תצביע בעד - תקבל פרס

רונאל1

New member
תצביע בעד - תקבל פרס

לא סתם פרס, חגיגת מתנות: 1. פחות טרור. 2. פחות חיילים ואזרחים הרוגים ברצועה. 3. פחות כוחות מילואים לשמור על קומץ קיצוני. 4. יותר כלכלה. 5. יותר בטחון. 6. יותר שלום. 7. נקניקיה, בורקס וז'יטונים לקזינו של גבריאלי. אין ספק. תצביע בעד. תקבל פרס.

Roobie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

גדול כמו תמיד

ברור. ברור.

1. יותר טרור- א. הבריחה מפורשת ע"י הפלשתינאים כנצחון לטרור, מה שמראה כאילו הם יכולים להגיע להישגים ע"י טרור, מה שיגביר כמובן את העסוק בטרור. ב. ארגוני הטרור ברצועה לא ילחצו יותר ע"י צה"ל ויקבלו, בעצם, יד חופשית לפעול. הטרוריסטים, שכיום עסוקים בלברוח ממסוקי צה"ל ולמצוא לעצמם מקומות מחבוא, יחזרו לעסוק בפיגועים ובמציאת ילדים מתאבדים. ג. היציאה מהרצועה תביא להקטנת המודיעין המגיע מהרצועה באופן משמעותי ביותר. כך, למעשה, ייפסקו כמעט לגמרי הפגיעות בראשי הטרור, מה שיביא למצב המתואר בסעיף ב' בין היתר. ד. לא נוכל לעצור את הברחת חומרי הלחימה ממצרים לעזה. 2. כאן אני מסכים איתך. באמת יהיו פחות הרוגים ברצועה. במקום שהאנשים יהרגו בעזה, הם יהרגו בתוך הקו הירוק. 3. נכון, במקום להגן על גוש קטיף, נעבור להגן על אשקלון ואשדוד. 4. הכלכלה תצמח אולי, רק בטווח הקצר, אך מאחר שהטרור יגבר, זה לא יעזור במאום. 5. יותר טרור משמעותו פחות בטחון. 6. יותר טרור משמעותו גם פחות שלום. 7. דווקא נשמע כיף. אפשר לבוא?

רונאל1

New member
אתם מ-פ-ח-ד-י-ם!

תמשיך לקשקש על הטרור שיגבר לנסות להפחיד. עכשיו ממש שקט בזכותכם - ב-3 השנים האחרונות אין נרצחים תחת שטלון הליכוד. ממש גן עדן. על הפחדות הטרור, שמענו בכיינים כמוך מקשקשים לפני הנסיגה מלבנון ותראה איך ב-5 שנים יש שם שקט כמעט מופתי. איפה הטרור של חיזבאללה? (ואל תגיד לי שהפלסטינים למדו מהם, כי פיגועים היו כאן הרבה שנים לפני הנסיגה מלבנון|). אני מבין שיש כמה ליכודניקים בדכאון מההתנתקות, אבל תודה לאל יש לנו עם שפוי בדרך כלל, והוא יבחר נכון. ואין תענוג גדול מלראות את בוחרי הליכוד מצביעים בעד המצע של מצנע ומבקשים משרון ליישם אותו.

כל מה שהזהרנו מפניו קרה

האסון הכי גדול שקרה בעקבות הבריחה מלבנון הוא חיסול ההרתעה שהייתה לישראל. לאחר שהוכחנו לכל הערבים שאפשר להרוג יהודים בלי לשלם על כך, לא פלא שפרצה האינתיפאדה. חוץ מזה, חיזבאללה עדיין פועל נגדנו, מה שמראה שהבריחה לא כל כך עזרה לנו להשיג גם שקט בגבול הצפון. הם חטיפת חיילים ואזרחים ישראליים, שיגור טילי נ"מ ונ"ט על מטוסים, מוצבים ויישובים, החדרה בלתי פוסקת של סמים לתוך הארץ ושליחה וגיוס של מרגלים נחשב שקט? אין ספק שבריחה מעזה תחסל סופית את טיפת ההרתעה שהצלחנו להשיב לנו בעקבות החיסולים. אין גם ספק שבעקבות כך לא רק שהטרור לא ייפסק, הוא אף יגבר. ובבקשה, תגיב עניינית הפעם.

רונאל1

New member
אמרתם שלא יוכלו לגור בשקט בצפון

ואיזו הפתעה שקט לאללה שם. כמעט שלא היו הרוגים ופצועים מאז הנסיגה, אפילו לא מאית ממה שהבאתם עלינו במרכז הארץ. כל הסיפורים שלך על נ"מ ונ"ט, חטיפת חיילים ואזרחים וסמים זה כאין וכאפס לעומת מה שהלך כאן ב-3.5 השנים האחרונות של שלטון הליכוד. לעומת מה שהליכוד הביא, בגבול הצפון יש שקט מופתי. בקיצור, עשיתם הרבה רעש אבל ת'כלס שקט מאוד בחזית הצפון. אז נסו שוב להפחיד את עם ישראל בסגנון המגעיל של הליכוד (סטייל פרס יחלק את ירושלים, תצביע בעד תקבל פרס וכיו"ב). לשמחתי הרבה העם כבר לא מאמין לכם ואפילו בוחרי הליכוד יצביעו בעד ההתנתקות כי הם ראו שזה מודל מצליח.

כמו שאמרתי בתגובה הקודמת,

הנזק הגדול ביותר והקטסטרופלי, אם יורשה לי לומר, שנגרם הוא להרתעה הישראלית. הבריחה חיסלה את כל ההרתעה שהייתה לנו והייתה אחד הגורמים המשמעותיים ביותר שהציתו את האינתיפאדה.

