תפוז Live

ShadowFlash

New member
חחחחח

הייתי משועמם....... אז מממ הנה הדגמה של משפט פיתגורס בצורה וויזואלית חחחח :) תתעלמו ממה שרשמתי שם...... אין שם דליט בתוכנה......

ShadowFlash

New member
אה...

אתה נכנס לקישור ששמתי לוחץ על clear... ומתחיל לצייר בסוף אחרי שסיימת לצייר אתה עושה preview... ורואה את מה שעשיתה...... אם אתה רוצה לשמור את זה אתה עושה save ורושם את האימייל שלך.... אם לא אתה פשוט יוצא מזה :p

תפוז Live ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo98.gif

המועצה הלאומית לשלום הילד, אשר נוסדה בשנת 1980, היא הגוף הותיק והגדול מסוגו בישראל, העוסק במכלול הנושאים של זכויות הילד. ייחודה בפעילות כוללנית ומקיפה למענם של כל הילדים בישראל - בלי הבדל דת, גזע ומין. המועצה עוסקת בל תחום אפשרי כולל: חינוך, בריאות, מצוקה, התעללות, משטרה ועבריינות, חקיקה ומשפט, תקשורת וצרכנות ותחומים רבים נוספים. המועצה פועלת כשדולה וכארגון סינגור, אך במקביל מקיימת גם מרכז משפטי, מרכז מחקר, מרכז חינוך והדרכה ומערכת של פרוייקטים חדשניים. ד"ר יצחק קדמן מהמועצה הלאומית לשלום הילד יתארח היום ב-15:00 בפורום אלימות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם...
אל תשכחו לדרג את המצעד הרשמי של ישראל באינטרנט- "הקופסה".

Mister Matrix

New member
בחינת בגרות במתמטיקה 5 יח"ל

רציתי לדעת איך אפשר להשיג את השאלות שהיו בבחינת הבגרות 5 יח"ל האחרונה כולל התשובות. אני חושב שזה הופיע פה בפורום מתישהו ואשמח אם תפנו אותי אל זה. תודה

גג23

New member
צריך פתרונות לבגרות 2002

אם למישהו יש את הפתרונות לבגרות במתמטיקה 5 יחידות קיץ 2002 אני אשמח מאד אם הוא יתן לי אותם במהרה!!!!!

למעלה