תעתיק שם vosniadou ווסניאדו? correct?
B bookish mor New member 26/2/06 #2 ../images/Emo26.gif עוד שאלה Children develop the ability to make classification based on similarity המילה שאני תקועה איתה היא similarity. אני לא רוצה לכתוב "דמיון" כדי שלא יהיה בלבול עם imagination כי כל המונחים האלה כרוכים יחד במאמר הזה. יש רעיונות?
../images/Emo26.gif עוד שאלה Children develop the ability to make classification based on similarity המילה שאני תקועה איתה היא similarity. אני לא רוצה לכתוב "דמיון" כדי שלא יהיה בלבול עם imagination כי כל המונחים האלה כרוכים יחד במאמר הזה. יש רעיונות?
L lazy fish New member 26/2/06 #4 הצעה אולי "על סמך דמיון בין פריטים"? (דיסקליימר: הנ"ל אינה מתרגמת מקצועית )
B bookish mor New member 26/2/06 #6 ../images/Emo26.gif עוד אחת, if i may formal operations בפסיכולוגיה ובכלל.
L lazy fish New member 26/2/06 #9 עד כמה שזכור לי מהתואר קראנו לזה פשוט "אופרציות פורמליות" - מחריד, אני יודעת, אבל המתרגלות תמיד הסבירו שבפסיכולוגיה נוטים שלא לתת מונחים עבריים (או שהן פשוט היו חסרות דמיון ). אולי בפורום של hebpsy.net יוכלו לעזור.
עד כמה שזכור לי מהתואר קראנו לזה פשוט "אופרציות פורמליות" - מחריד, אני יודעת, אבל המתרגלות תמיד הסבירו שבפסיכולוגיה נוטים שלא לתת מונחים עבריים (או שהן פשוט היו חסרות דמיון ). אולי בפורום של hebpsy.net יוכלו לעזור.
F felicitas New member 26/2/06 #11 ../images/Emo45.gif "אופרציות פורמליות" אבא שלי (מרצה לפסיכולוגיה קלינית) מאשר שאין חלופה מקובלת.
F Fanja New member 26/2/06 #15 אז אולי תוכלי לשאול אותו בשמי: ההאם כבר יש מונח עברי מקובל ל - affirmations במובן הניו אייג'י של המילה (או בכלל) המון תודה!
אז אולי תוכלי לשאול אותו בשמי: ההאם כבר יש מונח עברי מקובל ל - affirmations במובן הניו אייג'י של המילה (או בכלל) המון תודה!
F felicitas New member 26/2/06 #18 פניה, "עורק ראשי" עוסקת הרבה בתרגום ועריכה של חומר מסוג זה. ביקשתי ממנה לכתוב לך; היא תתפנה מאוחר יותר. אולי כדאי להעלות את השאלות שנותרו פתוחות בצורה מסודרת בפתיל חדש?
פניה, "עורק ראשי" עוסקת הרבה בתרגום ועריכה של חומר מסוג זה. ביקשתי ממנה לכתוב לך; היא תתפנה מאוחר יותר. אולי כדאי להעלות את השאלות שנותרו פתוחות בצורה מסודרת בפתיל חדש?
F Fanja New member 26/2/06 #19 המון תודה ! אעזה זאת מייד לאחר שאאסוף את האפרוחים מביה"ס. בעצם, הם כבר לא אפרוחים ... יותר כמו פרגיות ותרנגול צעיר
המון תודה ! אעזה זאת מייד לאחר שאאסוף את האפרוחים מביה"ס. בעצם, הם כבר לא אפרוחים ... יותר כמו פרגיות ותרנגול צעיר
F Fanja New member 26/2/06 #13 ../images/Emo45.gif אופרציות פורמאליות זה לא שהן חסרות דמיון זה פשוט נשמע בלועזית יותר מקצועי כאילו יעני . זה מרגיז אותי מאז ומתמיד.
../images/Emo45.gif אופרציות פורמאליות זה לא שהן חסרות דמיון זה פשוט נשמע בלועזית יותר מקצועי כאילו יעני . זה מרגיז אותי מאז ומתמיד.