"תפוחים על הפרווה"..

Shai Felton

New member
לא הבנתי../images/Emo170.gif

מה זה ה"תפוחים" האלו... נראה לי שאנחנו לא מדברים על אות והדבר... ושאלתי אם את םי כולים לשים תמונה שאנ יאראה איך זה נראה על סוס שהוא כהה

dearanita

New member
הכתמים שעל הסוס הזה הם לא תפוחים

אלא בצבע של הסוס האנדלוסי... יש לי במקרה סוס כזה באורווה אז אני יודע...

טוי בוי

New member
זה פיגמנט של צבע!../images/Emo60.gif

זה לא כי הסוס מתופח זה הצבע שלו...חחחח ויש את זה לכל הצבעים רק אני לא ראיתי שחור לרוב זה סוסים אפורים אצלינו יש את זה: טוי בוי שוקי למרות שמברישים אותו רק פעם ביומים כי אין אף אחד שרוכב עליו רק עביאד פעם ב..... יוהודית קלייד בערך...

krin88

New member
"תפוחים על הפרווה"..

אתם מכירים את ה"תפוחים"- הנקודות האלה על הפרווה של הסוסים? אמרו לי שזה סוג של אינדיקציה שהסוס בריא ושזה מתוצאה של אוכל מזין והברשה יעילה... זה נכון? יש לסוסים שלכם את הנקודות האלו?

Shai Felton

New member
בקושי רואים הבדל../images/Emo170.gif

כאילו בחיים לא הייתי יכולה להבדיל בין סוס עם וסוס בלי...

dearanita

New member
אבל עד אז...

הנה תמונה של מלבולוקו וגם עליו אפשר לראות את הנקודות המאפיינות את האנדלוסים

טוי בוי

New member
זה לא נכון אבל! ../images/Emo60.gif

יש לנו בחווה גם סוס אנדלוס והוא באי ואין לו נקודות כאלו...יפיוף! נוודו...חחחחחח

gal616

New member
אני יודעת מה זה תפוחים

זה פשוט דיי דומה אז חשבתי אבל התווכנתי שאם תוכל לשים תמונה לכאלה שלא ידעו מה זה..

זה נכון מאוד... לסוס שלי יש...

תפוחים על הגוף.. זה ממש יפה!! זה כתוצאה מתערובת מזינה ובריאה.. ומהברשה טובה.. כמעט לכל הסוסים הפרטים יש תפוחים.. אולי חוץ מג'וניור.. ולסוסי בית ספר אין.. בגלל שהם מקבלים כמות יותר קטנה של תערובת מהפרטיים... וגם בגלל שלא מברישים אותם ממש וגם כי הם עובדים יותר והתערובת משמשת להם יותר אנרגייה מאשר הולכת לפרווה.... אני יצלם את הסוס שלי השבוע בלי אוכף ויעלה תמונות.. ותראו שיש לו תפוחים.. זה ממש יפה!!!!

Shai Felton

New member
מה../images/Emo12.gif?../images/Emo170.gif

זה לא רק על סוסים לבנים/אפורים... אף פעם לא ראיתי את זה על סוסים בצבע אחר....

למעלה