תעשיית הסקס ביפן

semuelf

New member
אופס

בקריאה חוזרת, "ליווי" כן נכנס להגדרה. עדיין, זה לא משנה דעתי.

eyal149

New member
לגבי גיישה

אולי להבהיר נקודה חשובה מאוד ויסודית .גיישה היא אינה זונה והמערבים כלל לא מבינים את הענין .לדעתי עדיף שתוריד את זה מן הלקסיכון האישי. אולי כדאי שתראה פעם כדי שתבין .אגב אין סיכוי קלוש שהבחורה שמחפשת לעבוד תהיה גיישה .בשביל זה צריך ללמוד מיומנויות רבות

0Pandemonium0

New member
חבל לדעתי, אבל זה פורום דמוקרטי../images/Emo13.gif

לדעתי כל הודעה שהיא שיש בה אפילו רמז לביצוע פשע לא ראויה להימצא בפורום, אבל שאר הכותבים חושבים אחרת. מוסכם.

semuelf

New member
BBC

ה-BBC הוציא סדרת "life in japan" שאחד מהפרקים היה "sex in japan". אני בטוח שתוכלי למצוא את זה על האינטרנט. אולי זה כבר לא מעודכן, אבל זה בטח יוכל לתת לך כיוון לאזורים שמעניינים אותך.

Kawaii Baka

New member
אם כבר אנחנו בנושא...

מה באמת העמדה הרשמית של ממשלת יפן בקשר למכוני הליווי, שמעסיקים גם בחורות לא יפניות וכו', הללו? לפי שתי סדרטי הדוקו שיצא לי לראות, לפעמים לא מדובר בסקס כלל וכלל, אלא ב"ידיד צמוד" של ממש שעוזר ללקוח להעביר את הזמן בנעימות בחברת נשים יפות. האם גם כאשר לא מדובר בסקס זה נחשב לזנות (ומכאן לא חוקי)? או שקיימת הפרדה מסוג כלשהו בין שירות מארחות לבין שירות "מארחות"?

GnomeBubble

New member
אני מניח שליווי "בלי סקס"

הוא חוקי לחלוטין. אין בזה שום דבר שיכול להיות לא חוקי, ואני לא רואה איך תהיה למשטרה עילה לסגור מכון כזה. ובכל מקרה, אם זה היה כך ממשלת יפן היתה צריכה גם להוציא את הגיישות, לא?

Kawaii Baka

New member
העניין הוא שמוסד הגיישה הוא משהו

בעל שם לאומי, לכן בטח יש כמה רמות של פיקוח ו"בקרת איכות" כאשר מדובר בגיישה. אבל ללא פיקוח די צמוד, איך אפשר לדעת אם שירות ליווי זה או אחר הוא תמים או לא?

hazu1

New member
מועדוני מארחות\מארחים

זה אכן חוקי ביפן. זנות היא לא חוקית למיטב ידיעתי, אבל לא נראה לי שאוכפים את זה. מה שלא חוקי, זה לעבוד בלי ויזת עבודה, וזה לא משנה באיזו עבודה.

ymayam

New member
תעשיית הסקס ביפן

עדיין מחכה לאינפורמציה בנושא

RoiSan

New member
אולי זה יעזור לך...

ואם לא, אז שאלוהים יעזור לך (אם יש אלוהים?!?!) בכל מקרה, לעבוד בלווי או אירוח זה דיי פשוט. תגיעי לעיר גדולה (כמו: טוקיו, אוסקה) תעשי סיבוב בלילה באזורי הבילוי. 90% שתמצאי עבודה או איזה מאמה נחמדה שתאסוף אותך... לווי ביפן מתחיל בישיבה מהנה עם לקוחות במועדון, וממשיך לסקס "בלאב הוטל" עם המארחת מסכימה (לאחר שעות העבודה בתוספת תשלום כמובן) זנות זה יותר פשוט, רק לעמוד באמצע הרחוב באזורי בילוי בלילה ולדבר עם לקוחות (צריך לדעת יפנית) ולקוות שאיזה בולבינית או ברזילאית לא יחסלו אותך על גניבת לקוחות. סרטי פורנו: לא ידוע לי על סרטים שמשתפים "זרים" עם יפנים. אבל אולי תעשי איזה חידוש, מי יודע?!? בקשר לדירה: את צריכה ספונסר יפני או חבר שירשום את הדירה על שמו. זרים לא יכולים להשכיר דירות ביפן. להשכיר דירה לבד זה בלתי אפשרי! דירת חדר קטנה בטוקיו עולה בערך: 500$-600$ (בלי חשמל מים וגז)

Noam Raby

New member
למה? כל מה שעבר כאן זה מידע.

תעשי מה שבא לך אבל תדעי לשאת בתוצאות. לא נתפסת לא שילמת. זהירות מהיקוזה גם הם נראה לי בעסק, והם לא נשמעים נחמדים.

hazu1

New member
לגבי השכרת דירה

זה לא מדוייק, לפחות לגבי טוקיו. יש סוכנויות תיווך שמשכירות דירות לזרים וגם יש את ה- GAIJIN HOUSES למיניהם. במידה ואתה עובד, גם שכר הדירה הוא לא בלתי אפשרי.

למעלה