תעשיית הסקס ביפן

ymayam

New member
תעשיית הסקס ביפן

אפשר לקבל מידע על תעשיית הסקס ביפן ליווי,מארחות,סרטי פורנו (לשחק) בעוד שבוע אני טסה ליפן ואני רוצה לעשות כסף מהיר כל מידע יתקבל בברכה ימית

שרכי

New member
"עבודה"

כדאי לך למצוא עבודה יותר נחמדה ממה שאת חושבת שזה כסף טוב.

ymayam

New member
"עבודה"

אני עובדת בעבודה מכובדת מרוויחה 12000 שח נמאס לשבת במשרד מול הצג קצת ריגושים קצת לצאת מהמסגרת ואם אפשר גם להרוויח מזה אני הולכת להטריף את היפנים זה בטוח

furrball

New member
התמונה היתה קצת מיותרת אולי

אפילו שזאת לא זימה או משהו כזה... בקיצור... אני חושב שלא תמצאי בפורום הזה מומחים לזנות.... זה פורום בסיווג PG-13 מקסימום ויש פה משתתפים מכל הגילאים, מילדים ועד גיל פנסיה. אם את מרוויחה 12000 אז בטח את יכולה למצוא בן-אדם שיתמצא וידריך אותך בעניין הזה, אם זה פה או שם. אבל, מה אכפת לי, אני עובד בעבודה ידנית, מרוויח 3500 בחודש, בקושי סוגר את החודש, ואני משתדל לא להעסיק את הראש שלי באנשים שיושבים במשרד ב-12000שח. גם עבודה שלי היא מכובדת. יש מספיק כאלה מעליי שמשגעים אותי ביום-יום. הנה. חלקת איתנו כמה את מרוויחה, וגם אני חלקתי את זה עם הפורום. חס וחלילה, אלייך הפסקה הזאת לא היתה מכוונת. בכל אופן, נעזוב את התסכולים שלי. אף אחד לא אמר לך לא לעשות מה שאת רוצה. אבל הדיעה הכללית שמתגבשת עד עכשיו (מאלה שנגעלו ועד אלה שהתעלמו) היא שזה לא הפורום.

tals56

New member
מההה

JONBAUM תסדר לו משהו באירלנד לא חבל לבזבז כישרון כזה????(ודרך אגב זאת מחמאה כדור-פרווה)

furrball

New member
איפה שאני עכשיו מתאים לי בינתיים

דווקא אחלה חיים... הייתי שונא להתגלח לעיתים קרובות יותר מפעם בשבוע, לראות יותר אנשים מהמעט שאני כן נאלץ לראות וכו'... קצת לומד, הרבה עובד, "חיי בטלן" שלי הם אולי דווקא חלום של לא מעט אנשים XD.

tals56

New member
ומה אתה עושה פה ב00:15?

אני מבין את JONBAUM כי באירלנד זה מינוס 2 שעות... XD

0Pandemonium0

New member
לעזאזל, מה את עוד עושה פה?

"אני הולכת להטריף את היפנים זה בטוח"-איזה משפט ישראלי שחצני. אני מקווה שתירקבי בכלא היפני, ונראה מי יטריף את מי. באמת, קצת בושה, אנשים...

