הייתי רוצה לדעת מה עושים בתפקידים האלה (יותר ממה שמפורט בחוברת), ומה אתם ממליצים: אחזקה חיל האויר עובדת מעבדת צילום מש"קית שלישות מש"קית תיאום וקישור עובדת חדר מבצעים מפעילת מחשב חיילת שב"כ רכזת כח אדם
חיל אוויר - לא יודע עובדת מעבדת צילום - נשמע חביב, עבודדה עם אזרחים עובדי צהל ככה שבארבע את כבר בבית (המעבדה נראה לי בתל השומר) מש"קית שלישות - פקידה שמתעסקת עם המון טפסים - איום ונורא מש"קית קישור - כמו שלישות רק הרבה יורת גרוע כי העבודה שלך מול מילואימניקים....איכס מש"קית תיאום - עבודה ב DCO בעזה וביריחו. ממש לא כיף וגם דיי מסוכן עובדת חדר מבצעים - לא יודע מפעילת מחשב - את אמורה לתקן בעיות בדרג א במחשבים. לא סוף הדרך אבל חביב רכזת כח אדם - תברחיייייי
יש עבודות קשות כמו ממ"ס- מכונאי מטוסים/מסוקים דלק ניקוי תיקון תקלות קלות הכנת מטוס לטיסה קריעת תחת עבודה בלחץ יש מנוען תיקון מנועים במוסך לא קשה בלי לחץ ויש מכונאי מיוד קרקע טכנאי אביזרי מטוס עבודות לא קשות
התפקיד מפעילת מחשב הוא תפקיד בהחלט טוב ונחשב בנושא המחשבים, ואם לוקחים אותו ברצינות לומדים המון ידע וניסיון במחשבים שיכולים לסייע לך גם בחיים האזרחיים אח"כ, לדעתי גם רוב ההצבות שלהם הם קרוב לבית.
ניץ יקר, אם אתה כבר כל-כך מבין בדברים באלה, מה עדיף מפעילת מחשב או מנחת יישומי מחשב? שניהם בתפקידים שלא דורשים מיון, ואני חייבת לבחור אחד מהם אחרת אני בוחרת משהו נורא, מה עדיף?