תצביע בעד - תקבל פרס

אסור לשמאלן טיפש והוזה

"תל-חי"? סיסמת הקודש? תל-חי זה דבר ציוני שקשור לכל אדם ציוני ולא רק למפלגות ימין כגון הליכוד ומולדת. טוב למות בעד עצמנו.

תל חי זה מקום

אבל ברכת תל-חי! זה ברכה בית"רית (וברור לנו שבית"ר היא תנועת ימין ליברלית קפיטליסטית). כשהתכוונתי ש"אסור" לומר לא התכוונתי שאסור לומר את הברכה (זכותו, שיעשה מה שהוא רוצה), התכוונתי שזה לא שייך אליו.

רונאל1

New member
אתה מלך. רק שאלוהים לא יקח אותך

מאיתנו וישמור עליך טוב טוב מפני כל רע.

MS6

New member
הם מנסים לעצבן אותך..

ואתה מתעצבן.. הרי גם אם תשב ותסביר מזה בית"ר אלף פעמים זה לא יעזור לך. אצליהם בלקסיקון המילה "תנועה" מזכירה את "נוער מרצ" או "השומר הצעיר" וכשמדובר בתנועות האלה ישר עולים אצלהם זכרונות מחלוקת מזון לכפרים פלסטינים, הפגנות נגד הגדר, והסגרת בית"רים לידי האוייב (זה בעבר היותר רחוק) אז חבל על האנרגיות..

רונאל1

New member
ביתר מזכיר לי את קומץ הקופים

מירושלים בליווי גדול משוררי ישראל, דוד עראק. מה לך זה מזכיר?

MS6

New member
קומץ קופים? זה דווקא מזכיר לי..

את חדרי האוכל בקיבוצים.. שבהם נותרו היום רק קבוצה של חטיארים בני 900, שנראים כמו קופים ואוכלים מטרנה.. חבל שכל הנוער שלהם מסניף בהודו ואין להם המשך..

קומץ קופים?

קומץ קופים זה ילדי הנרות הנרקומנים הלא מושכלים מעריצי רבין. בית"ר היא התנועה הכי ציונית שיש. בבית"ר היו הרבה סופרים ומשוררים גדולים (ז'בוטינסקי, שטרן ואחימאיר זו רק רשימה חלקית של גדולי המשוררים בישראל מתנועת בית"ר). קומץ קופים זה הבבונים שלך במפלגת העבודה.

אתה במיעוט שם, כי אתה בן אדם

העניין הוא שבאמת רוב ילדי הנרות נרקומנים מפגרים שהתנהגותם מזכירה בצורה קיצונית קופים בגן חיות, אתה שם במיעוט-כי אתה נורמלי.

MS6

New member
"טוב למות בעד עצמנו"

אם כולנו היו חושבים כמוך, פתאטי שכמותך, היית מת לא בעד עצמך אלא בעד אותו אחמד מבלאטה שריחמת עליו... אתם אנשים מאוסים ומגוחכים ואח"כ שואלים אותי למה אני חושב שמרצ היא פוסט-ציונית.

אצלי זה קודם אני, רק אח"כ המדינה.

למרות שלפי התאוריה של מקס יש שלושה זרמים בשמאל: פאשיזם, נאציזם וסוציאל דמוחקרטיה, אני לא שייך לפאשיזם.

לא בדיוק

על פי התאוריה שלי בשמאל יש 4 זרמים: נאציזם, פאשיזם, קומוניזם, סוציאל-דמוקרטיה. אבל נאציזם ופאשיזם התערבבו לדעה אחת אשר כיום מכנים את עצמם "הגוש השלישי" (הכוונה לא שמאל ולא ימין). "הגוש השלישי" בה מהשמאל והוא קרוב יותר לשמאל, בעבר הוא החשיב את עצמו כשמאל אבל כיום הוא מחשיב את עצמו כ"הגוש השלישי"-לא שמאל ולא ימין. כאשר הנאציזם-פאשיזם רק הופיע הוא פתח במלחמה נגד הקפיטליזם, כאשר גם הקומוניסטים והסוציאל-דמוקרטים החלו להסתייג מהנאציזם הנאצים פתחו במלחמה כוללת נגד כל הזרמים הלא נאצים. היריבות הגדולה ביותר היא בין הקומוניזם והנאציזם, במקור שני המשטרים שיכים לשמאל-אך משום ששני המשטרים מאמינים בדיקטטורה, הם מתחרים על להיות המשטר הטוטאליטרי השולט (וברור שבדיקטטורה אין מקום לשני משטרים טוטאליטרים).

MS6

New member
זה הופך אותה ללא ציוני..

עכשיו רק חסר שיבוא ריאליסט ויביא אותה בעוד הגדרה... אני לא כ"כ מתפלא עליך, אתה גם מוזמן לבצע הלכה למעשה את משנתו של הפרופסור הידוע, האיש בבגדי הנשים, אביב גפן, ולצאת לחו"ל.

ברוך בואכה רונאל

רק אנא אשר לי שתישאר עימנו גם אם התוכנית לא תעבור. אני מוכן להתחייב לקבל את הכרעת התנועה. האם גם אתה?

למעלה