תפסיקו עם זה...

sharonhaimov

New member
בקיצור, צרפת לא תגיע רחוק

וצריך ללכת לישון, מתברר שלבית הספר שלי יש איזה הזייה שהוא רוצה שאני אגיע לטקס סיום מחויבות אישית, שבכלל לא טרחתי לעשות השנה, והנוכחות היא חובה, אם לא חוטפים מכתב... טוב נו, אף פעם לא נסיתי להבין את הבית ספר הזה.... לילה טוב!

ט ל ו ש1

New member
חחחחחחחחחחח

באיזה כיתה אתה?? אני בי'..והשנה אני אמורה לסיים את השטות הזאתתת חחח תהנה לך:D

ט ל ו ש1

New member
מי שאל אותך../images/Emo35.gif

חח אני צוחקת. אנגולה
למה

sharonhaimov

New member
כי יש מלא שחקנים שמשחקים בישראל

או שזאת נבחרת אפריקנית אחרת?....

ט ל ו ש1

New member
לא, זאת גאנה..

חחח אני באמת תוהה למה..כאילו שיהיה לו בכיף, אבל לא נשמעת לי כלכך מוכרת

פשוט מאוד....

הלכתי ובדקתי, חקרתי רבות, והגעתי למסקנה שאנגולה היא הנבחרת הכי אנדר-דוג בטורניר, ולכן יהיה הכי מרגש לראות אותה מצליחה.

רוני13

New member
אני מיואש מהבנקופאדם הזה...

תמשיך כבר עשית לי חור בראש עם ערמת השטויות שאתה אומר. זה מדהים איזה דמיון יש לבני אדם בעולם הזה...

sharonhaimov

New member
יודע מה? תפריך לי את כל מה שכתוב פה

ומחר בבוקר אני חוזר בתשובה!

רוני13

New member
זה כל הקטע באמונה...

אתה מאמין וזה מה שחשוב! אני לעומתך לא צריך שיביאו לי הוכחות שה' קיים כי יש מספיק ניסים שאתה מתעלם מהם ותמשיך להתעלם מהם. ואם ההוכחות שיש כבר היו מספיקות לעולם-הגאולה כבר הייתה פה.

sharonhaimov

New member
קודם כל תוכיח שהיו ניסים, ותוכיח

שגאולה תבוא בכלל, ואז נוכל להתווכח. ואני מחכה להפרכות שלך לאבולוציה.

רוני13

New member
יהדות!!! אמונה...

אני מאמין בה' לעומתך!!! וזה מסביר הכל... נס שאתה קם בבוקר! נס שחולי סרטן מתרפאים שאפילו אין תרופה מוגדרת! נס שאנחנו חיים במערכת כוכבים כל כך מושלמת שאם השמש הייתה מילימטר אחד קרוב אלינו לא יכלנו להתכתב פה בפורום. לפי האמונה הגאולה תבוא.

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo10.gif

ידעתי שזה יקרה, עד שכתבתי. רציתי לכתוב, שפעם רציתי באיזה ערוץ אמריקאי נוצרי, שאיזה כומר שכביכול, מרפא אנשים. הביאו אחת יעני עיוורת, הוא שם עליה את היד ואז הופה היא רואה. הביאו אחד שלא שמע, ופתאום שמע מכמה דברים שהוא עשה. זה שטויות, אף בנאדם בעולם לא יכול לעשות את זה משום דת, רק אלוהים. אני פשוט מחזקת את הטענה שלך שרק אלוהים מסוגל.

sharonhaimov

New member
עולם מושלם? אז אולי אתה יכול להסביר

לי מה התפקיד של התוספתן? מה התפקיד של השקדים? מדוע אנחנו לא הולכים בצורה מושלמת על שתיים? למה יש מוטציות גנטיות כל הזמן? למה 97% מהד.נ.א שלנו לא מקדד לא שום דבר וסתם תופס מקום? ואם השמש הייתה קרובה גם 1000 ק"מ, עדיין היינו חיים. אנחנו נמצאים במרחק של 150 מיליון ק"מ מהשמש, או 8 דקות אור. עקרונית, המרחק בין כדה"א לשמש משתנה בין עונה לעונה בהבדל של אלפי ק"מ. נס שאני קם בבוקר? או התפתחות אבולוציונית? ואם כבר, למה אנחנו יושנים בכלל? למה הגוף שלנו לא מושלם ויכול לתפקד גם בלי שינה? ואנחנו לא חיים בכדה"א מושלם. לא יודע אם שמעת על תופעות כמו רעידות אדמה, הוריקנים, חור באוזון שנוצר ע"י האדם ולא ע"י איזה אל.

חחחחח

זה שהאדם לא מושלם אתה יודע? יופי,האבולוציה מוכיחה שהאדם לא מושלם? אם כן האדם מתפתח במשך השנים ולאט לאט מגלה דברים שפעם לא ידע.. אני מאמינה שבעוד כמה שנים תדע מה התפקיד של התוספתן שאין לי ומה תפקיד השקדים,וכל מה שפירטת שם.. עכשיו הכל נתפס על מה שאתה מאמין..אם אתה מאמין באבולוציה אין לנו על מה להתכווח..כי זה שני דעות שנוגדות אחת את השניה.. חוצמזה לא הבנתי למה אתה כ"כ בשוק מזה שכדה"א לא מושלם,וזה שגוף האדם אינו מושלם.. כאילו זה חדש למישו? יש דרגות שהאדם עולה בהן ויש דרגה של שלמות. למשל משה רבנו הוא הגיע לשיא השלמות וראה את ה' פנים אל פנים. אמנם גם נביאים זכו להתגלות ה' אבל לא ברמות של משה רבנו. שאלות?

להפך,

הוא לא בשוק מזה.... רוני טען שהכל מושלם, וזה ההוכחה שאלוהים קיים, אז הוא רק אמר שלא הכל מושלים, ויש המון דברים דפוקים בעולם הזה....

למעלה