תן לו את הכח להקשיב תן לו את הכח להבין תן לו את הכח להיות חכם תן לו את הכח להבליג תן לו את הכח לסלוח תן לו את הכח במח תן לו להיות אבא תן לו להיות בן אדם (לא חייב בסדר הזה) ועכשיו תחזיקו לי אצבעות
תראה, אין ספק שהוא אוהב את הילדים, לא מערערת על זה. רק שלא בטוחה שהוא יודע לשים דברים בצד ולא לערב אותם, ואת המלחמות שהוא רוצה לנהל איתי, עושה דרך הילדים. מקווה שהוא עוד ילמד, שככה לא בונים חומה.
לא בטוחה שזה יעזור וסליחה שאני סקפטית מדובר באדם שמונע על ידי עצות של "חברים" שבחלקם רווקים בני 50 או כאלה שבוגדים בנשים שלהם במסווה של כיפה הראש (וסליחה ששוב מעלה את זה)
ומקווה שההגיון והשכל שהעמדת מולו, יחדרו את החומה של השחור ולבן שלו. אה, ומצטרפת לברכה של שומרת... אל תשכחי להודיע לי מתי לשחרר, כי עם הכל מוחזק, אני לא אצליח לבשל.
הכנתי אתמול פסטה עם רוטב של גאקומו (שהייתי הבייביסיטר של הילדים שלו לפני דורי דורות), הקפצתי שעועית ירוקה ויאללה לאכול. מחר בטטות ודגים מטוגנים, ואולי יהיה לי אומץ לאפות משהו עם השמרים שנחים להם במקרר ומחכים שאפסיק לפחד. אלוהים אדירות, זה נראה כמו הודעה בפורום מתכונים - סליחה, לא יקרה שוב.