תפוח אדמה עם בשר...

TheGreatNut

New member
אפשרי לחלוטין. לי זה לקח כמה שנים טובות...

להגיע לרמה בסיסית. כמובן שכל אחד והקצב והתהליך שלו. אבל אין ספק שזה משהו שדורש המון המון השקעה, ועיקר העבודה כאן היא עצמית לחלוטין.

צריך להתחיל מגיל צעיר.

אם הבת שלי (בת 8), אומרת לי שהיום לא בא לה עוף, אז אני אומר בסדר. אני נותן לה את האפשרויות, דואג שהיא תתנסה, ומאפשר לה לבחון. זה לא עניין של אוכל מתועש בלבד, אלא של גישה לאוכל.

עוז46

New member
כי זה טעים!

אבל תמיד אפשר לעבור מ"פשטידת רועים" ל"גראטן" וסטייק.
וכל הדברים המהנים , אסורים או משמינים !!! תקשיב לגוף שלך, ותאמין בו ,שהוא יודע.

0 אור 0

New member
אם תזכיר עוד פעם את המילה גראטן בפורום שלי

אני חוסמת אותך על המקום

0 אור 0

New member
השם השם

לגבי המעדנים שעוזי מכין הרי אין ויכוח. שמת לב שהוא פתח פינת מתכונים באתר?

טאוֹ

New member
סחתיין על הפינה החדשה

יש באתר איזה משהו לא ברור בניווט, אגב; לוחצים על "מתכונים" בסרגל הניווט העליון, מגיעים לדף שבו יש עוד סרגל ניווט קטן ולא בולט במיוחד, שפספסתי (מרקים | אורז | פשטידות | סלטים), וקישור בולט יותר בשם "המתכונים שלנו", שכרגע מוביל לדף עם הסבר ובלי מתכונים בכלל... קצת מבלבל. אני מבין שאתם לא כותבים את הקוד בעצמכם אלא משתמשים ב-CMS של האתר, אבל אולי יש דרך להפוך את זה לברור יותר - הגדלת ו/או הבלטת הפונטים של סרגל הניווט הקטן, למשל, כדי שאף אחד לא יפספס חלילה את המרק הכתום שלך... וגם סושי החצילים נשמע סופני
אוף, צריך לארגן איזו ארוחת שחיתות מטורפת - סליחה, מפגש פורום מקצועי...

0 אור 0

New member
תודה ו ...

הכדור אצלך מתי ארגנת לאחרונה מפגש פורום? יש אנשים שלא מבינים על מה עומד העולם (שוקולד שוקולד ושוקולד) ואפילו כמה שלא פגשו את מוקי

טאוֹ

New member
הפעם האחרונה שארגנתי מפגש פורום?

לא זוכר את התאריך המדויק, אבל נדמה לי שבאותה הזדמנות דוד בן גוריון הגיע באיחור והתנצל שלא הביא שוקולד, ולעומת זאת סיפר בהתלהבות על הטרנד הבריאותי החדש - המרגרינה...

למעלה