תפילה

תפילה

האם אתם יודעים כמה כוח יש בתפילה? האם אתם באמת מבינים מה גדולתה? אני יודעת שברגעים קשים וגם ככה סתם אני מפנה את ראשי כלםי מעלה ומדברת עם היישות הכי גדולה בעולם,אלוהים. אך אם רק היינו מאמינים! אם רק היינו יודעים כמה חבוי בתוך מחסן האוצרות בתוכנו,לא היינו מגיעים למה שאנחנו עכשיו. כל השנאת חינם הזאת ובשביל מה? הלוא נולדנו מאהבה כדי לאהוב וחלילה לא למות בגלל אהבה. למה כל כך קשה לאהוב וכל כך קל לשנוא? האם זה אנחנו או היצר? אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי,ושיהיה לכם יום שטוף אור ואהבה!

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif

"את אור היום הסתירו שמי העננה זה יום נכספנו לו עוד יעל ויבוא ומצעדינו עוד ירעים אנחנו פה"

אמונה ואהבה

אני כבר כמה חודשים מתרגלת יוגה. והיוגה אומרת שהסיבה למלחמות ולשנאה היא ההתרחקות של האדם מהאלוהים ו/או מהאמונה. אלוהים רוצה שנאהב כל אחד כמונו. אז יש כאלה שתופסים את האלוהים בצורה מעוותת או שמחפשים הצדקה לשנאה ואלימות וזורעים הרס "בשם האלוהים". אף פעם לא ראיתי את עצמי כדתיה. אני מאמינה שיש אלוהים אבל קשה לי לתפוס אותו בצורה שבה הדתיים תופסים אותו. אני רואה את אלוהים כיישות בעל כח לברוא ולהפיח חיים אבל לגבי מצוות וחוקים, אלה מעבר לתפיסה שלי. ועם זאת אני זוכרת שפעם כתבתי שיר בצורת תפילה. (גם קראתי לשיר תפילה) ואני מנסה לחשוב למה בעצם כתבתי תפילה אם אני לא דתיה. נשגב מבינתי. :)

במיקרה...

היום עליתי על מונית והרגשתי טוב. רציתי שיהיה לי טוב יותר אז בלי להתכוון כזה,,, פתחתי ספר תהילים והתחלתי לקרוא. כן אכן יש כוח בתפילות ואם אנחנו מאמינים אז עוד יותר. אני במיקרה באה מבית מסורתי ודתי מאוד גם וגם . אך אינני דתיה בכלל. מאמינה באלוהים ונקייה מצפונית אני חושבת שזה הכי טוב. ואין כל פסול בתפילה להיפך אני כל הזמן מדליקה נירות מבקשת מהאלוהים שיהיה לי טוב, ושאצליח בכל מה שאני מבקשת. ואכן לא נולדנו לשנוא. למה כל כך קשה לאהוב? האהבה נתונה בהמון מכשולים. והשנאה גם כן השנאה לא שווה לאף אחד. והנקמה?? הנקמה אין לה טעם ואחרי שנוקמים מרגישים תחושת גועל עצמית . בדרך האהבה והיושר נימצא את האושר. המשך יום נעים

למעלה