ממתי השיער שלך שחור
I Innocence Lost New member 18/12/06 #39 מכוערת מאתמול! רואים את הנקודה הכתומה? יש לי שם חצ'קון בגודל אירופה, חסכתי מכם
R R e A New member 19/12/06 #59 רע והנקודות האדומות באמאשלי יצאתי הכי בולט בתמונה הזאת מכל הקבוצה. זה לא היה בכוונה
ע עופריקי New member 19/12/06 #64 לזה שלידך יש נעליים כמו שלי>< SOAB! היייייייייי תשים את התמונה שלך עם הפרה והחליל נוווווווו אתה סקסי בתמונה הזאת
לזה שלידך יש נעליים כמו שלי>< SOAB! היייייייייי תשים את התמונה שלך עם הפרה והחליל נוווווווו אתה סקסי בתמונה הזאת
ע עופריקי New member 19/12/06 #68 כן אני יודעת אבל אני לא מוצאת ואני והוא אפעם לא מחוברים באותו זמן אז שיעלה ואז אשמור אותה נו..
R R e A New member 19/12/06 #71 *חצוצרות* את יודעת שאתמול אחרי שסיימתי לעבוד חיפשתי איזה שעה בכפר השעשועים מוצרים של ארתור? אח"כ ראיתי שלאחות של חבר שלי יש בדיוק אותה בובה. אבל היא לא הסכימה למכור לי אותה
*חצוצרות* את יודעת שאתמול אחרי שסיימתי לעבוד חיפשתי איזה שעה בכפר השעשועים מוצרים של ארתור? אח"כ ראיתי שלאחות של חבר שלי יש בדיוק אותה בובה. אבל היא לא הסכימה למכור לי אותה
ע עופריקי New member 20/12/06 #73 מה=( מהההההההההההה נשמה שליייייייייייייייי=( תודה ;[ חוצמזה. אחלה תמונה כפרה