תפסו את הכלה

תפסו את הכלה

היום שודר הסרט בערוץ השני והמראה איך שהיא מביטה בעתונאי בטכס החזרה שקצת לפני החתונה והופ היא מחליפה חתנים, רק מבט עמוק בעיניים , זה כל מה שנדרש לה בכדי למצוא את עצמה מאוהבת באחר אני אוהבת את האהבה שהם מפגינים בסרט ומחפשת אותה בחיים אבל אף פעם לא מתקרבת אליה ככל שרוצה בה יותר הביא בורחת ממני אל העתיד רואה אותה רק בסרטים . והסרט שמסיים את הסרט מתנגן בראשי I NEED LOVE שמעתי אותו גם בסדרה על ויאטנם שהיה בערוץ 3 לא יודעת מי המבצעים שליה אולי מישהו יודע , ויביא קישור למוסיקה אבל מה שנשאר לי בראש שאני רואה את ריצרד מביא בגוליה ,אני ישר מחייכת, נעשה לי טוב בלב לראות את הרכות שהוא מפגין ונזכרת באשה יפה ,באהבה שהם מפגינים שהם משחקים כזוג . תגידו יש אהבה כזו במציאות ,או שזה רק ככה בסרטים ???

סימפתי

New member
אם אין אהבה בחיים? ממציאים ובוראים אותה

הכל בחיים שלנו אילוזיה.. לכן, רצוי ומותר להתאהב. קצת פברוק, מעט רמייה, טיפה כזב והרבה הגזמה. כך מייצרים ועושים אהבה. כך ניתן להתאהב מחדש, במושא ובאוביקט מתחלף. אם זה לא מקבע את האשליה? כדאי להשמיע מנטרה...כמו למשל בתפילה של שכנינו 5 פעמים ביום: la elahi in allah wo mohammad rasool allah (אין אלוהים פרט לאל, ומוחמד שליח האל). ב ה צ ל ח ה !

ben 911

New member
לא הבנתי מה קשורה המנטרה לטנטרה? ../images/Emo4.gif

בכלל כל המוחמד ביזנס...
זה מריח כמו מטען נפיץ.
במקרה הטוב... מואזין מוואדי ערה.

סימפתי

New member
כוונתי במנטרה? זה אוטו-סוגסטיה ושיכנוע עצמי

אם הנסיון להשלות את עצמינו אינו דופק ומתקבע כהלכה במוחינו. יש להשתמש במנטרה מילולית של שיכנוע עצמי (אוט-סןגסטיה), כמו שבדיוק עושים במדיתציה... או בתפילה החוזרת שוב ושוב.. "אני מאוהבת", "אני מאוהבת", "אני מאוהבת" :אני מאוהבת", "אני מאואהבת".... חג שמח!.

ben 911

New member
סימפטי, תודה על הדברים. ../images/Emo45.gif איך שאומרים בני

דודנו.. טַייֶבּ. (טוב).
אני מאוהב.

לרגל החגים מרתון סרטי אהבה

בערוץ 2 החליטו כנראה שגוליה רוברטס וסרטי האהבה שלה יעשו לנו טוב בלב ושוב אתמול בערב סרט שמדבר על אהבה בכיכובה של גוליה רוברטס נכון שאני מאד אוהבת לראות אותה כי דומה מאד לאחותי הקטנה ז"ל והסרטים הללו נותנים חשק לאהבה כזו שמביטים בעיניים וזה צועק אהבה אבל אהבה זה משהו8 מורכב מאד ולא מצוי בחיי לאחרונה אני בכלל בפרשת דרכים שהסתבכה כי הרופאים החליטו ככה ולא ככה לא יכולה לתכנן כלון כי האופק לא ברור ומה גם שדברים הסתבכו , וטיפול אחד מתנגש בשני וצריך לחכות שאד יסיים כי הוא מתנגש בשני אז איך אפשר עוד לשלב אהבה במצב הזה? שהכול כל כך מבולבל אז בנתיים נשאר לחלום על אהבות שאולי יתרחשו להם בעתיד

