"תפוחים על הפרווה"..

krin88

New member
טוב..

כי פתאום התחילו לצוץ להן התפוחים החביבים האלה על אפאצי אשלי וביגיי!! למרות שעל ביגיי לא ממש רואים אותם כי הוא ממש לבן! פעם רק לדורינקה אדי ופיורינה היו..

מה?!?!1

בחיים שלי לא ראיתי את זה על סוס לבן אפור או פלימינו! רק על סוסים חומים בהירים או שחורים או משו! לאזארו יש מלא! והוא מבריק גם לג'ינג'ר קיסר פחות אבל גם! גם לקרמבו יש אבל רק מזווית מסויימת בגלל הצבע שלו!

Shai Felton

New member
אולי תראי לי למה את מתכוונת../images/Emo170.gif

בתמונה או משהו!! אני אל מבינה על מה אתם מדברים!!

הנה דוגמא...

ראסטי המדהים שבתמונה הזאת קצת דומה לארנבת (באמת, תסתכלו..) אבל הוא תמיד יתקבל בברכה אצלי באורווה... בכל מקרה, למי שעוד לא הבין איך נראים תפוחים, שיסתכל על התחת של ראסטי ויראה שם נקודות קטנות כאלה, קצת יותר בהירות מצבע הפרווה שלו. זאת התמונה הכי טובה שמצאתי, בגלל שזה לא נשלח כקובץ רגיל של תמונה שלחתי את זה כמסמך בוורד אז תפתחו אותו, אני מקווה שיצא בסדר... שלום

niko girl

New member
נראה לי שזה נכון

ויש לשחר שהוא אפור תפוחים כאלה על התחת וקצת על הגב.

טוי בוי

New member
זה פגמנט צבע! ../images/Emo60.gif

וגם זה פגמנט
אתם חושבם שזה נגרם בגלל הברשה טוב אני לא!

zohark

New member
זה כן...אבל

זה לא תפוחים. אני יחפש תמונה של סוס עם תפוחים שרואים א זה ברור. אם אני יימצא אני ישים..

zohark

New member
לנרט יש...אבל

זה תלוי באורך של הפרווה שלה...כשהיא קצרה רואים את זה כשהיא ארוכה לא ממש. שאלתי מספר וטרינרים ומגדלים של סוסים ולסוס לא בריא לא יכולים להיות תפוחים. הסוס צריך להיות בכושר, עם מזון בריא ומזין. אחרי חודשיים מאז שנרט הגיעה התחילו לה התפוחים. בבית הקודם שלה לא טיפלו בה כמו שצריך והיא חיה יותר כמו חמורה מאשר כמו סוסה. עכשיו היא מקבלת אספסת, תוספות מזון ושעורה בריאה והיא נראית מצוין. ויש לה תפוחים. זה בטוח לא רק פיגמנט של צבע כי אז היו לה תפוחים איך שהיא הגיעה. יכול להיות שהתפוחים יכולים להופיע רק אצל חלק מהסוסים אבל בכל מקרה זה קשור גם בתזונה ובבריאות הסוס.

אני מקווה שתראו../images/Emo80.gif

אם תתאמצו ותגדילו את התמונה תוכלו לראות את התפוחים של הפרווה של לייט זה באיזור הגב ומטה. לא ממש רואים אבל יש כזה הבדלי צבע

הנה.. במיוחד בשבילכם צילמתי את...

הסוס שלי היום... והנה תמונה שצילמתי את הגוף שלו.. תסתכלו טוב ותראו הבדלים בצבע... ואלו התפוחים..

Shai Felton

New member
אהההה../images/Emo170.gif

עכשיו אני יודתע מה זה תפוחים.... יש אצלנו לכמה וכמה סוסים את זה....

הנה.. במיוחד בשבילכם צילמתי את...

הסוס שלי היום... והנה תמונה שצילמתי את הגוף שלו.. תסתכלו טוב ותראו הבדלים בצבע... ואלו התפוחים..

למעלה