תפילה אבודה

תפילה אבודה

השבלים נעות ברוח נדות מצד אל צד בתפילה לגשם בבקשה . השבלים נעות ברוח זעות הנה ושוב כנשים כמהות לאהבה . מרחוק הן צופות ראשן עטוף מטפחת בזר הבא ממרחק . פוקחות עפעפי עיניהן כאש להבה קטנה צהלה חרישית מתגנבת וכבה . הבל שפתיהן לוחשות סביב קערה עגולה על מרק מהביל במטבח . מביטות מבעד לצוהר אל הדרור הפורש כנפיים אל החלום שאבד . בבוקר בהיר אין ענן בשמים שירת הזמיר בוקעת בעוז כלחן נישא שחלף . עלי שלכת תפילה נושאים באור ברק , ברעם מתגלגל בצחוק פרוע מאדמה . עלי שלכת תפילה נושאים כבכי פצוע הזועק ככמיהת הלב לאהבה .

שמים1

New member
תפילה ../images/Emo79.gif

מתוך רגבי אדמה ספוגה בניחוחות שורשיי אפרח אליך כניצן השושן, פרושה לפנייך באור חמה יוקד כעלים ירוקים של תקוות. אחוז בליבי ברכות רפרף על נימי נשמתי חבוק מילות תפילותיי המתנגנות אל שערי רקיע.

odo13z

New member
מה שבינינו.........../images/Emo66.gif

מורדות כרמל ירוקים עצי אלון , אורן , שרכים ימים של שמש ימים של ענן איילה חומקת בין השיחים שועל שלכרם כמהה פרחים נרגשים צבעי אהבה ציפור חופש פירות תאווה כל אלה....בינינו

ציפור בלי כנפיים

אני ציפור בלי כנפיים חדרי לבי אמלא בשיר ובנאות הדשא שבי אהלך ובאילנותי הנישאים לשמים אחסה וקולי אתן בזמר לפרחים הנמים בחומה של השמש וקולי יצא במחול עם האדמה הנעה בתוכי. אני ציפור בלי כנפיים שמורות עיני אעצום באלם ובמשכבי הרוגע שבי אנוח ובערסלי הקשורים לרקיע אישן ולבי אשא בלאט לכוכבים הצופים בצינה של הליל וקולי ילך באומר עם הרוח השוככת בתוכי.

שמים1

New member
מה שבינינו ../images/Emo79.gif

בצילו של ליל מבעד לאורו של ירח עייף ניצבות להן מילים. והן רוטטות שוברות סלעי בדידות רושפות ניצוצות כוכבים. התענוד מילותיך כעדי על צווארי? התחצוב בליבך געגוע? פרח בר וטיפה של טל מה שבינינו .

odo13z

New member
בדידותך....../images/Emo66.gif

בליל ירח אעטוף בדידותך בשתי ידי קרוב לי אביט אלייך לכוכבים בעינייך כה יקרת ...אהובתי געגועי אלייך ריחיים על צווארי קשים מנשוא שובי נא...ואחיה דבש שלי.

רגע של חסד

רגע של חסד מעיניך בפני נוגה רגע אותו אשא כקול פעמון למצילות ריקות של ליל. רגע של חסד ורחמים בלבי אזכור עת יום יטה לערוב ודקות אין ספור של דווי ועצב יבואו. רגע של חסד ממבטך בידי אוחז רגע אותו אשמור כאור פז למראות אפלים של תהום. רגע של חסד ורחמים בלבי אזכור עת ניצוץ אחרון ימוג ורגעי אין אונים של מות וחדלון יכונו.

למעלה