לקחתי אחד מהאקסרפס ותרגמתי אותו שיניתי קצת את המלל אבל לא באופן משמעותי. מקווה שזה בסדר
O otollo New member 24/6/07 #17 ../images/Emo174.gifלקחתי אחד מהאקסרפס ותרגמתי אותו שיניתי קצת את המלל אבל לא באופן משמעותי. מקווה שזה בסדר
../images/Emo174.gifלקחתי אחד מהאקסרפס ותרגמתי אותו שיניתי קצת את המלל אבל לא באופן משמעותי. מקווה שזה בסדר
O One Minute New member 24/6/07 #21 האמת../images/Emo35.gif, אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif אני אכין שלט, במילא הכנתי איזה צביעת תמונה קטנטנה, רק אם למישהו יש את הלוגו של MD בשחור, יהיה מצויין.
האמת../images/Emo35.gif, אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif אני אכין שלט, במילא הכנתי איזה צביעת תמונה קטנטנה, רק אם למישהו יש את הלוגו של MD בשחור, יהיה מצויין.
O One Minute New member 24/6/07 #23 נו, מה אני לא יכול להכין../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif הנה.../images/Emo26.gif יצא מכוער בשיט. R%T^
נו, מה אני לא יכול להכין../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif הנה.../images/Emo26.gif יצא מכוער בשיט. R%T^
A a k c New member 24/6/07 #24 ../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif כל הקטע עם ה<<----->> מזכיר לי את ספיר {---} ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif כל הקטע עם ה<<----->> מזכיר לי את ספיר {---} ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O One Minute New member 24/6/07 #26 ראיתי את השרשור הזה,פשוט ..../images/Emo205.gif הפוטו שלי השתגע ושם את התווים האלה במקום "." ההופעה של קלי עם סובר *-*
ראיתי את השרשור הזה,פשוט ..../images/Emo205.gif הפוטו שלי השתגע ושם את התווים האלה במקום "." ההופעה של קלי עם סובר *-*