

ehofi1

New member
פולורויד

מישהו יודע מזה תמונת פולורויד .(אני יודע מזה בערך אבל לא בדיוק)

SuperStar666

New member
אני אסביר :)

תראה, תמונות פולורוייד הן תמונות קטנות שבד"כ לא עוברות למחשב- ז"א, לא מקובל להעביר אותן למחשב - הן יוצאות כמו פיתוח של פילים. המטרה; בכדי שהן לא יעברו עריכה גרפית (פוטושופ וכו'..), את הפולורויידים שולחים לסוכנויות בחו"ל (בעיקר!!), בכדי שהסוכנים בחו"ל יגבשו דעה על סמך הנתונים המקוריים ובבטיחות שהתמונה לא עברה עריכה גרפית. - בד"כ לתצוגות מגיעים אנשים שמוזמנים, לתצוגות גדולות ברמה עולמית, אך ורק עם הזמנה. יש תצוגות שהן פתוחות לקהל הרחב, אבל לא ידוע לי על מועדים של תצוגות כאלה. אני סרקתי את הפולוריידים שלי לאחר שהן נשלחו ל- WHY NOT Milano-ITALY וכמובן שהם לא עברו עריכה, כי זה פשוט לא מקובל ולא רצוי.

ran refael

New member
זה פילם שמפתח את עצמו לאחר הצילום

זה הוא ניר צילום שעטוף בחומרים כימיים ברגע שמצלמים עם מצלמת פולורוייד או עם גב פולורוייד, אפשר לראות את התוצאות במקום, כמו במצלמה דיגיטלית, רק על הניר ולא על הצג.

ran refael

New member
תצוגות אופנה בארץ נועדו לקהל הרחב

אפשר למצוא הרבה כאלה בקניונים ובמסיבות גדולות שמתפרסמות בכל מקום. תצוגות בקנה מידה רציני, כמו שקסטרו מפיקים מדי שנה נועדו לקהל מצומצם של מעצבים, כתבים, סלב' וצלמים.

למעלה