תעשית השקר

Berethor

New member
קבלי ח"ח על זה, מבחינתי אין גם בעיה עם שיער גוף אצל אישה

במילים אחרות אני מאמין שמותר לנשים לא להסיר שיער גוף, בדיוק כמו שלנו הגברים זה מותר, לא התווכח על זה שזה יפה יותר אבל זה בהחלט טבעי יותר ואני גם סבור שזה נוח יותר עבור האישה מאשר להתעסק בהסרת שיער. בכל אופן איפור, נעלי עקב, פושאפ, מחטבים וצביעת שיער הם דברים יותר מלאכותיים ומזיקים מאשר הסרת שיער, לפרוטוקול כמעט כל חזיה היא מזיקה, לא רק פושאפ, ולכן הזמרת ריהאנה לא לובשת חזיה כל עוד היא לובשת משהו נוסף למעלה, וזאת דוגמא נוספת למראה יותר טבעי שגם יותר טוב, גם יותר סקסי וגם יותר בריא.

"בראיון למגזין חשפה ריהאנה את עקרונות הברזל שלה, בעיקר בכל מה שקשור לאופנה: "אם אני לובשת חולצה, אני לא לובשת חזייה. אם אני לובשת חזייה, אני לובשת רק חזייה". הבנתם את זה?"

http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/world/Article-44afd63781a4441006.htm?Partner=interlink

יש המון שלא מתאפרות, ולא משתמשות בכל הדברים האלה

לרוב, הן נקראות מוזנחות.
מי מפריע לך לצאת עם אחת מהן?

wish2

New member
מה אנחנו בלי ההצגה הזו

ישבתי עם מישהו קודם.
הוא אומר לי השיער שלך יפה.
אני אומרת לו שזה פן.
הוא אומר שהצבע יפה אני משיבה שהייתי במספרה.
הוא שתק ואמר:מה זה חשוב .העיקר שזה יפה.
ההצגה הזו היא לכבודכם.
כולה.

ALIsuperstar

New member
יפה כתבת

אבל מה שחשוב, זה לא העיקר שזה יפה, אלא העיקר שאת... בעיניי.
יצא משהו מההצגה הזו?

תארי לעצמך, סיטואצייה נגדית, שבו את אומרת למישהו איזה עור יפה, מכון שיזוף. איזה עיניים יפות, עדשות מגע. איזה חטוב, חדר כושר.
וזה לא נגמר...

wish2

New member
תקשיב מאמוש

הכי נגע לי בנשמה זה שמישהו אמר לי שהוא אוהב אותי כמו שאני.ככה נקי בלי פן ובלי איפור.
שהוא אוהב אותי בגללי.
אבל הרבה פעמים את נכנסת למקום ויש תחרות מטורפת.
אני חושבת שגברים פחות יכולים להבין את זה.
אבל בתור אישה את כל הזמן מרגישה בתחרות.
את מרגישה כמו מוצר על מדף בסופר.
את נכנסת ובוחנים אותך ואת יודעת שאם את רוצה קצת יותר לבלוט את חייבת להיות זוהרת יותר.
עלי נשמה שלי תאכלס אם אני יושבת באיזה מקום את מי מעניינת האישיות שלי?
את מי מעניין איזה שיר אני שומעת כשרע לי.
את מי מעניין איזה ספר שאני קוראת כשנעים לי?
את מי מעניינות השאיפות שלי?
זה יעניין רק אחר כך בשלב השני.
&nbsp

ALIsuperstar

New member
אני חושב שזה הדבר הראון שצריך לעניין

כי זה מה שמעניין אותי.
כי אחר כך היופי החיצוני זהר יותר, כי ההתעסקות בו תהיה מינורית, והאישיות היא זו שתהיה במקום הראשון תמיד.
כי אם תחשבי הפוך, קודם בא היופי ואחר כך להכיר את הבנאדם, זה הרבה פחות טוב, מלהכיר את האישיות ואז להתעסק ביופי, שבמילא מינורי, ברגע שאתה מתאהב באישיות שלה. זה הרבה יותר חזק, מעוד מוצר שאספתי מהמדף של הבשמים..

wish2

New member
אז כמו הפוסט שכתבתי אתמול בציפורים עלי

וסיימתי שאנשים יפים באמת קשה להכיר בחוץ כי הכל מזוייף.
אבל באמצעות הכתיבה...
פה אתה תכיר אנשים נהדרים.
פה אם יוצא לך קשר אז הוא מהלב.
&nbsp
&nbsp

ALIsuperstar

New member
רק שבעיניי

אנשים נהדרים אפשר להכיר בכל מקום. דרוש רק צ'אנס וסבלנות.
נכון שכשאתה קורא בנאדם, יש ניצוץ במוח, ויש רצון אחר, קסם שלא ניתן להסביר, וזה לפעמים או לרוב הרבה יותר טוב, מלהיתקל ברחוב? אני לא בטוח.

wish2

New member
מבט צולב מבט

חשמל מצמרר
הרגשת לחות באיזור הרגיש.
רצון ליפול לאיזו מערבולת יצרים ואז גם לגלות חיבור בראש.
זו הפנטזיה הגדולה.
&nbsp
כמה כבר זה קורה?
&nbsp
&nbsp

