תצביעו לג'ניפר ב-100 FM

QueIronia

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifדחוףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פעם הורדתי את ה- Extended Remix של Si Ya Se Acabo, אבל כשהמחשב שלי פורמט, השיר הלך (גיביתי את כל השירים, אבל הוא לא הסכים להעתיק לי חלק מהם, כמו זה...). את שאר השירים שהלכו לי מצאתי מחדש, אבל אותו לא השגתי שוב... (פעם היה אותו להורדה ב- JLo.net...). מישהו יכול פליז להעלות את זה ל- www.rapidshare.de או ל- www.yousendit.com ולתת קישור, או לשלוח לי את זה לאימייל: [email protected]

Lopezit

New member
יש לי../images/Emo9.gif

יהיה יותר מהר לשלוח באייסי כי אני לודעת למה אבל זה לוקח לי מלא זמן עד שהקובץ עולה... אני יעלה אותו עכשיו אבל אם תיכנס לאייסי יהיה יותר טוב

Lopezit

New member
אמממ האתרים לא עובדים לי

לודעת למה כנס לאייסי אבל עכשיו... אני צכה ללכת

QueIronia

New member
יש לי שאלה:

למה טוב ה- ICQ2go אם אי אפשר לקבל קבצים
איזה דבר דפוק

QueIronia

New member
Waiting For Tonight Spanglish

סופסוף הצלחתי להוריד את הרמיקס שפבלו פלורס עשה ל- Waiting for Tonight ו- Una Noche Mas. זה רמיקס די נדיר (מופיע רק בסינגל של Una Noche Mas...) אז העלתי אותו לרשת כדי שאם אתם רוצים, תורידו אותו כאן

QueIronia

New member
הקישורים לא עובדים לייייייייייייייי

מה הבעיה של התפוז הדפוק הזה
אולי פה או כאן או שם

QueIronia

New member
התפוז הזה פשוט מפגרררררררררררררר

מפגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מפגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מפגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מפגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מפגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מפגרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר פשוט תעשו העתק + הדבק לכתובת הזו: http://rapidshare.de/files/657677/Waiting_For_Tonight__Pablo_s_Miami_Mix_Spanglish_Radio_Edit_.mp3.html מפגררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

Crunk

New member
תודה../images/Emo9.gif

הורדתי, וזה מדהים
אני תמיד אהבתי את הרמיקסים שלו.

למעלה