תעשית השקר

דידי 9

New member
תלוי עד כמה, וזה גם קטע של

טעם אישי........
מישהו שיהיה אתלטי מידי, לא ייראה לי. גם מהסיבה שאני לא אוהבת את זה ככה,
בעיני זה לא טבעי למרות שאתה מתרגם את זה לכושר ובריאות.
לראות אדם מנופח שאם הוא לא יילך למכון כושר-האוויר יצא ממנו כמו בלון, זה גם סוג של עבודה בעיניים:)
הכל-במידה. הכל גם עניין שוב, של טעם אישי. אל תשכח שהוא קיים.
מחטבים זה דבר באמת זוועתי בעיני. פעם תהיתי אם מישהי ששמה מחטב, לא מרגישה שהיא בעצם משקרת לעצמה!
הרי אם היא תכנס עם מישהו למיטה- היא תוריד את זה! בקיצור זה באמת נורא בעיני.
בלונדינית אמיתית או לא? לאיודעת......שוב-תלוי במידה של הצבע..

Berethor

New member
יש נשים שזה הסיבה העיקרית שהן פוחדות שגבר ישאר לישון איתן

הייתה לי ידידה אחת כזאת. טכנית האישה יכולה להישאר עם זה גם בזמן מין, מין עם לבוש חלקי לדוגמא, אבל סביר להניח שהאישה לא תלך לישון עם כל הדברים המלאכותיים האלו עליה, ואפילו אם היא תישן איתם, הם "יהרסו" במהלך הלילה, יחד עם הנוחות והבריאות שלה. לכן כפי שכבר ציינתי באחת ההודעות שלי כאן, גבר לא יודע מה המראה האמיתי של האישה, מבלי שהוא רואה אותה בלי כל "העזרים" המזויפים האלו, או לפחות אם האישה מספרת לו עליהם. הדיון פה הוא לא על הטעם האישי שלך, ככה שזה לא באמת חשוב איזה צבע שיער את מעדיפה או עד איזה רמה את מצפה מהגבר "לפתח שרירים". כפי שכבר אמרתי, שרירים זה על עיקרון דומה למשקל, וזה גם דבר שאמור להיות מובן לכל אדם בר דעת, אני לא מבין איך אישה יכולה לחשוב שגבר שרירי מבלי להתאמן, כמובן גברים יותר שריריים מאישה גם באופן טבעי, בעזרת הטסטוסטרון, אבל בשביל להגיע לרמת שרירים גבוהה צריך לעסוק לא מעט בכושר גופני. כן גוף שרירי זה לא מראה הסטנדרטי, אבל זה גם לא מראה מזויף, כפי שציינתי כבר, מדובר בשרירים אמיתיים ולא משרירים מסיליקון. גם אישה רזה אם תאוכל הרבה ולא תעשה כושר גופני, אז סביר להניח שהיא תשמין. זה עדיין לא אומר שהיא לא רזה באמת לפחות בזמן הנתון, הרי היא לא משתמשת באחיזת עיניים כדי להראות יותר רזה, דוגמא לאחיזת עיניים כאלה זה המחטבים. כמובן שאין לי בעיה עם מראה טוב טבעית, או עם מראה טוב שמושג בצורה טבעית, הבעיה העיקרית שלי עם מראה מלאכותי ומזויף, במיוחד אם מנסים להציג אותו כמראה טבעי ואמיתי. אישה שמשתמשת במחטבים קודם כל משקרת על הגבר, ורק אחר כך אולי גם על עצמה, אם היא שוכחת שזה לא המראה האמיתי שלה.