ALIsuperstar

New member
הפנטזייה הזו נמצאת

רק בזכות הלוקיישן, תיארת לי מסיבה, שבה את לא שומעת כלום וגם הוא לא, אלא רק אתם, מסתכלים אחד על השני, מחכים מי הראשון או הראשונה שיגידו ויציעו את ההצעה המגונה הראשונה, לברוח הביתה, ולסיים את המערבולת שם.
זה גם יכול להתרחש בבית קפה, כששומעים את היניקה של הסטימר, והקיטור מוציא את האוויר החם בדיוק עלייך, ואז בא לך לברוח הביתה עם הזר או הזרה הראשונה שביקשה ממך סוכר.

wish2

New member
תיארת את זה כל כך מושלם ומרגש

שלא בא לי לענות ולקלקל

דידי 9

New member
גם אני התרגשתי.

"היניקה של הסטימר.............................................................................הקיטור!"
אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Berethor

New member
המראה זה "דבר מינורי"? נשמע כמו התחסדות גדולה, לא קונה את זה

במציאות אין דרך להכיר קודם את האישיות ורק אחר כך תמראה, חוץ מאשר "דייט בחשיכה", וברשת יש דרך אם מדברים בלי לראות תתמונה האחד של השניה, אבל עדיין בסופו של דבר רואים גם תמראה לרוב ואם האישה לא נראת מספיק טוב אז לא משנה כמה האישיות שלה תהיה "נחמדה", זה לא יפצה על מראה רע במיוחד. ככה שמראה זה ממש לא דבר מינורי, אלא בעל אותה חשיבות כמו האופי, בעבור לא מעט אנשים אף יותר מהאופי. אם מראה לא היה חשוב לגברים, נשים לא היו "משקיעות" בו כל כך.

דידי 9

New member
זה לא נכון....

כמעט שום גבר שיצאתי איתו-לא היה חתיך על או יפה בצורה שמקובלת:) *למעט 2*
לא מדברים על מראה "רע במיוחד". מדברים על זה שלפעמים המשיכה מתחילה מהאדם עצמו,
מהכריזמה מההומור....ואז אתה בכלל רואה ת'בנד'ם שמולך.
בקיצ-אתה טועה. ואל תלך לקצה של כיעור מיוחד.

Berethor

New member
קודם כל את אישה, וזה ידוע שלגברים מראה יותר חשוב מאשר לנשים

לכן אני לא מאמין לגבר שטוען שמראה זה משהו מינורי בשבילו אפילו יותר מאשר אני לא מאמין לאישה שטוענת אותו הדבר, אלא אם כן זה "מינורי" בשבילו רק כאשר מדובר בו, ולא כאשר מדובר בנשים שהוא מעוניין בהן, זה תכסיס ידוע. בכוונה הולכים לקצה, כדי להבהיר את הנקודה, אני מודע לכך שלא תמיד זה בקצה, וכן יש מקרים שמתפשרים על מראה לטובת אופי יותר טוב, אבל זה בעיקר במקרים שהפער באופי בין הנשים הוא הרבה יותר גדול מהפער במראה שלהן. קחי לדוגמא את יו הפנר, גם עבורו המראה הוא "מינורי", כל עוד מדובר רק בצד שלו, ובכסף שלו.

ALIsuperstar

New member
אתה מדבר בשם עצמך ואני מדבר בשם עצמי, מניסיון.

מה שנשמע לך כמתחסד, בשבילי לא.
אתה לא חייב דייט בחשיכה כדי להכיר אופי של מישהי. יש לך את הכלים ממש כאן להצליח בזה.

דידי 9

New member
אם זה הראש-

אני בהחלט חוזרת בי מההסכמה איתך, הבנתי לא נכון!
עור יפה מכון שיזוף, חדר כושר-לא עובר. נפסל על הסף.....
כי סימן שהוא מתעסק בזה טו מאצ'. *מבחינתי לפחות*

הכל שטויות. את יכולה לפגוש אדם חפה מכל ה"הצגה" שאתה מדבר עליה, בלי איפור
בלי כלום מכל זה-ולהדלק עליו בלי קשר לפוזה הצבעונית שאתה חושב שהיא נכונה.

אז-קבל ביטול.

Berethor

New member
גם מתעסק בזה יותר מדי, וגם אין שום דבר יפה "בלהשתזף" לדעתי

זה דוגמא למשהו שגם לא בריא וגם לא יפה, עדיף לשמור על העור לבן וצחור, למי שיש כזה באופן טבעי.

דידי 9

New member
לגמרי.

גבר כן צריך לעשות כושר, אבל במידה.
אחד שמנופח יתר על המידה-דוחה בעיני. כנ"ל לגבי שיזוף לא טבעי.

Berethor

New member
בכל אופן המראה האתלטי הוא לא מזויף, זה עניין של כושר גופני

הדבר היחיד שמשותף למראה אתלטי ולמראה מלאכותי הוא ששניהם דורשים השקעה, אבל פה מסתיימות ההשוואות בין השניים, כי לשם השוואה מחטבים מזייפים צורת גוף יותר אתלטית, מי שיש לה גוף אתלטי אמיתי, לא צריכה מחטבים, באותה מידה בלונדינית אמיתית לא צריכה לצבוע שיער.

למעלה