תפזורת!

תפזורת!

(בתקווה שאצליח להעלות אותה...) אין לי מושג כמה שירים הכנסתי פה אבל אתם מוזמנים לנסות למצוא פה שירים של ברי, של פורטיסחרוף ושל ברי ורע
בהצלחה...

../images/Emo9.gif

רציתי לעשות לכם ככה שאחרי שתמצאו את כל השירים ישראו לכם אותיות "מיותרות" שמרכיבות משפט משיר של ברי, אבל זה מייאש לנסות, אז פשוט עזבתי את זה...

../images/Emo124.gifהערה../images/Emo41.gif

בתפזורת יכולות להופיע מילים מהסוף להתחלה, כלומר, אם יש לי מונסון- זה יכול להופיע כ-נוסנומ. הבנתם?

מצאתי כמה

ניצוצות, אל נעלמים, עיר של קיץ, החיים שממול, הדמעות של לילי, עוד חוזר הניגון, אמונה עיוורת, מדבר מהלב, נפתלי הדג, חם על הירח, נימפה, חלליות, תני לי מקום, הפוך (דווקא לא הפוך...), ארץ זרה. בטוח יש עוד.......

טלולית1

New member
אהבתי! ../images/Emo13.gif

מצאתי בערך את אותם השירים שיואב כתב...אבל מאוד נהניתי!

מצאתי המון המון!

ניצוצות, אל נעלמים, עיר של קיץ, החיים שממול, הדמעות של לילי, עוד חוזר הניגון, אמונה עיוורת, מדבר מהלב, נפתלי הדג, חם על הירח, נימפה, חלליות, תני לי מקום, הפוך, ארץ זרה, הזיות, מונסון, ערב חולה, בשבילך, מפנה מקום, אם הייתי(הייתה חסרה י' אחת), ככה זה, יהלום, לחץ,שם יש תראה ישבתי שעה וחצי על התפזורת הזאת ובאמת תודה לך זאת הייתה אחלה תפזורת! אבל אני לא עוזב אותה בלי לדעת שלא השארתי שם אף שיר שלא גיליתי.. אני מניח שעשית רשימה של השירים אז אם שכחתי משהו תגיד לי ואלך למצוא.. תודה רבה... רן..

וואו זוכרים אותיייייייייייייייי

תודה רבה טניה נחמד זוכרים אותי אחרי כל כך הרבה זמן!! אני מרגיש מצויין החלמתי לגמרי מהניתוח ואני יכול כבר לעשות הכל! דרך אגב אני מתכנן ללכת להרבה הופעות של ברי בקרוב אז תראו אותי שם! היום לצערי לא מצאתי דרך להגיע לכרמיאל אז הפסדתי 1 של ברי...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רן גבRRRRRRR

מה קורה אח שלי! שמח לשמוע שהחלמת! אתה בא ליום סטודנט כלשהו? (ירושלים? אם אפשר להתפלח אז אני גם בא
...)

מה לא עשית רשימה????????

אז איך אני יודע מתי גמרתי את התפזורת????? תגיד לי אם לא מצאתי עוד משהו!! ודרך אגב מצאתי את לב שלם באמת שטות איך פספסתי אותו...

hen 10

New member
שלום רן...../images/Emo13.gif

אני לא מכירה אותך. בכל מיקרה אם הייתה פה ואני רואה שכן אז אני מאוד שמחה שחזרת!

אופס הייתי בטוח שזה בחור....

טוב אני מניח שעשיתי את כולם אבל גם אם לא לא נורא אם פספתי אחד העיקר ההנאה.. תודה לך על התפזורת... טוב נו אופייני למזל בתולה.. דרך אגב אחלה תמונה של גיטרה יש לך בכרטיס...

למעלה