דידי 9

New member
תפסיק, זו בכיינות ממדרגה ראשונה

ומתאימה יותר לילד, סליחה בלי לפגוע.
א- אם גבר עושה אישה כשהיא עם מחטב- חחח לא יודעת לי זה נראה ששניהם מגעילים ומתוסבכים פחד.
ב- מה זה משקרת לגבר? גבר הוא יצור מטומטם עד כדי כך?!
אוקיי, אז ביזבזת לא יודעת כמה זמן עליה נגיד. הגעת לשלב שוואלה חיכית לו בכיליון עיניים :)
ראית מחטב? אתה מרגיש שהיא "עבדה עליך"? לך!
כנ"ל עם איפור-אם זה כ"כ מפריע לך-לך! מה הקטע של עבודה בעייים על הגבר.....בחייאת!
להכל-יש מידה. והכל-זה אישי בסופו של דבר.
עובדה שגם אתה וגם אני מעדיפים כמה שיותר טבעי, אוקיי? אבל המידה בכל דבר, היא הקטע האישי והמכריע.
תכלס, אף אחד מאיתנו לא חף במשהו מכל ה"לא טבעי" הזה שאנחנו מדברים עליו.
כשאני רואה גבר שרירי מידי *לטעמי* אני רואה בו משהו לא טבעי. מרגישה יותר נכון.
וזה-דוחה אותי. אתה לא יכול להתווכח עם זה. גם לא על הקווים הדקים והשרירותיים שאתה מנסה לדבר איתי עליהם
בקטע של עקרונית מה טבעי ומה לא.
הכל קשור.

ALIsuperstar

New member
המראה האתלטי מגיע לא מספורט

כשאתה עובד בספורט בשביל המראה האתלטי, אז אתה מזייף, כי בחיי היום יום אתה סך הכל ברמן או עובד בשליחויות על קטנוע... המראה האתלטי הגיע תמיד מעבודת כפיים קשה, מפה מגיע המראה הטבעי.

Berethor

New member
ומאיפה הגיע הספורט במקור? אם לא מאימונים למטרות לחימה וציד?

באימוני הספורט המקוריים ובתחריות הספורט המקוריות השתתפו ציידים ולוחמים. כן אפשר לפתח שרירים גם בעזרת עבודות פיזיות מסוימות, זאת כמובן הדרך הכי טבעית לזה, בדיוק על אותו עיקרון שאפשר לרזות בצורה טבעית, בלי דיאטות, אלא על ידי פחות אכילה של דברים משמינים, ופעילות גופנית. המראה האתלטי הוא על עיקרון דומה של שמירה על המשקל. הדבר העיקרי "שלא אמיתי" בשרירים זה המטרה שלהם, המטרה המקורית והטבעית ביותר לשרירים זה לא כדי להראות טוב יותר, אלא כדי שיהיה לאדם יותר כוח פיזי, ללחימה ולעבודות פיזיות קשות, לכן אפשר לומר שמי שלא משתמש בשרירים שלו למטרות שדורשות כוח פיזי, השרירים הם בעצם פחות נחוצים, אבל הם עדיין אמיתיים, זה לא שרירים מסיליקון, שירירים אמיתיים באמת מגבירים את הכוח הפיזי של האדם. רוב הדברים שנשים עושות כדי "לשפר" את המראה שלהן הם מזויפים, הם יוצרים מראה לא אמיתי ולא טבעי בעזרת חומרים סינטטים כגון צביעת שיער או איפור, או בגדים שאיתן הם מעניקות לעצמן מראה מזויף כגון מחטבים או פושאפ. זה בדיוק הסיבה שלא ראיתה אותנו מתלוננים על בגדים חושפניים או על נשים שהרזו, כי אלו הן דרכים להראות טוב יותר בצורה אמיתית ולא בצורה שקרית.

ALIsuperstar

New member
אין הצדקה ב"זיוף" נשי, כשאתה מציין את ה"זיוף" הגברי

שרירים מסיליקון והשתלות אין נמצאים על הפרק, כאשר מישהו שהולך לחדר כושר, עובד על עצמו, כשבעצם הוא עובד בעבודה שאינה קשורה לזה, מדובר במיצג שקרי, שכמו שאתה טוען שהאישה עושה, הרי היא השטן בשרשור הזה, אותו אחד כזה שעובד על השרירם שלו, ג משקר, כשמדובר במשהו שאינו טבעי, אלא רק להציג את עצמך ככזה... כי בחורה ששמה סיליקון בחזה שלה, יכולה מצד אחד פשוט להשמין בצורה מסויימת ולהגיע לאותה תוצאה, בדיוק כמו אותו גבר שהולך לחדר כושר, יכול להשיג את אותה תוצאה, בבחירת מקצוע אחר.
התביעה סיימה את דבריה בנושא.

