תפוז live מארח בשטח

תפוז live מארח בשטח ../images/Emo61.gif

פורום אופנועי שטח מזמין את כל הגולשים, הרוכבים ושאינם רוכבים, להפנינג אופנועים ענק לחגיגות שנה להקמת פורום אופנועי שטח בתפוז אנשים. מה יהיה שם?
תצוגה של ארבעה יבואני אופנועי שטח בישראל (סוזוקי, הונדה, KTM, ימהה)
רכיבות נסיון חינם על שלל דגמי שטח החדישים ביותר
מופע רכיבה והדגמות של נבחרת הרוכבים של כל יבואן
מכירת אביזרים וציוד שטח
DJ שירקיד את הקהל ויעשה שמח
ואתם
מתי? יום שישי, מחר בבוקר 24.1 החל משעה 12:00 איפה זה יהיה? פארק קנדה בלטרון. הכניסה ללא תשלום ירידה במחלף לטרון לבאים מתל אביב: פנו שמאלה, סעו כ 500 מטר, והגעתם לפארק קנדה ולשילוט. לבאים מירושלים: פנו ימינה פנו שמאלה, סעו כ 500 מטר, והגעתם לפארק קנדה ולשילוט המקום מהווה גם אתר לטיולים ולנופש משפחתי, ובהחלט מומלץ לנצל את מזג האוויר החורפי היפה לטיול באיזור. מומלץ להגיע

duvdevanim

New member
שאלה

שאלתי היום אתה מוה למתמטיקה שלי (אני בכיתה י מוגבר) והיא אמרה לי שמי שמקבל מעל 75 זה 5 יחידות ( זה לא צריך להיות מעל 85?)

duvdevanim

New member
נראה לי שהציון כל כך

נמוך למה? בגלל שיש 3 כיתות, בכיתה אחת כולם נכשלו חוץ מאשר אחד, ובכיתה שניה יש עוד כמה שלא נכשלו, ובכיתה שאני לומד בה יש ציונים גבוהים יחסית ( כ 10 מעל 70) אז כנראה שהם מורידים את "הרף" אבל זה לא נראה לי הגיוני כי בסופו של דבר כולם עושים הרי אותה בגרות!!!!!!!

yatir

New member
כן, אבל לביהס יש אינטרס שיהיו

יותר אנשים שיעשו 5 יחל, והוא מקווה שיוכל לעלות את הציונים... וגם מה הטעם בכיתה של 7.6 תלמידים שילמדו 5 יחל

stac

New member
אולי זה ישמע מוזר,

אבל אני ממש אוהב לפתור משוואות (LOG .. וכו´) לנסות לחפש את הנתיב, טוב מה שרציתי לשאול, עד כמה מתמטיקה לומדים בפיזיקה? (לתואר אני מתכוון)

למעלה