תפקידים-דחוף!!!

• פותח הנושא anny
  • פורסם בתאריך

anny

New member
תפקידים-דחוף!!! ../images/Emo53.gif

אם אתן משרתות באחד מהתפקידים האלה או יודעות משהו עליהם בבקשה תספרו לי !!! דחוף!!! אני צריחה לבחור עד יום רביעי!!! מה כדאי?! רכזת תנאי שרות מש"קית נפגעים בקרית שליטה ימית חוקרת מודיעין ימי/אויר מש"קית שלישות עובדת חקר מודיעין גם על תפקידי מודיעין וטיפול באדם אחרים אשמח לדעת! תודה מראש!

metoka

New member
תפקידים

היי! טוב, אז ככה: רכזת ת"ש זה בעצם מש"קית ת"ש (אני מקווה שאת יודעת מה אומר התפקיד....) ואני ממליצה על התפקיד הזה רק אם יש לך עצבים ממש חזקים כי מטפלים באוכלוסייה מאוד קשה..., על תפקית מש"קית נפגעים לא הייתי ממליצה כי זה בעצם ללוות מש´ שכולות, להיות איתן בקשר ולדאוג לצרכים שלהן..., מש"קית שלישות זה ממש נחמד כי את נמצאת בשלישות שזה אומר מרכז העינינם בבסיס, את מטפלת ברגילות של החיילים בבסיס, דרגות, כל מיני בקשות, הצבות של חיילים ועוד ועוד.... שאר התפקידים לא כ"כ ידועים לי. אני אישית הייתי ממליצה על מש"קית ת"ש או מש"קית שלישות (וזה כמובן על סמך התפקידים שאני מכירה ברשימה שנתת...) בהצלחה!!!

איך את יכולה להמליץ לה על מש"קית

שלישות?! זה סתם להיות פקידה שמטפלת במליון ביוקרטיה. יש לי תפקידים כמו חוקרת מודיעים או מוגיעין ימי / אוויר שזה תפקידים דיי בטופ.

anny

New member
../images/Emo35.gif

תודה לך!ת מישהו יודעה עוד משהו?

למעלה