תפוז Live- התחלה חדשה

בת אל לא מומלץ שתכנסי.....

מוקדש לי: אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת שם תמצא שקט עם תרמיל על הגב אתה מתעכב קצת בדלת ויוצא אל הדרך פיזמון:אוי אמסטרדם פרי מאדם נאו מאדם קסם זר בנאדם בוא אליי בוא הבייתה או או אמסטרדם פרי מאדם נאו מאדם קסם זר בנאדם בוא אליי בוא הבייתה בחורות צהובות שיער מסתורין של אירופה פה מעבר לרובע כשהגעת לאמסטרדם מיד רצית לנסוע לא מצאת מרגוע פיזמון}2x אתה נוסע למצוא מקום בנקודה מדוייקת שם תמצא את השקט עד להודו הגעת כבר והשקט איננו בביתך מתחבא הוא פיזמון:2X אוי אמסטרדם פרי מאדם נאו מאדם קסם זר בנאדם בוא אליי בוא הבייתה או או אמסטרדם (קטע גיטרות- והאהוב עלי
) אמסטרדדםםם פרי מאדםםםםם אמסטרדאאאאאאםםםםםם פרי מאדםםםםם אמסטרדדאאאאם פרי מאדם אוי אמסטרדם

TetiBETTY

New member
טוב יקרן...חשבת הרגת אותי לגמרי....

אתה רוצה לומר לי שאוסטין מ"ימי חיינו" הוא ג'יימס מרסדן
חחחחחחחחחחחח................
...... בתור צופה מושבעת(אקסית) של הסידרה במשך שנתיים(בין המשעממות שהיו לי בחיים...),אני יכולה לומר לך בוודאות......... ג'יימס מרסדן הוא לא אוסטין מ"ימי חיינו"
(מרב שהרבה זמן לא שמעתי עליו,כבר שכחתי את השם האמיתי שלו...
) יש
יופי

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאוקיי, בואו נעשה סדר באי הבנות

מה שיקרן אמר זה שההוא בקליפ של בויז הוא לא גיימס מרסדן, אלא אוסטין פק שמשחק את אוסטין בימי חיינו. הקטע הוא, שהוא טעה. גיימס מרסדן זה זה בתמונות והוא שיחק בבית נוח ובבלה מאפיה. אוסטין פק משחק את אוסטין בימי חיינו. ההוא מהקליפ של בויז הוא מישהו אחר, שלא קשור אליהם. עכשיו כולם הבינו?

TetiBETTY

New member
נכנסתי....../images/Emo3.gif

ויקרן..בלי שטויות מיותרות......

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

omerdo

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

סתם רציתי כותרת שתתפוס קצת צומי...
תגידו אנשים אתם מכירים את התכנית MTV PUNK'D? אם כן אז טוב, אם לא אז זאת תכנית של מתיחות של סלבריטיז עם אשטון קוצ'ר(לא להתלהב בת אל...). בקיצר הורדתי פרק שלה עם בריט שהוא מזה חדש כי היא שם כבר עם שיער קצר שצבוע בחזרה לבלונד, ושם אשטון והיא כאילו מותחים מישהו אבל היא עובדת עליו ובסוף מותחים אותו(בת אל, תשתלטי על עצמך!). רציתי לשאול אם ראיתם אולי את הפרק הזה בMTV כבר או שעדיין הוא לא היה...

TetiBETTY

New member
כן מותק שלי......

היה,ראיתי,התעלפתי
,ואפילו הורדתי למחשב. קורע.מי שלא ראה....להוריד
ואני כן מתלהבת,יש בעיות

למעלה