אין דבר כזה להיראות בצורה שקרית או אמיתית, בסופו של דבר, אתה נמשך לשקר הזה ואחר כך מתלונן שעבדו עלייך...
לדחוף גרביים למכנסיים? יש יותר שקרי מזה? לשים את התמונה היחידה שיצאה לך טוב באתר היכרויות?
אנשים משקרים כל יום, אז היא שמה סיליקון או איפור. בשבילה זה נראה טוב, בשבילך לא? אז בסדר, זה כלל לא חשוב בעיניה, כי אתה לא קהל היעד שלה, אלא סוג אחר.
הבעיה בתעשיית השקר הזו, היא שזו לא בעיה, זה עוד נושא לקיטור גברי. כי אישה יכולה לפתוח שרשור דומה לזה, על כמה גברים מזיינים במוח על מה שהם עושים בחיים רק כדי להשיג אהדה, אמפטייה, וניצוץ פרפרים מהצד השני של השולחן המאזין... זו האמת.

Berethor

New member
אינך רואה תהבדל בין אישה רזה באמת לאישה שרזה בעזרת פוטושופ?

אתם מנסים בכוח להשוואת בין גבר שעוסק בספורט ובעזרת כך יש לו גוף יותר אתלטי לבין אישה שצובעת חלקים בגוף שלה, כאילו זה פורים, נו באמת. אני עדיין לא יודע אם אתה לא מסוגל להבין באמת או שאתה עושה את עצמך, בכל מקרה זה מצער שזה ככה אצלך. גבר שעובד על השרירים שלו לא משקר, קודם כל בדרך כלל הוא מודה בעובדה שהוא מתאמן, וברוב המקרים אפילו גאה בזה, זאת בניגוד לנשים שבהרבה מקרים פוחדות שהגבר יגלה מה המראה האמיתי שלהן, בלי כל "העזרים", בנוסף כפי שכבר ציינתי השרירים של הגבר הם אמיתיים, זה שהוא השיג אותם בזמן החופשי שלו ולא כחלק מהעבודה שלו זה משהו אחר. הונאה זאת הונאה, אדם שנמשך לשקר לא אשם בכך ששקרו עליו, הצד שהוליך אותו שולל הוא האשם העיקרי, כאשר אישה מזייפת משהו שקיים אצל נשים אחרות באופן טבעי אבל לא אצלה אישית, זה שקר שקשה יותר עבור הגבר לחשוף, מהבחינה הזאת צביעת שיער למשל זה יותר שקרי מאשר איפור, כי אף אישה לא מאופרת באופן טבעי, אבל כן יש נשים שיש להן צבע שיער בלונדיני למשל באופן טבעי, אותו עיקרון לגבי נשים עם חזה גדול אמיתי מול נשים שמשתמשות בפושאפ. כל עוד זה תמונה המקורית וללא "עיצובים" מזוייפים, אז גם לשים תמונה יחידה שיצאה טוב זה דבר אמיתי, שהרי זה לא תמונה מזוייפת. לדחוף גרביים במכנסים זה שווה ערך לפושאפ ולמחטבים, פה נתתה דוגמא לשקר גדול באמת, וכן גבר שעושה דבר כזה הוא נוכל מבחינתי, אני כמובן לא עושה דברים מהסוג הזה. "אנשים משקרים כל יום", זה תירוץ של שקרנים שאני לא קונה, אני בעצמי אדם כנה, כך שציפיה שלי לכנות היא לא סטנדרט כפול. כן אישה יכולה לפתוח שרשור דומה ולתלונן על גברים שמשקרים בנושא של אישיות, ובמקרה כזה אני אפילו יתמוך באותן נשים ולא בגברים שמשקרים להן, אבל אין סיבה שאני יתמוך בנשים שמשקרות במראה שלהן, זה גרוע כמעט באותו מידה כמו לשקר לגבי האופי, פותח השרשור אפילו ציין את זה בהודעה הראשונה שלו, כאשר הוא הצביע על הסטנדרט הכפול של נשים לא אמיתיות שכביכול מחפשות מישהו אמיתי. אתה סתם מנסה להסיט לדיון למקום אחר.