BilLbuLy

New member
סעי בשביל הטיול, יש מספיק אפשרויות

לריגושים ביפן גם בלי לעסוק במקצוע שעשוי לפגוע בכבודך ובנפשך בסופו של דבר. מארחת זה מקצוע שמוכר היטב ביפן אך הוא לא פשוט וקל כמו שנדמה. כמובן זכותך המלאה, אך אני כותבת מנקודת השקפה של אמא שמכירה קצת סיפורים של בנות ביפן, ומתעלמת כרגע לחלוטין מכל ההיבטים האחרים (החוק היפני ו/או הרושם הישראלי וכו) פעם באחת התוכניות התיעודיות על המארחות ביפן, אמרה דבר חכם בחורה בריטית, שעבדה שם תקופה לא קצרה: הבנות צריכות לזכור שבסופו של דבר כשחוזרים הביתה למולדת והכל נשאר מאחור המצפון שלך חוזר איתך! ואכן במצב של ריחוק פיזי ובסביבה זרה, יותר קל לאדם לאמץ התנהגויות ולעשות מעשים שלא היה מעלה על דעתו בסביבתו הקרובה, והמצפון... יש לו נטיה להציק ולנקר בדיעבד...במיוחד אם מנסים לשכוח דברים. חוצמזה שבדברים מהסוג שאת מחפשת ישנה סכנה שצריכה להילקח בחשבון: את בטוח יודעת איך את נכנסת לזה אבל לא תוכלי לדעת בוודאות איך תסיימי. כדאי שתנסי לשוחח עם בנות שחוו את יפן מזווית דומה (לאו דווקא סקס) לפחות תלמדי משהו על החיים האלה לפני הנסיעה. מעבר לזה שלחתי לך מסר פרטי, אשמח לעזור אם אוכל, העיקר שתהני !!!

0Pandemonium0

New member
את אשכרה נוסעת ליפן כדי להיות זונה?

למה לבזבז סתם כסף על כרטיס? תישארי בארץ.

0Pandemonium0

New member
אה, ואני מקווה שההודעה תימחק.

זנות, כידוע, היא פשע בפני עצמו, ואין לדבר כזה מקום כאן.

GnomeBubble

New member
למחוק או לא למחוק

כרגע, לפי חוקי הפורום, אין שום הגבלה על תוכן הודעה כזה. אסור לכתוב דברי השמצה סתם (כמו השרשור שהיה כאן לא מזמן ונאלצתי למחוק), וגם אסורות הודעות שמעודדות דבר עבירה, אבל אין שום איסור על תכנים אחרים. אני, אישית, כבר אמרתי שאני בעד חופש הביטוי - גם כשדברים לא מוצאים חן בעיני. הפורום הזה הוא לא רכוש פרטי שלי, ואני לא יכול למחוק כל הודעה שנראית לי. אבל בעצם, כמו שאמרתי, הפורום הזה הוא לא רכוש פרטי שלי, אלא שלכם, ואם אני אקבל רושם שרוב האנשים כאן מתנגדים לתוכן כזה של הודעות, ורוצים להגביל את הפורום לתכנים יותר "מתאימים לכל המשפחה" (ואני מבין את הנימוקים), אתם יכולים להרים קול, ואולי נקבע לזה סקר. כנ"ל לגבי כל סעיף בחוקים. בינתיים, בכל אופן, ההודעה הזאת נשארת בעינה. כל אחד רשאי להביע דעה זועמת כמובן.

לא למחוק

כאשר מישהו מפרסם מקומות תעסוקה לא חוקיים ביפן אני תמיד בעד מחיקה אבל הפעם מדובר בבחורה שכתבה שהיא מחפשת עבודה לא חוקית. אין עילה למחיקה. היא לא ניבלה את פיה, לא העליבה את הכותבים ולא הכניסה אותנו בסודות המקצועיים שלה וטוב שכך. גם אני חושב שהיא עושה טעות וכדאי להבהיר לה את זה בייחוד מהסיבה שהיא הולכת לעבוד באופן לא חוקי (בלי ויזה ובזנות האסורה על פי חוק ביפן). מה שבטוח הוא שכדי להרוויח כסף כזונה מיפן אין לה צורך בסיועם של חברי הפורום כאן. המקצוע המעתיקים בעולם מבוקש בכל רחבי תבל.

semuelf

New member
לא למחוק

לפי הידוע לי, (קראתי פעם...) זנות לא חוקית ביפן רק ליפניות. אבל לזרות מותר. מה גם שהבחורה רוצה רק להשתתף בסרט פורנו וכאלה, (שזה לא נכנס להגדרת זנות, אני חושב) או להיות גיישה. (כנ"ל) ולבסוף, השירשור שיעשע אותי מאוד. קצת פיקנטיות בחיים לא תהרוג אותנו. שמואל.

למעלה