תפילה קטנה...

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
תפילה קטנה...

אז עכשיו אני שואלת - אולי אכן הכל אשליה? אולי בכלל אין אנו כאן אלא רק בבואות, כמו כוכבים מתים שאורם ממשיך להראות, אין אנו כאן כלל - אנו, ילדי האור. אנו, אלה היודעים סליחה מה היא, שאהבה היא נשמתינו, אנו, אלה הרואים את האור וכל רצונינו הוא לקחת את יקירנו עימנו. אל עבר האופק, אל מעבר לכעס, לרגזנות, לבכי לכאב, לשנאה. הושיטו יד וקחו אותם עימכם, שאו אותם על כתפיכם, עשו הכל!! רק האירו להם אך מעט את האור פקחו להם אט אט את העיניים - כי הכל אשליה. מה נותר להבדיל בין אנשים? וכי מה נותר לו לאדם היושב בכסאו בגיל 90? וכי מתי יחיו אם לא עכשיו? הרגע? השניה הזאת ממש?? השניה הזאת בה הם חיים-מתים. אותה שניה מבזבזים על מרדפים חסרי תועלת, ריצות אין סופיות לאן?? הושיטו יד לעברם, באשר הם. קחו אותם איתכם, פקחו להם עיניים לכל מי שמראה אך ניצוץ קל. הרי בכולנו קיימת הרוחניות - העשירו אותם !! זיכרו, שננו משפטים, סיפורים בעלי מוסר השכל החדירו בהם גם ללא ידיעתם את המעט שניתן, בכל ריב, צעקה, קללה, בכל פקק - תנו חיוך, תנו חיבוק, נשיקה.... תנו אהבה.... אני נושאת תפילה למען עולם טוב יותר. עולם אוהב וסולח, עולם עשיר וחכם. עולמי הפרטי שלי... אני עושה זאת כאן. בביתי. עם משפחתי. עשו זאת גם אתם. <<<
>>> אני.

אלדר

New member
נחמד....

בעצם יותר מזה... משהו אחד אני חושב שלא הבנתי! האם מי שתריך כל הזמן לתת זה מי שהוא מואר? ומי שמרבל הכל הוא זה שלא? הרגיל? (מי שחושב רגיל מי שעוד רחוק מספיק מהאור...) זה אומר הרבה אבל לא מובן כל כך ...... אם זות הבנתי את זה היתב... ואני תומך בך.... אור ואהבה לכל......... tksr

Kaya

New member
כוחה של מילה....

אלדר, הקריאה היא למי שיש בו ולו מעט מראיה אחרת. קראתי הרבה דברים שכתבת בפורום ואיך שעזרת לאותה בחורה. זאת הקריאה לי. להראות או לתת יותר נכון קצת אור לאנשים אחרים שדרכם לא הובילה לראייה בה אנו ניחנים. אני נמצאת מדיי יום בסביבה קשת יום, אנשים שעבודתם היא חייהם ולא הכירו מעולם דבר אחר. אני מוצאת כי מילה טובה, חיוך ואהבה קטנה שאני נותנת כעולם ומלואו. פשוט לתת. לא משנה למי, לא משנה איפה, אם זה המוכר בקיוסק, השליח של הפיצה או נהג האוטובוס. לנו יש את הכח לשנות, להוסיף, להראות ולו מעט אור. מקווה שהסברתי את עצמי. <<<
>>> אני.

אלדר

New member
הסברת אותך טוב מאוד....

וכן גם אני חיי בסביבה כזו... ואהבה כזו עוזרת (אבל רק למי שמוכן לקבל אותה) לכולם... ועדיין יש עוד אחרים וזה לא מספיק אף פעם... אבל אני עושה את זה... אור ואהבה ´אני´... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
A sentimental note ../images/Emo23.gif

אני כולי תקווה שתצליחו לקרוא את ההודעה הזאת. קיבלתי אותה במייל ורציתי שללוח הלאה, רק שהיא כל כך מאובטחת, שכל היישומים נסגרו לי בטענה שהמחשב בצע ´פעולה לא חוקית´ אני מקווה שבכל זאת תוכלו להיכנס ולראות זאת. L&L TALYA

אלדר

New member
תודה ....... וטליה מה היה המאמר הזה

????????????????????????????????????

למעלה