ALIsuperstar

New member
אתה חוזר על אותה מנטרה

שוב ושוב ושוב. מידי פעם מוסיף את המילה פוטושופ, כי היא עדיין לא הוספה... ופה הטעות שלך... כי כשמצלמים בחורה למגזין ועושים עליה פוטושופ, זה לא אשמתה, היא לא שיקרה, תעשיית הצילום והרצון למכור את המוצר שיקרה לך...
עוד משהו שאתה רוצה להוסיף?

כשהן מחפשות מישהו אמיתי, ובדרך הן "משקרות", הן מתכוונות לכך, שהבחור מזיין להן במוח, לא כי הוא שרירי, או כי הבולבול שלו קטן ב10 סנטים ממה שהוא תיאר, אלא הבעיה גדולה יותר. מבחור שגילה שלאישה שהוא התחיל עם המחשוף היפה בבר זה בעצם סיליקון. לבי לבי. ממש בא לי לבכות.

Berethor

New member
חדר כושר זה מספיק ברור גם ככה, וזה לא נועד להיות משהו מזויף

אלא אם כן זה היו שרירים מסיליקון או לבוש שיוצר מראה אשלייתי כאילו יש לגבר גוף אתלטי. גוף שרירי אפשר להשוואת לשמירה על המשקל ולא לדברים מלאכותיים וסינטטים כגון מחטבים או צביעת כל מיני חלקים בגוף. כל עוד זה שריריים שהגבר השיג בעזרת ספורט, אז זה לא שרירים מסיליקון, ששווים ערך לחזה מסיליקון אצל האישה, להבדיל מחזה טבעי. בעזרת ספורט אישה גם יכולה להשפיע על החזה שלה באופן טבעי, אבל זה בדרך כלל בכוון של להקטין ולא להגדיל, משום שחזה ברובו מורכב "משומן", לכן גם הרזיה וגם גוף אתלטי אצל האישה לרוב באים על חשבון גודל החזה, וזה כמובן בנפרד מעניין הגנטי שגם כן משפיע על לאיזו אישה יש חזה יותר גדול או חזה יותר קטן. אל תנסו להכניס גוף אתלטי אמיתי לרשימת הדברים השיקריים והמלאכותיים.

"עיצוב חזה: זה כבר השלב הבא של הניתוחים שהם לא רק להשמנה אלא גם לשיפור המראה. מתעצל לקרוע את עצמך בחזה בחדר כושר? אין בעיה. אפשר דרך חתך קטן להכניס שתלים לחזה שיעניקו לך מראה מפותח. בארץ זה קצת פחות פופולרי, אבל אם תטוסו לסין – שם זה ממש במודה."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2981964,00.html

Berethor

New member
לא כולנו רוצים "בכבוד" הזה, יש גברים מעדיפים מראה טבעי ברובו

אבל אם הסיפור שלך הוא אמיתי, אז לפחות סיפרת לו את האמת מאחורי המראה שלך, מה שהפך את זה לפחות שקרי. השקר הוא לא רק במראה המלאכותי עצמו, אלא גם בהסתרה של זה שהמראה הוא לא אמיתי מפני הגבר. אם מדובר בגבר שלא מפריע להם מראה מלאכותי, אז אין בעיה, אבל יש גם גברים שזה כן מפריע להם ובצדק.

למעלה