תפילה

תפילה ../images/Emo57.gif

תן לו את הכח להקשיב תן לו את הכח להבין תן לו את הכח להיות חכם תן לו את הכח להבליג תן לו את הכח לסלוח תן לו את הכח במח תן לו להיות אבא תן לו להיות בן אדם (לא חייב בסדר הזה) ועכשיו תחזיקו לי אצבעות

יעלילה1

New member
../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif

אין אצבעות משוכלות שאפשר לשים פה, אז שולחת לך סוללות, שיהיה לך כוח
וברצינות: מחזיקה לך אצבעות

מתאים לי גם- אפשר להצטרף../images/Emo35.gif

זה בטוח בגלל שנולדנו בשישי...
מחזיקה מחזיקה - העיקר שיעבור בשלום

תודה ../images/Emo24.gif

ועכשיו יקח לו שבוע לחשוב כדי לתת לי תשובה אז אפשר להרפות מעט את האצבעות, אבל לא לגמרי וואווווו כמה כעסים יש לו עלי
,טוב יכולהל להבין אותו

יכול להיות שהוא קורא כאן, לא יודעת

תראה, אין ספק שהוא אוהב את הילדים, לא מערערת על זה. רק שלא בטוחה שהוא יודע לשים דברים בצד ולא לערב אותם, ואת המלחמות שהוא רוצה לנהל איתי, עושה דרך הילדים. מקווה שהוא עוד ילמד, שככה לא בונים חומה.

אני בטוח שהוא אוהב

כמו שיודע שפרעה אוהבת את שלי אבל יודע שבטוח חלק מהכעסים והרצון לנקמה מופנה דרכם ואליהם וזה יכול להיות טריגר שיזכיר לו שמהם הוא לא מתגרש!

מממממממממממ

לא בטוחה שזה יעזור וסליחה שאני סקפטית מדובר באדם שמונע על ידי עצות של "חברים" שבחלקם רווקים בני 50 או כאלה שבוגדים בנשים שלהם במסווה של כיפה הראש (וסליחה ששוב מעלה את זה)

למרות זה ואולי בגלל אפילו

את לא יודעת מה יכול לקרות חושב שכל נסיון שווה כדי לנסות לגרום לו להראות להם את אהבתו.

../images/Emo4.gif לא נראה לי

כאן זו חלקת האלוהים הקטנה שלי. לא רוצה שהוא יכנס גם אליה, זה שלי!!!!!!

החתולית

New member
מחזיקה אצבעות בכל מקום אפשרי

ומקווה שההגיון והשכל שהעמדת מולו, יחדרו את החומה של השחור ולבן שלו. אה, ומצטרפת לברכה של שומרת... אל תשכחי להודיע לי מתי לשחרר, כי עם הכל מוחזק, אני לא אצליח לבשל.

תרפי, תרפי

עכשיו נשאר לחכות שבוע לתשובה של ה"נסיך" מה מבשלת??? ממולאים ???

החתולית

New member
בדיוק אני אבשל ממולאים

הכנתי אתמול פסטה עם רוטב של גאקומו (שהייתי הבייביסיטר של הילדים שלו לפני דורי דורות), הקפצתי שעועית ירוקה ויאללה לאכול. מחר בטטות ודגים מטוגנים, ואולי יהיה לי אומץ לאפות משהו עם השמרים שנחים להם במקרר ומחכים שאפסיק לפחד. אלוהים אדירות, זה נראה כמו הודעה בפורום מתכונים - סליחה, לא יקרה שוב.

naama78

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

קראתי שם את כל מהלך העניינים.. מתפללת לכל מה שבקשת. קחי גם לעצמך קצת מכל מה שבקשת בשבילו.... מחזיקה חזק לשבוע

למעלה