s h o o s h a

New member
אל תלין על שאין לך אהבה

"...קצת פברוק, מעט רמייה, טיפה כזב והרבה הגזמה. כך מייצרים ועושים אהבה...." כך אולי אתה "מייצר" ועושה אהבה ואם כך אתה מייצר, על מה אתה מצר שאין לך אהבה??? כי ב"...פברוק, מעט רמייה, טיפה כזב והרבה הגזמה..." לא מקבלים אהבה!!!

סימפתי

New member
כותב 2 שורות עם איור וחייב לפרש ב 10 שורות...

לשושי האינטלקטואלית והיקרה, התכוונתי שאהבה זה סוג של "עיוורון סלקטיבי"... שבו המאוהב מבחין בעיקר בתכונות הנאורות של הנאהב, ומתעלם בעליל מהצד השלילי. רק כך ניתן להבין, כיצד אוצר בחתונה, הופך לזבל בגירושים. One woman's trash is another woman's treasure לא יפה לרדת לגופו של הכותב. אבל מאחר ועקצת. ההיכריות שלי מתחילות, בהילולת עדלאידע עליזה... כאשר טקס הנישואים מבושש, אחרי חודשיים או שלושה, אני מסולק במשטמה גרעינית. ניראה שידידות? אין בנמצא.

s h o o s h a

New member
כתיבה לגופו של ענין

אם יצא שדבריי פגעו בגופו של כותב- התנצלותי הכנה. [לא מחכה ליום כיפור כדי לכפר על עוונות]. תגובתי באה משום שמרבית [אם לא כל] הודעותיך עוסקות במידת אכזבתך מהמין הנשי שכל רצונו, להבנתי, לגרור אותך ואת כספך אל מתחת לחופה ולמען מטרה אחת בלבד - שתהווה משענת וביטחון כלכלי עבורן. ומכאן, כל התאוריות שלך לעיוורון שבאהבה, לרמיה, לפברוק ולהגזמות. אני לא יודעת מדוע אתה "...מסולק במשטמה גרעינית..." [אולי בגלל כל התאוריות שהזכרתי???] אבל יודעת שידידות יש בנמצא בדיוק כשם שיש אהבות אמת! אהבות גדולות שלעתים נמשכות ו'מסרבות' להיגמר ויש כאלה, שבשל נסיבות כאלו ואחרות מאלצות את אלו שאוהבים להניח לאהבה ולתת לה ללכת. בכאב גדול. אולי אני רומנטיקנית ללא תקנה, שבורת לב אמיתית ומין מרקו פולואית של אהבה. אבל אני מאמינה שיש וניתן למצוא. אולי אם תתחיל גם אתה להאמין, תגלה עולם שונה מזה שבו אתה מאמין שהוא היחידי שיש....

גאיה ק

New member
מציאת בן/ת זוג מתאים/ה

מאמינה כי כל אדם שרוצה בכנות בקשר "ביום מן הימים",כדאי שיתמודד עם מה שמעכב אותו . {מלבד המאמינים במזל בלבד..) בדרך כלל המכשולים האלה אינם נעלמים מעצמם. ההפך הוא הנכון - ככל שחיים איתם זמן רב יותר, כך נצטרך לעבוד קשה יותר בכדי להסירם מדרכנו ונתקשה יותר לפתח קשר חזק ויציב.

לילהלבן

New member
:-The same about men ../images/Emo3.gif

One woman's trash is another woman's treasure ואתה צודק , כי בלי כל הסממנים המוזכרים (בפן החיובי שבהם) אהבה לא שורדת, וכשמאבדים את המינון הנכון, היא נובלת ואובדת. אסביר זאת לשושה אחותי ב 4 עיניים
חג שמח איטה

למעלה