תפילה....

תימניה

New member
תפילה....

אלוהים שם למעלה, נושאת אני תפילה אליך. לא יודעת אם אתה שומע... לא יודעת אם אתה רואה... אולי תתן לי סימן קטן, אתה יודע,תמיד האמנתי בך, גדלתי עם האמונה שאתה הכל יכול... "מתיר אסורים מלביש ערומים זוקף כפופים" לא רוצה להתחיל לפקפק בקיומך, האמונה בך מחזיקה אותי שלא אשקע אל תקח לי גם את זה.
כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. .................... חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. ................... אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום.

תגידי מה את עושה בלגן../images/Emo6.gif

ישנתי כל כך חזק ואת גרמת לו להרעיד לי את המיטה שיו בדיוק ככה היה לפני שנים רבות שהייתי נשואה והייתי במיטה ישנה והמיטה טלטלה אותי לקום ..מפחידדדדדדדד אבל בשבילך שירעיד אותי כל היום ושיבין וישמע אותך חסר לו שלו למה אני בעצמי אדבר איתו בשבילך וממש אכעס
מתוקה שלי אוהבת אותך
ואת שווה כל רעידת אדמה

תימניה

New member
נשבעת לך.....

לא התכוונתי... בסך הכל רציתי סימן קטן. אם הייתי יודעת שהמשאלה שלי תתגשם, או...מה שאני הייתי מבקשת. מחר יום חדש... מבטיחה לא להעיר אותך
אוהבת אותך

יפה שלי

יש לך הזדמנות שמעתי שיש עוד אחד בדרך קחי סיכון בקשי הפעם על אמת מה בא לך וזה .. יתגשם לכי תדעי
לילה קסום
ענק לך

איתך

מתחיל לכתוב לך ופתאום... רעידת אדמה. הרגשה לא נעימה, מקווה שלכולם שלום. ובנוגע לתפילתך. מי שצריך לשמוע בוודאי שומע ומי שצריך לראות בוודאי רואה. ואת אשה יקרה, מבלי לדעת על מה ולמה. אספי את את עצמך וחזקי את את עצמך. הכאב אולי גדול וחזק, אבל הכח שנמצא בקרבך גדול וחזק עוד יותר.

Lonely In Blue

New member
סימן קטן ביקשת...

ונעו אמות הסיפים. ועכשיו... אין לי מושג לאן להפנות את תשומת הלב... כאן בירושלים... מאזין לרדיו... בתקווה שאין נזקים... אין סיכוי ליצירת קשר בסלולארי ואני מקווה שהילדים בסדר ואת שם... ואני מנסה לחבק אותך מכאן חומד... אל תשקעי לי רק לפני כמה ימים כתבתי ש"ההוא מלמעלה" נמצא איתך. ואת יודעת, יש גם כאן למטה מי שנמצא איתך.

תימניה

New member
דייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה מכות אפשר לספוג ביום אחד ועדיין לעמוד זקופים? אומרים שהצרות באות בצרורות. אני מוכנה לספוג עוד. תנחית עלי כמה מכות שאתה רוצה. אבל..אלוהים עזוב את הילדים שלי!!!!!!!!! תן להם לגדול בשקט.

די../images/Emo70.gif יה אלוקים שלה מה אתה לא מבין?

ראית ראית זאת רק ההתחלה מבטיחה לך אני אנענע אותו בשבילך שירעד שם למעלה
מקוה שאת בסדר אחותי
ליבי איתך

תימניה

תאמיני..הכל יהיה בסדר...תני לעצמך את הזמן. התפילות נשמעות ואת רק צריכה "סבלנות". מנסיון. שולחת לך

Lonely In Blue

New member
מה שחשוב...

הוא שהילדים בריאים ושלמים. ביום כזה... רק לחשוב על מה היה יכול להיות, אילו הרעידה היתה חזקה יותר... מכניס דברים לפרופורציות. החייל שלך... הוא יהיה בסדר. ואת, אשת חָיִל שלי, מותר לך להישבר, ומותר לך לבכות. אבל זה יעבור. פשוט, כי אין לך ברירה. כי את חייבת להמשיך. למען ילדייך. למענך. וגם למעני.

יקירה

לא יודעת מה קרה רק מכירה את ההרגשה כל הצרות ביחד נוחתות נראה כאילו כבר אין כח נראה כאילו רוצים רק לברוח את יודעת מה? יש לי רעיון הרים סביב לך עם פריחה נפלאה צאי אליהם , תפסי לך פינה ושם מול הטבע צעקי את צעקתך תקללי את כל העולם ואישתו אולי תזילי גם דמעות אחר כך יבוא השקט אחר כך תצליחי להתמקד ולחשוב התבונני סביבך יש שם הרבה אהבה שאבי ממנה זה הזמן אישה.

תימניה

New member
מינהלת יקרה ../images/Emo70.gif

כנראה ששכחת את הקור החורפי שלנו. נראה אותך חוזרת להרים פה, בלילה חורפי, עומדת בחוץ וצועקת
הצעקות יהפכו לנטיפים. את יודעת, בחוץ אני עם החיוך, בפנים אני מקללת את העולם ואישתו, מזילה דימעה ומיד מנגבת אותה. ובא לציון גואל.

../images/Emo5.gif (הפכתי ירוקה רק מהמחשבה)

אבל ...אבל... הצעקות מחממות לא?
מקווה שהיום את מרגישה כבר טוב יותר רק רוצה להזכיר לך שזה ממש בסדר ולא נורא להזיל דמעה לקלל ולצעוק לא צריך תמיד לחייך ולצחוק

*יערית

New member
וואו מה קרה?

תימניה
להשאר זקופים למרות הכל זו בחירה בריאה לחיים. לא יודעת מה עובר עליכם ברגעים אלו,אבל בליבי תפילה שדברים יסתדרו לכם על הצד הטוב ביותר.

תימניה

New member
יערית....

אני תמיד זקופה, (לפחות משתדלת) לפעמים השק על הגב נעשה כבד, וגורם לי להתכופף. ואז... אני ממיינת את הדברים שבתוך השק. מה שהתישן נזרק לפח, והשק נעשה קצת יותר קל, הגב מתישר..עד שהשק שוב מתמלא. אלה החיים...
אני נופל וקם נופל וקם

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

את כ"כ צודקת ,רק רוצה להוסיף,מקווה גם כשהשק נעשה כבד מותר ורצוי לתת לאחר לעזור לך בסחיבה,מותר להתחלק במשא,מותר כמו בחיים,ככה זה בחיים לפעמים לא טוב לסחוב את הכל על גב אחד והוא הגדול מכולם,ישמע את תפילתך ואני עדה לכך שתפילה של אם מתגשמת,תפילה של תחינה מתגשמת, תפילה של זעקה מתגשמת
אמן אמן,שבת שלום מקסימה לך ולבן זוגך האהוב

רו נה

New member
תימניה - עדיין חשוך בחוץ אבל...

מאחלת לך ולילדיך ימים יפים ומוארים, שכל הפחדים והחששות יעלמו מחייך, לילדים שלך מגיע רק טוב, שיפרחו ויצמחו ויהיו בריאים בגופם ובנפשם. אמן ואמן.

למעלה