רגע גם אני רוצה אחת בית [מניאק או לא מניאק?] [היה נחמד בכלא]
D dors New member 22/12/06 #81 רגע גם אני רוצה אחת ../images/Emo10.gif בית [מניאק או לא מניאק?] [היה נחמד בכלא]
מ מושו 21 New member 23/12/06 #88 או שזה בעצם היד ? ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* בכל מקרה - זה לא נראה טוב - כדאי לך ללכת לבדוק את זה
או שזה בעצם היד ? ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* בכל מקרה - זה לא נראה טוב - כדאי לך ללכת לבדוק את זה
T The source of pain New member 23/12/06 #89 יד, ../images/Emo110.gif תרמתי דם, יות נכון - ניסיתי לתרום דם... ולא יצא, אז חפרו לי בורידים, ואמ - עדיין לא יצא ;[ אז גם יש לי סימן כחול בגודל החיים וגם לא תרמתי!
יד, ../images/Emo110.gif תרמתי דם, יות נכון - ניסיתי לתרום דם... ולא יצא, אז חפרו לי בורידים, ואמ - עדיין לא יצא ;[ אז גם יש לי סימן כחול בגודל החיים וגם לא תרמתי!
מ מושו 21 New member 23/12/06 #90 לתבוע אותם ! ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* מזה כחול ככה את יכולה להוציא ככה מלא כסף ובכלל - למה להמשיך לנסות אם לא הצליח בפעם הראשונה - זה כואב אאוץ' רק מלהסתכל על התמונה כואב לי
לתבוע אותם ! ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* מזה כחול ככה את יכולה להוציא ככה מלא כסף ובכלל - למה להמשיך לנסות אם לא הצליח בפעם הראשונה - זה כואב אאוץ' רק מלהסתכל על התמונה כואב לי
H heaven is here New member 23/12/06 #91 מה שנקרא גם שטף דם :| שונאת שזה קורה שהם חופרים חופרים ולא מוצאים ועוד עושים את זה :| ייקח קצת זמן עד שיעבור אבל יעבור...
מה שנקרא גם שטף דם :| שונאת שזה קורה שהם חופרים חופרים ולא מוצאים ועוד עושים את זה :| ייקח קצת זמן עד שיעבור אבל יעבור...