תפילה....

פעם אמר לי אבא

"אם לא תעזרי לעצמך אני לא אעזור לך" והוא ממש התכון לזה.. ככה זה עם אלוקים: הוא שומע הוא רואה הוא בוחן ומכוון וכל שעליך לעשות זה לראות את האור להאמין בו ולהגיע אליו עם האמונה והתקוה ואל תפקפקי לו בו ולא בך . פשוט להאמין חמודה בלי אמונה (סבתא שלי היתה אומרת "אין חתונה"
) אמונה היא הבסיס לכל דבר ביום יום ובטח בטח לגבי עצמנו בלעדיה אין כלום ! אז אופטימיות למרות שלא קל האמיני בכח שיש לך (הנה ראי הרעדת אותנו "קלות") סימן קיבלת בגדול היום ועכשו הראי לו בחזרה שאת מוכנה להאמין ובגדול!

ראית מה זה תימניה?

סימן קטן ביקשת וכל המדינה תרעד את עוד מפקפקת ? אספי עצמך אישה אזרי כח עוד יגיעו ימים טובים מאלה מבטיחה!

תימניה

New member
../images/Emo24.gif

אספתי את עצמי, מחיתי את הדימעה, והעליתי על פני את המסכה. מסכה של
צוחק, הילדה הקטנה זקוקה לחיבוק, הגדולים זקוקים לחיזוק. אז..עד המשבר הבא, חזרתי להיות, האשה החזקה.

Lonely In Blue

New member
הילדה הקטנה...

זו בת השמונה וחצי. והגדולים... הם יהיו בסדר. הילדה הגדולה, היא זאת שזקוקה לחיבוק.

אני רק יודעת

שאלוהים לא שוכח אף אחד. "כי מלאכיו יצוה לך לשמרך בכל דרכיך" חזקי ואימצי.

Lonely In Blue

New member
../images/Emo23.gif

את הקישור הזה את מכירה... חבל שיש שם רעשי לוואי... אבל, פשוט נזכרתי בו...
אבינו מלכנו, שמע קולנו. ..... שמע קולנו, שמע קולנו, שמע קולנו.
מצאתי קישור אחר, ללא רעשי לוואי, אבל הוא מחייב Real Audio ועל הדרך... מצאתי גם את... זה... ( גם מחייב Real Audio ) מזמור לדוד, ה' רועי לא אחסר בנאות דשא ירביצני, על מי מנוחות ינהלני, נפשי ישובב ינחני במעגלי צדק למען שמו גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירה רע, כי אתה עימדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני תערוך לפני שולחן נגד צוררי דישנת בשמן ראשי, כוסי רוויה אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי ושבתי בבית ה' לאורך ימים

תימניה

New member
אתה ../images/Emo23.gif

אומנם רחוק... אבל,מרגיש לי כל כך קרוב. תמיד איתי ברגעים הקשים. אוהבת אותך
איש יקר שלי, אישי ואהובי. אתה הרוח הסוערת בליבי. בלילות הכי קרים, ברגעים הכי שבורים.. אתה תמיד איתי.. .... אני יודעת יש על מי להשען. .... זה הזמן לומר לך תודה, כי אתה הדרך היחידה. זה הזמן ורק אני עדה, בלעדיך אבודה.

רות 2

New member
קוראת הבוקר את כל השירשור ......

ושולחת עוד חיזוקית וחיבוקית לך אמא תמונייה... וטפיחת כתף ללונלי ולכולכם אנשימים..

תמנייה...

אני קצת בדיליי אבל תראי מה בקשה קטנה מלב ענק יכול לגרום נראה לי יש לך דיבור איתו תשאלי מה עם ה
החדש שלי?

תימניה

New member
../images/Emo6.gif

רגע..רגע... אני עדיין במשא ומתן איתו. מקווה שיקשיב לתפילות שלי. ולגבי ה
חכה בתור...יש מישהו לפניך

תימניה

New member
אבל....

איפה כתבתי שאני רוצה רכב חדש
אני בסך הכל רוצה שה
שלו יסע.

תבטיחי לו

שבסוף הכביש יהיה גחנון ככה אמיתי עם סחוג תראי מה זה נסיעה הוא ירביץ...

תימניה

New member
../images/Emo13.gif

מזל שבסוף הכביש יש משהו יותר טוב. כי בשביל ג'חנון הוא לא ירביץ נסיעה. שבת שלום

תימניה

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo79.gif

אחרי שבוע עמוס תרתי משמע. מקבלת את השבת בחיוך...
(הוא תמיד חוזר) מאחלת לכולם שבת שקטה שמחה בלב שלווה של הנפש וחג אהבה שמח
אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב
--------------
תודה על השקט, תודה על האור על הלב הרחב שהמיס את הכל על הראש הבריא, סערת הנפש הזמן היקר, החום והרגש תודה על הרוך, התמימות הפשוטה הליטוף, החיבוק, המילה הטובה על הכל בו נשמט האדם עמוסה תודה אנשים טובים, תודה תודה אנשים טובים, תודה

למעלה