תפרסמו את My December !!!

DreamOn9o

New member
תפרסמו את My December !!!

זה מסביר הכל http://www.p101.ezboard.com/fkellyclarksonexpressfrm7.showMessageRange?topicID=13681.topic&start=1&stop=25 תרגום של ההודעה הראשונה: חשבתי בשבועות האחרונים איך אנחנו יכולים לעזור לקלי ולמיי דצמבר. כולם יודעים שהדיסק יוצא, אבל אנחנו צריכים להוסיף קצת צדדים חיוביים לכל הסיפור. אז הנה הרעיון שלי, נכון שיש אנשים שמחלקים פליירים בהופעות עם אינפורמציה על להקות והדיסקים שלהם? אני חושבת שזה יהיה רעיון טוב עם כל אחד יעשה משהו כזה בעיר שלו. אז הנה מה שאני חושבת. אני הולכת לעצב פלייר בגודל 3 על 4 inc (זה לא חייב להיות בגודל הזה). כל מי שרוצה לעצב משהו יכול, וכולם יעריכו את זה מאוד! אל תהיו אקשנים עם כל זה, ואל תציקו לאנשים, פשוט תטלו מודעות בחנויות. בתי כפה וכו'. (זה העיקר....) מה אתם חושבים??

a k c

New member
../images/Emo26.gif

בדיוק מה שבאתי לעשות../images/Emo8.gif פרסמו בכל פורום/קומונה שאתם מכירים../images/Emo9.gif

a k c

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

יש באקספרס המון, ואתם מוזמנים להכין גם בעברית שלטים (המוכשרים שבנינו../images/Emo6.gif)

a k c

New member
|../images/Emo109.gifהנה:

תלחצי על "הוספת תגובה" ואז למטה יש לך שם "צירוף קובץ..קבציםשמשקלם.."בלה בלה, ואז משם את מוסיפה.../images/Emo9.gif רק אל תשכחי לשרשר נכון ../images/Emo13.gif

DreamOn9o

New member
טוב..ניסיתי וזה לא עבד..

אז הנה קישורים לכאלה שאהבתי באקספרס (מקווה שזה עובד..כמה צרות אני עושה לכם..סורי :D)

a k c

New member
../images/Emo109.gifהראשון../images/Emo99.gif ממש אהבתי אותו../images/Emo70.gif

למעלה