תפוז Live- התחלה חדשה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאם אני לא טועה...

הוא גם שיחק במיני סדרה "בלה מאפיה" (אני חולה על הסידרה הזאת..)

נו מה "אמרתי" לפני איזה 100שירשורים

שהוא שיחק "בבלה מאפיה" מיני סידרה שגם אני אוהב! (אסי אני רואה יש לך טעם משובח בסדרות...

K © B I

New member
הוא גם התארח בבויז....הקליפ!

הוא זה ששוחה בריכה, שבריטני מלטפת לו את הפנים...איזה כיף לו!

../images/Emo41.gifזה הווווווווואאאאא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה לא הוא
זה ההוא מבוייז
לא אותו אחד...

Summer Spirit

New member
זה לא אותו אחד!!!

לשחקן ששמת עכשיו בתמונה קוראים אוסטין פק ולשחן שיש את התמונות שלו בשרשור הזה קוראים ג'יימס אם אני לא טועה. בקיצור, אם תשימי לב טוב טוב- העיניים, מבנה הפה ובכלל התווי פנים לא ממש מתאימים, אולי דומים, אבל זה לא אותו בנאדם.

TetiBETTY

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פתאום כולם מכירים אותו.......
...... ולא........הוא לא זה שנמצא בקליפ "בויז".......
......

למי שמעוניין במצלמה דיגיטלית!!!

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1071636 יש לכם עד השעה 4.. מחיר מצחיק.. התמונה מצורפת.

פיית

New member
כל התמונות שלו עם קייטי

זה מהסרט מופרעים (אחלה סרט ד.א) וממש אהבתי את המשחק שלו ושל קייטי (כמובן) בסרט

לו"ז צפוף... תפוז LIVE ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את עידן רייכל, שיענה לשאלותיכם, ויספר על המופע החדש, וגם על המופע המרכזי בפסיטבל ערד 2003.
ב-20:00 תוכלו לפגוש בפורום טניס את גיבורי ישראל בווימבלדון, יוני ארליך ואנדי רם, שיבואו לענות לשאלותיכם לשעה קלה.
ב-20:30 תוכלו לפגוש את אבינוף פרומן, נשא איידס, שיספר על ההתמודדות היומיומית עם המחלה, בפורום לחיות עם איידס. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

omerdo

New member
../images/Emo77.gifיייאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמיד רציתי לפגוש את יוני ארליך ואנדי רם...

אמנות ללא צבעים- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום אמנות את בועז פייפר, שהוציא ספר מיוחד על עיוורון צבעים. אתם מוזמנים להכניס שאלות המעסיקות אתכם בנושא עיוורון צבעים, או בנושאים הקשורים לעיסוקיו הקודמים של בועז: משחק, שירה ו"בנות פסיה". קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Lil xxx

New member
היי בטי, זוכרת אותי???

זאת מרב, שעשתה אז את האתר הגדול על אמיר פיי גוטמן, מזה היתגעגעתי אלייך, חבל"ז... יש לי אתר חדש, עליי ועל החברים שלי, ומצאתי אהבה חדשה, והמון דברים עברו עליי, למה את לא בקשר? המון זמן לא שמעתי ממך... טוב מקווה שעכשיו תהיי אז כנסי לאתר החדש שלי בקרוב ונישתמע, אוהבת..

נורא פשוט.

אתה הולך למסך האדמין, לוחץ על "דף הפורום", מסמן את המרובע הקטן לייד ההודעה שלה, יורד לסוף העמוד ולוחץ על מחיקה... נו, עכשיו אתה יודע איך למחוק את זה עכשיו?

למעלה