אני לא מבין אותך

בהתחלה אתה תמכת לגמרי בתוכנית ההתנתקות כי חשבת שהימין נגד, אבל עכשיו כשאתה רואה שאנחנו בעד אז אתה פתאום יורד על התוכנית-יש לך פיצול אישיות או משהו?

לא...

הוא בעד התכנית, מקס. ולמי אתה מתכוון כשאתה אומר "אנחנו"? אני מתנגד לתכנית. תקרא את ההודעה שהשארתי לרונאל פה למעלה ותבין למה.

תראה,

יש"ע, ישראל, ירדן-זות היא מולדתנו היהודית ההיסטורית. את ירדן ואת יש"ע אני נותן לערבים, לשכירות. כרגע התוכנית להתנתקות היא התוכנית הריאלית והטובה ביותר. יש"ע וירדן זה שלנו, אבל זה שזה שלנו זה לא אומר שאנחנו חייבים לשבת שם (על שטח הקו הירוק דרך אגב אני לא הוותר בשום פנים ואופן וגם לא לשכירות). אומנם אני משכיר לערבים את השטח הזה, אבל אם הערבים הפלסטינים או הירדנים יפרו את ההסכמים ויפתחו נגדנו במלחמה אז אני מחזיר את כל שטחי ארצנו ההיסטורית ומעיף אותם מכאן לכל הרוחות.

אני לא אומר שלא צריך לצאת מעזה

אני רק אומר שהתנתקות חד צדדית לא טובה לישראל. למעשה, היא ממש גרועה לישראל. אם יוצאים מעזה- אז רק כחלק מהסכם כללי יותר שיבטיח בטחון והפסקת הטרור. אם יוצאים מעזה תחת אש, זה רק יגביר את הטרור.

רונאל1

New member
הרי אתם לא מאמינים להם, אז למה הסכם

מה פתאום נהייתם חסידי הסכמים פתאום? אתם טוענים כל הזמן שאין פרטנר ואין עם מי לעשות הסכם! אתם התנגדתם להסכם אוסלו שהיה עלוב לעומת הויתורים ששרון עומד לבצע ופינוי התנחלויות. אתם צעקתם נגד כל מו"מ עם אבו עלא ואבו מאזן שניסה שרון להוביל... אתם יצאתם נגד כל התוכניות של מצנע שעכשיו שרון הולך לבצע... אז עכשיו כשהנסיגה בפתח פתאום הפך הכושי את עורו והפך לשמאלן יפה נפש? פתאום אתם רוצים הסכם? פתאום יש פרטנר? הצביעות אצל קיצוני הליכוד חוגגת. אתה לא אומר שלא צריך לצאת מעזה. מה פתאום. רק צרחתם את זה בקולי קולות כשמישהו בעבודה רק התבטא נגד הישיבה בנצרים. אתה חושב שצריך לצאת בעזה רק מה שמטריד אותך זה שאין הסכם. נשמע מאוד אמין בשביל תומך ליכוד.

אני אמרתי את זה פעם ואחזור על זה

שנית. היום אין פרטנר לשלום. עם מי תחתום על הסכם? עם ערפאת? עם רנטיסי? מה שאני תמיד אמרתי ומה שאני עדיין אומר הוא שצריך קודם כל לתפוס או לחסל את כל הנהגת הטרור ואת תומכי הטרור. לאחר שאנו נטהר את ההנגה מהעוסקים בטרור, הדרך תהיה פנויה למנהיג מתון אשר לא עוסק בטרור אשר יתפוס את המושכות ואשר איתו נוכל לנהל מו"מ. כל עוד ערפאת עומד בראש הרשות ומכשיל כל נסיון להגיע להסדר אין שום סיכוי לשלום.

רונאל1

New member
תעלה את הכל על הכתב ותשלח לשרון

נדמה לי שאף אחד לא מונע מבעד שרון לחסל את הנהגת הטרור. למה הוא לא עושה זאת? למה רק חיסל את יאסין ומאז לא הוריד טרוריסט אחד? איזה מין מסר של חולשה זה? למה הוא מחכה לפיגועים הקרבים ובאים? אין שום סתירה בין ההתנתקות מרצועת הדמים הזו לבין נסיון בעתיד לנהל מו"מ כשיהיה עם מי. כרגע ההתנתקות היא מהלך מועיל וחשוב שיחסוך לנו הרבה דם יהודי וכסף.

אוי, רונאל1

אם רק הייתי יכול להביא את כל מתפקדי הליכוד לפורום הזה, כדי שיווכחו עם מי הם משתפים פעולה במידה שיצביעו בעד....

רונאל1

New member
אם רק אתה היית יודע עם מי הם

משתפים פעולה, היית גאה בהם. הנצחון בידינו. בברכת תל חי, הליכודניק החדש.

מוחמד

אין כזה דבר "ליכודניק חדש", יש את הליכוד - מפלגת הימין בשלטון שאני תומך בה. אני יודע שאתה כאדם עם פיצול אישיות מתקשה לראות את הימין בשלטון ולכן אתה ממציא לעצמך סיפורים שהימין הוא שמאל, אבל כמו כל שמאלן אחר יש לך אשליות. בכל מקרה, אין לך שום זכות לומר "תל-חי!", כי אתה אפילו לא יודע מה זה. תל-חי! זו הברכה של אנשי בית"ר (תנועה שאני פעיל בה, ממנה בה הליכוד) וכפי שאתה רואה היום בית"ר עושים הפגנות רבות נגד מסירת שטחים (למרות שאני לא מאמין ששרון ימסור להם משהו).

למעלה