תצביעו לג'ניפר

חדש123

New member
נצל"ש-ג'ניפר בריאלטי!

ג'יי לו לריאליטי ב-MTV בינתיים מדובר על גישושים, אבל אם זה יקרה - לופז גם תפיק את הסדרה בפועל על פי השמועות, מגעים נמרצים מתקיימים בין ג'ניפר לופז - התופעה והטרנד האגני - לבין רשת המוזיקה האימתנית אם-טי-וי בנוגע להפקת ריאליטי מוזיקלי בכיכובה. בהוליווד רפורטר צוטט מקור אנונימי, שהדליף שהתכנית תעקוב גם אחרי מספר רקדנים שמנסים לשחק אותה בלוס אנג'לס. ובנוסף, דווח שג'יילו גם תפיק את הסדרה בפועל. בנוסף לקריירה בשירה, קולנוע, מעצר חפוז ורומנים מתוקשרים, ללופז גם עבר מסויים כרקדנית, כשבתחילת שנות ה-90 השתתפה בקומדיה "אין ליווינג קולור". למי ששכח. --------------------------------------------------------------------- תוכנית בכיכובה של ג'ניפר מאוד תעזור לה בקרירה ובחשיפה!

oren456

New member
אויייייישששש

שתפסיק ליצור לה דברים חדשים וכמו שליאת אומרת שתלך ותתחיל לעבוד על האלבום הספרדי , אם הוא יצא....

אוי ואבוי... מקווה שהיא לא תסכים!

ריאלטי?! יש לה גם זמן לריאלטי עכשיו?! אני ממש מקווה שהיא הולכת לדחות את ההצעה....

oren456

New member
יוווווווו למה היא עשתה את הדבר

הזה , זו הטעות הכי גדולה לעשות תוכנית ריאליטי על עצמך.

Lopezit

New member
מה מה מה הקשררררררררר

מי אמר שהיא עושה על עצמה תוכנית ריאליטי?!?!

Lopezit

New member
מי אמר שהיא תשחק בה?

היא רק תפיק! תראו את הכתבה המקורית! LOS ANGELES (Hollywood Reporter) - Could Jennifer Lopez be getting back to her dancing roots? Sources said that her production company, Nuyorican Prods., is in discussions with MTV to produce an untitled music reality series. The project would chronicle the lives of several dancers in Los Angeles who are following in Lopez's footsteps, trying to make it in the business. Lopez, a former Fly Girl dancer on Fox's early-'90s comedy series "In Living Color," is said to be executive producing with Simon Fields, a partner in Lopez's company.

חדש123

New member
נכון!

זה לא ריאלטי שתעקוב אחרי הפרטיים של ג'ניפר כמו ניק וג'סיקה ג'ניפר אני מאמין שהיא תנחה או תלמד לרקוד אבל זה הכול לא יעקבו אחרי וכאלה!

Lopezit

New member
לא לא לא

לא הבנתם טוב בכלל החברה של ג'ניפר תפיק סדרת ריאליטי על כמה רקדנים מL.A שרוצים להיכנס לתוך העסק וכאילו ללכת בדרך כמו ג'ן... הבנתםםםםם???????.

הבנתי ../images/Emo45.gif

אז שיהיה בהצלחה... למרות שעדיין כמו שאמרת חבל שהיא לא מתמקדת במוזיקה בעע

Lopezit

New member
אני מאוד מקווה שעכשיו היא מתמקדת

באלבום הספרדי ושהוא באמת ייצא בינואר בלי שום דחיות וסיבוכים!! וגם כן הסרט הזה שהם מצלמים עכשיו כ"כ מיותר שהיא משחקת בו

חדש123

New member
כן גם אני....

אני גם מאוד מקווה שהיא תתמקד באלבום בספרדית כי אנחנו שומעים עליו די הרבה זמן ועכשיו שהוא די קרוב לצאת זה יהיה חרא עם ידחו את היצאיה שלו ! ולגביי הסרט אני בטוח שעכשיו שג'ניפר ומארק יעבדו ביחד אז הזוגיות שלהם יבחנו אותה מתחת לזכוכית מגדלת! אבל נקווה שהם ימשיכו להיות ביחד וזה שם עובדים ביחד יקרב אותם יותר ממה שהם!

Lopezit

New member
אף אחד לא ייבחן אותם

כי הם כזוג ביחד לא מעניינים אף אחד וזה לא מה שמשנה לי אני התכוונתי שהיא סתם עושה טעות עם הסרט הזה! היא התחילה לעשות סרטים קצת רציניים ועכשיו היא הולך לשחק בסרט הזה ושוב לעשות טעות....

oren456

New member
אה....

עכשיו הנושא מובן לעניין, בכל מקרה זה הגירסה האמריקראית לנולד לרקוד לדעתי.

למעלה