------------תצא-------------

נצחיה

New member
------------תצא-------------

תצא. תצא מתוכי, איך אתה עוד פה זז, בוטש תצא מתוכי וקח איתך את כל החום הזה את הקירבה האיומה,כל כך חונקת תצא מתוכי, לא טוב לי שיקרתי מלכת הזיופים בהדרן אחרון שבוי בחלומך המתוק, אני לא איתך רק כאילו פה תצא מתוכי צא מהמיטה צא מהחדר תסגור צא מחיי נו צא כבר אתה עוד פה כל כך תמים באשלייתך ואני בכלל חושבת על מישהו אחר

*קסנדרה

New member
נצחיה אני מחייכת

נצחיה אני מחייכת כי את ביקשת ביקורת , וכולם זכו. הכתיבה שלך, נכתבה בלשון מדוברת, את צריכה לעבור לשפה ספרותית, השיר יקבל עומק וערת נוסף. במקום: תצא - יכול להיות צא תצא הינו ציווי כועס וצא הינה בקשה לצאת מחייך, מהחדר או בכלל. ומה גם שבחלק הראשון כתבת תצא ובחלק השני צא - למה? המסר ברור לקורא. חסרה קריאה שוטפת כי הכתיבה אינה שוטפת. קסנדרה

נצחיה

New member
קסנדרה

יש כעס בציווי ועל כן בכוונה ``תצא`` אח``כ צא בגלל ריכוך מסויים שנובע מלאות....מיאוש קל, מדילדול כוחות אולי הכתיבה אינה שוטפת כי זהו שיקוף של מחשבות ורגשות של הדוברת , עניין המדגיש את הקלחת שבה היא נתונה השפה בכוונה אינה ספרותית, כי זהו דו שיח בינה לבינו, לא במילים אלא במחשבות. בכל אופן תודה לך. לקחתי לתשומת.(ליבי). נצח.

מסכים

מסכים לצאת לא זז יותר לא בוטש לא בתוכך אין חום עכשיו רחוק לא חונק מלכה שקרנית זיפנית סופנית משוחרר עכשיו וער לחלוטין הולך יוצא תמים אשאר אבל במקום אחר האשליה נגמרה הצלקת תשאר ואני הוא האחר פואמה בהקבלה פ.ק.פ

למעלה